Es ha meg Muller helyere beraknak mast, meg jobbak lehetnek. Az a csavo hogy lehet betonkezdo, nem ertem.ziro4vr írta:Az utóbbi pár napot egy borsodi árokban töltöttem, korlátozott meccsnézési lehetőségekkel, de:
-Kolumbia ha nagyon akar, úgy tud focizni mint még max 3-4 csapat, de még 2 ilyen meccsük nem lesz szerintem a tornán.
-Angolok valóban jobbak most mint korábban, elkezdtek végre haladni a korral és modernebb focit játszanak, noha azért még kibukik mikor nem állított labdát kell meglőni, hogy annyira nem megy a technikás foci. Az meg hogy sztárolnak természetes, nálunk is mi ment az eb alatt..kb ők is úgy élték meg a korábbi tornákat, mint mi, mikor mélyen voltunk a csapatunkkal.
-Németeknél kirakták a fékeket, mikor a Gündogan-Kroos féle sor passzolgatott előttük Reus-szal és Wernerrel, ott már volt foci is. Müllernek viszont elfogyott a vb kreditje, ennyi volt, viszlát.

VB - 2018
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2018

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az utóbbi pár napot egy borsodi árokban töltöttem, korlátozott meccsnézési lehetőségekkel, de:
-Kolumbia ha nagyon akar, úgy tud focizni mint még max 3-4 csapat, de még 2 ilyen meccsük nem lesz szerintem a tornán.
-Angolok valóban jobbak most mint korábban, elkezdtek végre haladni a korral és modernebb focit játszanak, noha azért még kibukik mikor nem állított labdát kell meglőni, hogy annyira nem megy a technikás foci. Az meg hogy sztárolnak természetes, nálunk is mi ment az eb alatt..kb ők is úgy élték meg a korábbi tornákat, mint mi, mikor mélyen voltunk a csapatunkkal.
-Németeknél kirakták a fékeket, mikor a Gündogan-Kroos féle sor passzolgatott előttük Reus-szal és Wernerrel, ott már volt foci is. Müllernek viszont elfogyott a vb kreditje, ennyi volt, viszlát.
Nem illik.
Igen, te nem, nem is rád értettem.istimester írta:
Nem gyűlölködöm. Csak megtudtam tegnap, hogy az előző VB-hez képest hatalmas a fejlődés és a csapat a VB egyik esélyesévé nőtte ki magát.
Szerintem jogos ez a vélemény, Hodgsonhoz képest sokat léptek előre és ebben a gyenge mezőnyben, ahol nincs egy meggyőző csapat sem, van esélyük megnyerni a tornát.
Én úgy emlékszem, hogy utoljára Capelloval a 2010es VBn voltak esélyesnek kikiálltva, arra utaztak el nagy célokkal.Professore írta: Talán azért van gúnyolódás mert rendre lebőgnek úgy a VB-n mint az EB-n, holott mindig mint esélyes indulnak és a média adja ehez a hátszelet. Meg azért gondolom mert ugyanazt az egyszerű, rágós focit erőltetik évről-évre (mondjuk most talán van némi változás).
Láttad azt a videót? Az azért nem semmi...na meg úgy általában a különböző internetes felületeken istenitve vannak (a hurrikán főleg) az egy kicsit groteszk és visszataszító...legalábbis számomra. Azzal nincs gond ha van önbizalom, egy kis egézséges arrogancia.
A videóból nekem inkább az jön le, hogy nem tartják a csapatukat sokra, nem az ellenkezője.
Harry Kanet a fórum egy része tolja túl. Alulértékelik, lehordják, röhögnek rajta, miközben többet tett le az asztalra, mint néhány itt nagyra tartott játékos.
Nem a legkiemelkedőbb csatár, de folyamatosan teljesít, jönnek a gólok mindig, sokszor hozza a pontot a csapatának. Legjobb és legnagyobb nevű játékosuk, természetes, hogy sztárolják, sokat írnak róla.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Érdekesek lesznek a mai meccsek,szerintem mindenki a könnyű ágra szeretne kerülni de a spanyolok és portugalok nem nagyon szórakozhatnak mert akár ki is zúghatnak a faszba ha döntetlenre játszanak.
Cr is kérdéses nekem,hogy ennyi jó meccset tud-e hozni zsinorban ebben a korban.Márpedig eddig úgy néz ki,hogy amint egy meccsen nem tudja hozni magát ki is fognak esni szerintem.+ott van a nyomás amit herrikén helyezett rá,nem tudom elbírja-e.
Cr teljesítménye kihatással van Messi teljesítményére,egy rossz meccs vagy kiesés könnyen életet lehelhet a kiskecskébe.
Cr is kérdéses nekem,hogy ennyi jó meccset tud-e hozni zsinorban ebben a korban.Márpedig eddig úgy néz ki,hogy amint egy meccsen nem tudja hozni magát ki is fognak esni szerintem.+ott van a nyomás amit herrikén helyezett rá,nem tudom elbírja-e.
Cr teljesítménye kihatással van Messi teljesítményére,egy rossz meccs vagy kiesés könnyen életet lehelhet a kiskecskébe.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Remélem ma is bepróbálkozik a szaltós bukfences bedobással a csávókám.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem számít, 5 éve kapja az edzést a béelldöntő előttLadislao Suarez írta:Az iráni drukkerek nem hagyták aludni Cristianot az éjszaka. Hangoskodtak a hotel előtt.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... wdown.html

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Az iráni drukkerek nem hagyták aludni Cristianot az éjszaka. Hangoskodtak a hotel előtt.
meg lábon rúgják herry kéjnt és bepattanistimester írta:Nem gyűlölködöm. Csak megtudtam tegnap, hogy az előző VB-hez képest hatalmas a fejlődés és a csapat a VB egyik esélyesévé nőtte ki magát.wxyz írta:De nem ezt kérdeztem, hanem a gyűlölködések és gúnyolódások okait.R24(+10)Realista34 írta:Óriási közhely, de tény. Egy meccsen elég egy kolumbiai eset, hogy harmadik perc, piros és tizenegyes és meg is vannak egy jó kis buszozással.igazát egy percig sem vitatom, de a játék képe alapján nem gondolom, hogy egy agresszívebb letámadást játszó ellenfél ellen esélyük lenne. Tegnap konkrétan ellenfél nélkül is elronották a labdakihozatalt. Amikor szegény Panama 10-15 percenként meg mert indulni, simán elrejtették az angolok elől a labdát. És a spanyolok vagy a franciák ellen nem fognak ilyen tizenegyest kapni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Sajnos ha lefekszenek a belgáknak, akkor könnyen egy lófasz ágon találhatják magukat az elődöntőig, ahonnan tényleg két összemákolt meccs kell csak.H.E.H.E. írta:nem baj, sőt jó, hogy ennyire elkezdenek bizakodni a lófasz ellenfelek elleni csalóka eredmények után, mert annál nagyobbat koppannak a favágók![]()
![]()
![]()
![]()
nincs futballnemzet, mit jobban gyűlölök náluk
Mondjuk bizakodásra ad okot, hogy nincs olyan csapat még a leggyengébb ágon sem, akik kevésbé tudnának focizni, mint ezek.
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyszerűen fájdalom nézni őket. Amikor egy Tunézia is úgy hozta ki ellenük a labdát, hogy csak pislogtak mint a szemafor... ha megnyerik, azt nagyobb szégyen lesz mint a görög eb arany.H.E.H.E. írta:nem baj, sőt jó, hogy ennyire elkezdenek bizakodni a lófasz ellenfelek elleni csalóka eredmények után, mert annál nagyobbat koppannak a favágók![]()
![]()
![]()
![]()
- H.E.H.E.
nem baj, sőt jó, hogy ennyire elkezdenek bizakodni a lófasz ellenfelek elleni csalóka eredmények után, mert annál nagyobbat koppannak a favágók

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem gyűlölködöm. Csak megtudtam tegnap, hogy az előző VB-hez képest hatalmas a fejlődés és a csapat a VB egyik esélyesévé nőtte ki magát.wxyz írta:De nem ezt kérdeztem, hanem a gyűlölködések és gúnyolódások okait.
R24(+10)Realista34 írta:Óriási közhely, de tény. Egy meccsen elég egy kolumbiai eset, hogy harmadik perc, piros és tizenegyes és meg is vannak egy jó kis buszozással.

H.E.H.E. írta:láttam basszameg de azért nem kell minden nap betenni![]()
amúgy tennap kolumbia azért ment ennyire állítólag, mert jó teljesítményt akartak nyújtani, miután sanchezt (akit a 3. percben állítottak ki az első meccsen) életveszélyesen megfenyegették hazulról.
az a poén, hogy ez simán elképzelhető
Sorry tegnap nem voltam gépközelben.

durmazt is megfenyegettek. a svedek legalabb leptek ez ellen de kolumbiaban ez meg mindennapos kb.
John Stoneshenge az nagyon beütött nálam a videóban.....
Nem tudom, nekem tetszett, jó poén, ők is tudják, hogy úgyse nyerik meg

Nem tudom, nekem tetszett, jó poén, ők is tudják, hogy úgyse nyerik meg

- H.E.H.E.
láttam basszameg de azért nem kell minden nap betenni
amúgy tennap kolumbia azért ment ennyire állítólag, mert jó teljesítményt akartak nyújtani, miután sanchezt (akit a 3. percben állítottak ki az első meccsen) életveszélyesen megfenyegették hazulról.

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- H.E.H.E.
na dugi koszta 15-20 nap, combizom, neki vége a vébének, pedig a legjobb volt, amikor beállt a lendületével.
igy nehéz lesz.
igy nehéz lesz.

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Talán azért van gúnyolódás mert rendre lebőgnek úgy a VB-n mint az EB-n, holott mindig mint esélyes indulnak és a média adja ehez a hátszelet. Meg azért gondolom mert ugyanazt az egyszerű, rágós focit erőltetik évről-évre (mondjuk most talán van némi változás).wxyz írta:De nem ezt kérdeztem, hanem a gyűlölködések és gúnyolódások okait.Professore írta:
Majd ha Belgium ellen is parádéznak akkor talán komolyan veszik őket...addig meg teljesen megalapozatlan a "nagy mellény". Most őszintén Panama és Tunézia elleni győzelmektől kellene elalélni?
Egyébként mi a nagy mellény?
Hogy csináltak egy videót? Vagy valamelyik angol azt merte nyilatkoztni, hogy nyerni akarnak?
Láttad azt a videót? Az azért nem semmi...na meg úgy általában a különböző internetes felületeken istenitve vannak (a hurrikán főleg) az egy kicsit groteszk és visszataszító...legalábbis számomra. Azzal nincs gond ha van önbizalom, egy kis egézséges arrogancia.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Leírtad,csak papíron a legjobb 9es.Ettől függetlenül még 1-2 jó éve lehet.De ő nem az a szint akivel nemzetközi sikereket lehet elérni.Bajnoki címekre jó lehet,kiscsapatokat megszórja.alexoxladjackoxi írta:Az miért van, hogy a világ (papíron) legjobb csatára, Lewa az összes komoly meccsen csak lézeng, meg botladozik? Bundesligában könnyű verni a gólokat, mikor kiemelkedik a csapatod a többiekhez képest. Én az EB-n még szimpatizáltam a lengyelekkel, de ez a nagy Lewandovskizás esküszöm csak megutáltatja őket. Legalábbis részemről mindenképp. A csapból is ő folyik, aztán meg kvázi felsül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams