már januártól ajánlanám neki Manchestert

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. október 3., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. október 3., kedd 14:04
ez lesz konstans a 3. ilyen szezonja itt. eddig is sok volt, de a kupák számához ha nézem mondjuk "bőven" elfért így is, viszont a csapat játékával és dinamikájával sajnos nem tud azonosulni, és ez -hiába lendül formába- nem elég egy 100millás játékostól. én nem tudom sajnálni mert neki kellene a sarkára állni, és a saját érdekében belátni, hogy jobb lenne angliában folytatnia, de amíg az ügynökétől és minden közeli ismerőstől azt a visszaigazolást kapja, hogy a jó úton halad,(plusz a jogoskritikák az emberünket nem érdeklik) hát addig marad nekünk ez, hogy foggal körömmel ragaszkodik, bizonyítani akar, és hetente/havonta mehet az orvosi szobára. Talán az idei szezon végeztével már a vezetőség is belátja a hibáját, és amíg jó pénzért lehet tenni, eladjuk a "vadlovat".BlancoMark írta:Sokat ekezik itt a forumon, koztuk en is. Akarmennyire nem kompatibilis en azert borzasztoan sajnalom mert joval tobbet tud annal amit mutat. Kepzeljetek milyen lehet ugy focizni hogy minden lepesbel, utkozesnel fosol azon hogy mikor serulsz le megint, aztan milyen megterhelo lehet allandoan orvosi szobakban fekudni es nezni ahogy a tobbiek fociznak nelkuled. Utana nagy nehezen formaba lendulsz es kezdodik az egesz elolrol. Evente tobbszor. Ezt nagyon nehez lehet lelkileg csinalni. Sajnalom csorit, de persze ez nem egy jotekonysagi intezmeny.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 3., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: szobandras » 2017. október 3., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 3., kedd 13:13
Kíváncsi leszek, hogy csak elővigyázatosság-e vagy a szokásos 3 hónap...Gareth Bale a mai napon elhagyta a walesi válogatott edzőtáborát, és visszaindult Madridba. Az ok: újabb sérülés.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. szeptember 27., szerda 8:43
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. szeptember 21., csütörtök 14:50
te beteg vagy.gringo írta:moderálva: d.gergo
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 18., hétfő 19:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 18., hétfő 14:45
Az egy dolog, de legalább már nyíltan kritizálják.Realista24 írta:Csak éppen ZZ szava hangyányival többet ér, ő pedig türelemre intett mindenkit.Kerlon írta:Na Mijatowic azt nyilatkozta, hogy lehet jobb lenne eladni, mert nem tudott beilleszkedni. Alakul, alakul.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. szeptember 18., hétfő 14:43
ZZ tavaly ugyanezeket nyilatkozta Jamesről meg Daniloról isRealista24 írta:Csak éppen ZZ szava hangyányival többet ér, ő pedig türelemre intett mindenkit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 18., hétfő 13:59
Csak éppen ZZ szava hangyányival többet ér, ő pedig türelemre intett mindenkit.Kerlon írta:Na Mijatowic azt nyilatkozta, hogy lehet jobb lenne eladni, mert nem tudott beilleszkedni. Alakul, alakul.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 18., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. szeptember 18., hétfő 13:19
Így volt! Én az eredmény tudta nélkül néztem a meccset hajnali 2-4 között, már az első félidőben is kidobhatták volna neki a jobb szélre kétszer is, akkora területe lett volna, amit meg is tud húzni...nem bíztak valahogy benne, ami érthető is ennyi szerencsétlenkedés után, legutóbb Danilóval játszódott el hasonló az elmúlt szezonban. A másodikra azért feljavult, de ennél csak jobbat szeretnék látni gól ide vagy oda...BBeno írta:tisztan emlekszem 2 olyan szitura amikor isco inkabb cipelte tovabb minthogy passzoljon neki az elso foleg igeretes volt mert oriasi ures sav volt gareth elott es kb gol lett volna belole. persze mindketszer elvesztette isco a labdat.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 18., hétfő 12:58
Ez így elsőre nem úgy "hangzik", mintha nem Isco lehúzása és Bale védése lenne.BBeno írta:tisztan emlekszem 2 olyan szitura amikor isco inkabb cipelte tovabb minthogy passzoljon neki az elso foleg igeretes volt mert oriasi ures sav volt gareth elott es kb gol lett volna belole. persze mindketszer elvesztette isco a labdat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 18., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 18., hétfő 12:54
Nem csak az ára miatt, de mennyi plusz munka jut mindenkinek miatta? Max, nagyon max 10 percet volt tegnap játékban, úgyhogy a többieknek támadásnál és védekezésnél is jóval többett kellett melózni. Nem véletlen jött be Lucas, mert senki nem volt, aki kisegítse Carvajal-t. Továbbra is dupla 0, most attól mert végre valaki ki tudta ugratni, attól nem fogok reménykedni, hogy na, ez már tűrhető volt, hátha bele lendül. Mert jelét sem mutatja.reeed_ati írta:nekem ez még édes kevés egy ilyen klasszisnak tartott 100milliós játékostól..
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 18., hétfő 12:52
Amúgy ez mindig így van. Még 2 kula meccs kellett volna, és kénytelen ZZ a padra küldeni őfelségét, de nem. Ezzel a góllal újabb 10 meccsre alap kezdő tagságot szerzett.reeed_ati írta:Az volt a durva, hogy felét megírtam már a Bale fikázós hozzászólásomnak, amikor épp elrakta.![]()
De ha a gól nincsen, akkor észre sem veszem, hogy a pályán van, nekem ez még édes kevés egy ilyen klasszisnak tartott 100milliós játékostól..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. szeptember 18., hétfő 12:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 18., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 18., hétfő 12:32
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem