VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 25., hétfő 13:46

ziro4vr írta:Az utóbbi pár napot egy borsodi árokban töltöttem, korlátozott meccsnézési lehetőségekkel, de:

-Kolumbia ha nagyon akar, úgy tud focizni mint még max 3-4 csapat, de még 2 ilyen meccsük nem lesz szerintem a tornán.

-Angolok valóban jobbak most mint korábban, elkezdtek végre haladni a korral és modernebb focit játszanak, noha azért még kibukik mikor nem állított labdát kell meglőni, hogy annyira nem megy a technikás foci. Az meg hogy sztárolnak természetes, nálunk is mi ment az eb alatt..kb ők is úgy élték meg a korábbi tornákat, mint mi, mikor mélyen voltunk a csapatunkkal.

-Németeknél kirakták a fékeket, mikor a Gündogan-Kroos féle sor passzolgatott előttük Reus-szal és Wernerrel, ott már volt foci is. Müllernek viszont elfogyott a vb kreditje, ennyi volt, viszlát.
Es ha meg Muller helyere beraknak mast, meg jobbak lehetnek. Az a csavo hogy lehet betonkezdo, nem ertem.
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 25., hétfő 13:43

Az utóbbi pár napot egy borsodi árokban töltöttem, korlátozott meccsnézési lehetőségekkel, de:

-Kolumbia ha nagyon akar, úgy tud focizni mint még max 3-4 csapat, de még 2 ilyen meccsük nem lesz szerintem a tornán.

-Angolok valóban jobbak most mint korábban, elkezdtek végre haladni a korral és modernebb focit játszanak, noha azért még kibukik mikor nem állított labdát kell meglőni, hogy annyira nem megy a technikás foci. Az meg hogy sztárolnak természetes, nálunk is mi ment az eb alatt..kb ők is úgy élték meg a korábbi tornákat, mint mi, mikor mélyen voltunk a csapatunkkal.

-Németeknél kirakták a fékeket, mikor a Gündogan-Kroos féle sor passzolgatott előttük Reus-szal és Wernerrel, ott már volt foci is. Müllernek viszont elfogyott a vb kreditje, ennyi volt, viszlát.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 25., hétfő 13:23

istimester írta:
Nem gyűlölködöm. Csak megtudtam tegnap, hogy az előző VB-hez képest hatalmas a fejlődés és a csapat a VB egyik esélyesévé nőtte ki magát.
Igen, te nem, nem is rád értettem.
Szerintem jogos ez a vélemény, Hodgsonhoz képest sokat léptek előre és ebben a gyenge mezőnyben, ahol nincs egy meggyőző csapat sem, van esélyük megnyerni a tornát.
Professore írta: Talán azért van gúnyolódás mert rendre lebőgnek úgy a VB-n mint az EB-n, holott mindig mint esélyes indulnak és a média adja ehez a hátszelet. Meg azért gondolom mert ugyanazt az egyszerű, rágós focit erőltetik évről-évre (mondjuk most talán van némi változás).

Láttad azt a videót? Az azért nem semmi...na meg úgy általában a különböző internetes felületeken istenitve vannak (a hurrikán főleg) az egy kicsit groteszk és visszataszító...legalábbis számomra. Azzal nincs gond ha van önbizalom, egy kis egézséges arrogancia.
Én úgy emlékszem, hogy utoljára Capelloval a 2010es VBn voltak esélyesnek kikiálltva, arra utaztak el nagy célokkal.

A videóból nekem inkább az jön le, hogy nem tartják a csapatukat sokra, nem az ellenkezője.

Harry Kanet a fórum egy része tolja túl. Alulértékelik, lehordják, röhögnek rajta, miközben többet tett le az asztalra, mint néhány itt nagyra tartott játékos.
Nem a legkiemelkedőbb csatár, de folyamatosan teljesít, jönnek a gólok mindig, sokszor hozza a pontot a csapatának. Legjobb és legnagyobb nevű játékosuk, természetes, hogy sztárolják, sokat írnak róla.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 25., hétfő 13:03

Érdekesek lesznek a mai meccsek,szerintem mindenki a könnyű ágra szeretne kerülni de a spanyolok és portugalok nem nagyon szórakozhatnak mert akár ki is zúghatnak a faszba ha döntetlenre játszanak.

Cr is kérdéses nekem,hogy ennyi jó meccset tud-e hozni zsinorban ebben a korban.Márpedig eddig úgy néz ki,hogy amint egy meccsen nem tudja hozni magát ki is fognak esni szerintem.+ott van a nyomás amit herrikén helyezett rá,nem tudom elbírja-e.

Cr teljesítménye kihatással van Messi teljesítményére,egy rossz meccs vagy kiesés könnyen életet lehelhet a kiskecskébe.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. június 25., hétfő 12:11

Remélem ma is bepróbálkozik a szaltós bukfences bedobással a csávókám. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 25., hétfő 12:08

Ladislao Suarez írta:Az iráni drukkerek nem hagyták aludni Cristianot az éjszaka. Hangoskodtak a hotel előtt.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... wdown.html
nem számít, 5 éve kapja az edzést a béelldöntő előtt :lol:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. június 25., hétfő 11:50

Az iráni drukkerek nem hagyták aludni Cristianot az éjszaka. Hangoskodtak a hotel előtt.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... wdown.html

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 25., hétfő 11:46

istimester írta:
wxyz írta:De nem ezt kérdeztem, hanem a gyűlölködések és gúnyolódások okait.
Nem gyűlölködöm. Csak megtudtam tegnap, hogy az előző VB-hez képest hatalmas a fejlődés és a csapat a VB egyik esélyesévé nőtte ki magát.
Realista34 írta:Óriási közhely, de tény. Egy meccsen elég egy kolumbiai eset, hogy harmadik perc, piros és tizenegyes és meg is vannak egy jó kis buszozással.
R24(+10) :mrgreen: igazát egy percig sem vitatom, de a játék képe alapján nem gondolom, hogy egy agresszívebb letámadást játszó ellenfél ellen esélyük lenne. Tegnap konkrétan ellenfél nélkül is elronották a labdakihozatalt. Amikor szegény Panama 10-15 percenként meg mert indulni, simán elrejtették az angolok elől a labdát. És a spanyolok vagy a franciák ellen nem fognak ilyen tizenegyest kapni.
meg lábon rúgják herry kéjnt és bepattan :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2018. június 25., hétfő 11:46

H.E.H.E. írta:nem baj, sőt jó, hogy ennyire elkezdenek bizakodni a lófasz ellenfelek elleni csalóka eredmények után, mert annál nagyobbat koppannak a favágók :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

nincs futballnemzet, mit jobban gyűlölök náluk :lol:
Sajnos ha lefekszenek a belgáknak, akkor könnyen egy lófasz ágon találhatják magukat az elődöntőig, ahonnan tényleg két összemákolt meccs kell csak.
Mondjuk bizakodásra ad okot, hogy nincs olyan csapat még a leggyengébb ágon sem, akik kevésbé tudnának focizni, mint ezek.
Sportfilozófia: Roger Federer

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. június 25., hétfő 11:37

H.E.H.E. írta:nem baj, sőt jó, hogy ennyire elkezdenek bizakodni a lófasz ellenfelek elleni csalóka eredmények után, mert annál nagyobbat koppannak a favágók :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Egyszerűen fájdalom nézni őket. Amikor egy Tunézia is úgy hozta ki ellenük a labdát, hogy csak pislogtak mint a szemafor... ha megnyerik, azt nagyobb szégyen lesz mint a görög eb arany.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 25., hétfő 11:32

nem baj, sőt jó, hogy ennyire elkezdenek bizakodni a lófasz ellenfelek elleni csalóka eredmények után, mert annál nagyobbat koppannak a favágók :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. június 25., hétfő 11:27

wxyz írta:De nem ezt kérdeztem, hanem a gyűlölködések és gúnyolódások okait.
Realista34 írta:Óriási közhely, de tény. Egy meccsen elég egy kolumbiai eset, hogy harmadik perc, piros és tizenegyes és meg is vannak egy jó kis buszozással.
R24(+10) :mrgreen: igazát egy percig sem vitatom, de a játék képe alapján nem gondolom, hogy egy agresszívebb letámadást játszó ellenfél ellen esélyük lenne. Tegnap konkrétan ellenfél nélkül is elronották a labdakihozatalt. Amikor szegény Panama 10-15 percenként meg mert indulni, simán elrejtették az angolok elől a labdát. És a spanyolok vagy a franciák ellen nem fognak ilyen tizenegyest kapni.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. június 25., hétfő 11:11

H.E.H.E. írta:láttam basszameg de azért nem kell minden nap betenni :lol:

amúgy tennap kolumbia azért ment ennyire állítólag, mert jó teljesítményt akartak nyújtani, miután sanchezt (akit a 3. percben állítottak ki az első meccsen) életveszélyesen megfenyegették hazulról.

az a poén, hogy ez simán elképzelhető :lol:

Sorry tegnap nem voltam gépközelben. :-(

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 25., hétfő 11:05

durmazt is megfenyegettek. a svedek legalabb leptek ez ellen de kolumbiaban ez meg mindennapos kb.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. június 25., hétfő 11:04

John Stoneshenge az nagyon beütött nálam a videóban..... :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, nekem tetszett, jó poén, ők is tudják, hogy úgyse nyerik meg :lol:

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 25., hétfő 11:00

láttam basszameg de azért nem kell minden nap betenni :lol:

amúgy tennap kolumbia azért ment ennyire állítólag, mert jó teljesítményt akartak nyújtani, miután sanchezt (akit a 3. percben állítottak ki az első meccsen) életveszélyesen megfenyegették hazulról.

az a poén, hogy ez simán elképzelhető :lol:

patotomadrid2019jan

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. június 25., hétfő 10:58

Hehe ezt láttad?

https://www.instagram.com/p/BkavyWbnL73 ... e=ig_embed

:lol:

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 25., hétfő 10:51

na dugi koszta 15-20 nap, combizom, neki vége a vébének, pedig a legjobb volt, amikor beállt a lendületével.
igy nehéz lesz. :coffee:

patotomadrid2019jan

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. június 25., hétfő 10:41

wxyz írta:
Professore írta:
Majd ha Belgium ellen is parádéznak akkor talán komolyan veszik őket...addig meg teljesen megalapozatlan a "nagy mellény". Most őszintén Panama és Tunézia elleni győzelmektől kellene elalélni?
De nem ezt kérdeztem, hanem a gyűlölködések és gúnyolódások okait.

Egyébként mi a nagy mellény?
Hogy csináltak egy videót? Vagy valamelyik angol azt merte nyilatkoztni, hogy nyerni akarnak?
Talán azért van gúnyolódás mert rendre lebőgnek úgy a VB-n mint az EB-n, holott mindig mint esélyes indulnak és a média adja ehez a hátszelet. Meg azért gondolom mert ugyanazt az egyszerű, rágós focit erőltetik évről-évre (mondjuk most talán van némi változás).

Láttad azt a videót? Az azért nem semmi...na meg úgy általában a különböző internetes felületeken istenitve vannak (a hurrikán főleg) az egy kicsit groteszk és visszataszító...legalábbis számomra. Azzal nincs gond ha van önbizalom, egy kis egézséges arrogancia.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 25., hétfő 10:39

alexoxladjackoxi írta:Az miért van, hogy a világ (papíron) legjobb csatára, Lewa az összes komoly meccsen csak lézeng, meg botladozik? Bundesligában könnyű verni a gólokat, mikor kiemelkedik a csapatod a többiekhez képest. Én az EB-n még szimpatizáltam a lengyelekkel, de ez a nagy Lewandovskizás esküszöm csak megutáltatja őket. Legalábbis részemről mindenképp. A csapból is ő folyik, aztán meg kvázi felsül.
Leírtad,csak papíron a legjobb 9es.Ettől függetlenül még 1-2 jó éve lehet.De ő nem az a szint akivel nemzetközi sikereket lehet elérni.Bajnoki címekre jó lehet,kiscsapatokat megszórja.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: