Elektronika
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Telefonvásárlás előtt állok. Egy jó csomagban vagyok a szolgáltatómnál, amit már nem lehet kapni, viszont ha a szolgáltatómnál vennék telefont, akkor mindenképp más, számomra előnytelen csomagba akarnának átdobni. Biztosítást viszont szeretnék kötni a mobilra, de ha nem náluk veszem a telót, akkor nem tudok kötni.
Van valakinek tapasztalata telefonbiztosításokkal? Hol érdemes kötni?
Van valakinek tapasztalata telefonbiztosításokkal? Hol érdemes kötni?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Led panel csere elvileg, 30-40e körül. LGnél már volt ilyen. De javítható
- h3x0r
6 éves Samsung ue32h5500 led tv, az utóbbi időben kicsit sötétebb a képernyő, pedig nem lett semmi átállítva, ma meg megjelent rajta egy nagyobb pötty, ahol jóval világosabb. Járt már így más is?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kép alapján nekem is ilyen van, jó kis cucc.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem is Braun BT van csak a 7040. Szinten nagyon bevalt. Hajat es szakallat is ezzel vagok.h3x0r írta: A korkoros fejuvel ovatosan, tesom evekig hasznalt egyet, neha en is kiprobaltam, de ugy irritalta a boromet, hogy egy napig tuti piros volt tole. Masnal a borotva ilyen, nekem attol semmi bajom, sokaig en is azzal vagtam, majd kaptam ajandekba egy Braun BT3041-et. 0.5 es 20 mm kozott lehet allitani fel mm-enkent. Nekem nagyon bevalt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
OneBlade lett végül a sima, Auchanban akciósan 9000, annyit röhögve megér sztem + 4000ért van plusz penge + bodykit az euronicsban 
Eddig rosszat nem hallottam róla, ez egy jó jel

Eddig rosszat nem hallottam róla, ez egy jó jel

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azt a 3 körpengéset próbáltam, lehet, hogy van ott is valami jó de nekem nagyon nem jött be, de simán lehet h szarabb minőség volt, de ha már hosszabb szakállról van szó, ami legyen 1 hetes, inkább tépett mint vágott
plusz kipattogtam tőle

- h3x0r
A korkoros fejuvel ovatosan, tesom evekig hasznalt egyet, neha en is kiprobaltam, de ugy irritalta a boromet, hogy egy napig tuti piros volt tole. Masnal a borotva ilyen, nekem attol semmi bajom, sokaig en is azzal vagtam, majd kaptam ajandekba egy Braun BT3041-et. 0.5 es 20 mm kozott lehet allitani fel mm-enkent. Nekem nagyon bevalt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Plusz egy. One blade a legjobb. De nekem sztem sima van.Babinho írta: One blade prom van. Az jó, tényleg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
One blade prom van. Az jó, tényleg.
Végül is elektronika, szóval jó lesz itt....
16 éves öcsémnek keresek valami elektromos borotvát.
Én mindig kézi borotvát használtam, használok, emiatt hülye vagyok a témához.
Szóval itt ki mire esküszik?
Ugye van ez a 3 körkörös fejű
még ezt a fajtát láttam több helyen
vagy amit még sokan dícsértek az a Phillips OneBlade
Szóval ki melyik fajtára esküszik?
Nem kell még nagy arcszőrzettel megbirkóznia
OneBladet nagyon nyomják és sokan dícsérték, tudjátok ajánlani?

16 éves öcsémnek keresek valami elektromos borotvát.
Én mindig kézi borotvát használtam, használok, emiatt hülye vagyok a témához.
Szóval itt ki mire esküszik?
Ugye van ez a 3 körkörös fejű
még ezt a fajtát láttam több helyen
vagy amit még sokan dícsértek az a Phillips OneBlade
Szóval ki melyik fajtára esküszik?
Nem kell még nagy arcszőrzettel megbirkóznia

OneBladet nagyon nyomják és sokan dícsérték, tudjátok ajánlani?
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Köszi, megnézemreeed_ati írta:Közben szedtem le egy olyan appot, hogy videostream for chromecast, na ez is viszi szépen át a filmet és a felirat is rendben van, chrome áruházban megtalálod..Acewill írta:
Jaja, vlc-ből rá lehet küldeni chromecastra, csak 1 baj van, a feliratok nem jelennek meg... Már egy oldják egy ideje, és be van ígérve a megoldása, de eddig még semmi![]()
![]()

Utóbbi mindenképpenMarky írta:Kepernyo megosztast szeretnel, vagy lejatszani valamit a TV-n? Elobbi maximum prezentaciokra valo az alacsony atviteli sebesseg miatt, de az utobbira tobb opciod is van.TheBull6 írta: Akkor jövök én is![]()
Adott a full extrás LG TV, 4k meg minden. Képernyő megosztást eszi a laptopról, telóról gond nélkül. Viszont a laptopom már marha sz*r.
Hiába viszi el itt nekem a tv HDR filmet, hiába töltöm le, az a laptopom nem fog elfutni. Toltam itt már médiacentert, meg mindent, hogy átmenjen a tv-re és onnan játssza le, de a 4k filmek akadoznak, meg van amit át se rak a médiacenterbe...
Olvastam hogy van valami LG smart share progi, azt majd még megnézem, de van esetleg valami más megoldás?
Nem szívesen másolom a filmeket külső vinyóra 1 órát....![]()
Köszi![]()
A legkezenfekvobb beuzemelni egy DLNA szervert es a TV-n csak racsatlakozni a halozaton keresztul.

Köszi, hazaértem aztán nézem is amit küldtél

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kepernyo megosztast szeretnel, vagy lejatszani valamit a TV-n? Elobbi maximum prezentaciokra valo az alacsony atviteli sebesseg miatt, de az utobbira tobb opciod is van.TheBull6 írta: Akkor jövök én is![]()
Adott a full extrás LG TV, 4k meg minden. Képernyő megosztást eszi a laptopról, telóról gond nélkül. Viszont a laptopom már marha sz*r.
Hiába viszi el itt nekem a tv HDR filmet, hiába töltöm le, az a laptopom nem fog elfutni. Toltam itt már médiacentert, meg mindent, hogy átmenjen a tv-re és onnan játssza le, de a 4k filmek akadoznak, meg van amit át se rak a médiacenterbe...
Olvastam hogy van valami LG smart share progi, azt majd még megnézem, de van esetleg valami más megoldás?
Nem szívesen másolom a filmeket külső vinyóra 1 órát....![]()
Köszi![]()
A legkezenfekvobb beuzemelni egy DLNA szervert es a TV-n csak racsatlakozni a halozaton keresztul.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Közben szedtem le egy olyan appot, hogy videostream for chromecast, na ez is viszi szépen át a filmet és a felirat is rendben van, chrome áruházban megtalálod..Acewill írta:Jaja, vlc-ből rá lehet küldeni chromecastra, csak 1 baj van, a feliratok nem jelennek meg... Már egy oldják egy ideje, és be van ígérve a megoldása, de eddig még semmireeed_ati írta:
Közben vlc-vel megoldva, kb. kiszúrta a szememet a lejátszás menüben a választható megjelenítő, de nem tűnt fel elsőre..![]()
![]()

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekem BsPlayerrel nem szokott ilyen gond lenni.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Jaja, vlc-ből rá lehet küldeni chromecastra, csak 1 baj van, a feliratok nem jelennek meg... Már egy oldják egy ideje, és be van ígérve a megoldása, de eddig még semmireeed_ati írta:Közben vlc-vel megoldva, kb. kiszúrta a szememet a lejátszás menüben a választható megjelenítő, de nem tűnt fel elsőre..reeed_ati írta:
Tök jó lenne, pont ilyenre gondoltam, de valamiért nem látja a chromecastot, a lejátszó kiválasztásánál, pedig elvileg kompatibilisek..
EZ azért érdekes, mert youtube, spotify meg látja simán..![]()
![]()

Akkor jövök én is
Nem szívesen másolom a filmeket külső vinyóra 1 órát....
Köszi

Nem szívesen másolom a filmeket külső vinyóra 1 órát....

Köszi

- reeed_ati
Közben vlc-vel megoldva, kb. kiszúrta a szememet a lejátszás menüben a választható megjelenítő, de nem tűnt fel elsőre..reeed_ati írta:Tök jó lenne, pont ilyenre gondoltam, de valamiért nem látja a chromecastot, a lejátszó kiválasztásánál, pedig elvileg kompatibilisek..Marky írta:
Plex?
EZ azért érdekes, mert youtube, spotify meg látja simán..![]()

- reeed_ati
Tök jó lenne, pont ilyenre gondoltam, de valamiért nem látja a chromecastot, a lejátszó kiválasztásánál, pedig elvileg kompatibilisek..Marky írta:
Plex?
EZ azért érdekes, mert youtube, spotify meg látja simán..