8/10

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 26., kedd 22:10
A többség esetében még el is hinném, hogy ez nem cinizmus.sonic írta:Jol hangzik. Ez marvel vagy DC?Faust írta: No, hát bármennyire is szerettem utálni, nem tudom azt mondani, hogy a Sátántangó nem egy jó film. Lehetne belőle nyesni (főleg a kocsmajeleneteknél, az teljesen kiborító), de összeségében még a hossza is indokolt, teljesen más lelkiállapotba kerülsz a nézése kőzben, és az a vicces, hogy pl. a Londoni férfi sokkal unalmasabb, pedig harmad ilyen hosszú. Brutális szellemi és főképp szakmai teljesítmény (Medvigy), van pár beállítás ami évekkel ezelőtt beleegett az agyamba, és most is, néhol egészen rémisztően reflektál ennek az elbaszott szolganépnek a lelkivilágára. Az Estikés történetszál maga a nagybetűs Pokol. Tetszett, tervezem a könyvet is, elolvastam Krasznahorkai kb. legrövidebb könyvét, és meghozta a kedvem a további kísérletezéshez.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 26., kedd 18:07
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. július 26., kedd 18:04
Jol hangzik. Ez marvel vagy DC?Faust írta: No, hát bármennyire is szerettem utálni, nem tudom azt mondani, hogy a Sátántangó nem egy jó film. Lehetne belőle nyesni (főleg a kocsmajeleneteknél, az teljesen kiborító), de összeségében még a hossza is indokolt, teljesen más lelkiállapotba kerülsz a nézése kőzben, és az a vicces, hogy pl. a Londoni férfi sokkal unalmasabb, pedig harmad ilyen hosszú. Brutális szellemi és főképp szakmai teljesítmény (Medvigy), van pár beállítás ami évekkel ezelőtt beleegett az agyamba, és most is, néhol egészen rémisztően reflektál ennek az elbaszott szolganépnek a lelkivilágára. Az Estikés történetszál maga a nagybetűs Pokol. Tetszett, tervezem a könyvet is, elolvastam Krasznahorkai kb. legrövidebb könyvét, és meghozta a kedvem a további kísérletezéshez.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 26., kedd 12:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 24., vasárnap 1:21
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. július 23., szombat 14:42
Kájánó Rívsz !?halamadrid írta:És Keanu ReevesMickey írta:
jó cucc, jöhet !
Pörgős akció, jó hangulat és zene..![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. július 23., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 23., szombat 14:14
És Keanu ReevesMickey írta:jó cucc, jöhet !soadroli írta: John Wick: Chapter 4 - Official Teaser Trailer
elég faszán néz ki.
Pörgős akció, jó hangulat és zene..
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. július 23., szombat 13:31
jó cucc, jöhet !soadroli írta: John Wick: Chapter 4 - Official Teaser Trailer
elég faszán néz ki.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. július 23., szombat 13:29
En ebbol multkor megneztem az elso reszt, de nekem nagyon nem jott be, azutan elkezdtem a masodikat, es tiz percig birtam. Nem teljesen ertem, hogy miert van szukseg 4 reszre, egy is boven eleg szerintem.soadroli írta: John Wick: Chapter 4 - Official Teaser Trailer
elég faszán néz ki.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. július 23., szombat 11:58
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. július 19., kedd 10:50
Ez mondjuk nem rémlett, így érthető a színészválasztás. A többi részét viszont továbbra is tartomtibi18 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Korábban is ezek a színészek játszották ezt a színházosdit, mikor Loki volt az úr Asgardban, sztem pont ez volt a poén benneA gagyi recapekröl Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!színi elöadás, amihez ráadásul A listás színészt használtak, meg a beépített (és viccesnek szánt) reklámról már nem is beszélve.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 19., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 19., kedd 10:44
Ó, dehogynem.babaking írta:Mintha nem tudták volna eldönteni, hogy ez most 6 vagy 26 éveseknek szóljon.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. július 19., kedd 10:39
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Korábban is ezek a színészek játszották ezt a színházosdit, mikor Loki volt az úr Asgardban, sztem pont ez volt a poén benneA gagyi recapekröl Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!színi elöadás, amihez ráadásul A listás színészt használtak, meg a beépített (és viccesnek szánt) reklámról már nem is beszélve.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. július 19., kedd 10:30
HozzászólásSzerző: géza » 2022. július 13., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 13., szerda 19:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. július 13., szerda 19:18
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem