GT37 írta:Ha már lemaradtam Gallyról, vettem egy ilyen gyereket:
Goderdzi Kakauridze (380940144)
17 éves és 4 napos, következő születésnap: 2013-09-23
Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
TSI: 1 060
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
Jó lenne, ha végre kinevelnék egy válogatottba is bekerülő srácot.

Nem rossz, bár inkább a szélsőjátéka helyett a védekezése lenne középszerű.

Ha nem vetted drágán akkor edzésre (és később pénzszerzésre) mindenképp jó lehet.
RealRaúl77 írta:Egyre királyabb a játék. Kár hogy a nagy csapat edzési fázisa, és a pénzgyűjtés elég unalmas, viszont addig az ifikkel lehet mókulni, az szolgáltathat izgalmakat a játékban.
Hát ha azt az utat követed a sikerességig amit írtam, hogy edzetsz majd eladsz akkor az bizony tényleg unalmas.
Ez a módszer első sorban olyanoknak lehet hasznos akik kevesebbet lépnek be a játékba (hetente egy-két alkalommal) és nem érnek rá a csapatukat fejleszteni jó igazolásokkal.
De ha te nem akarsz unatkozni és napi szinten van időd a játékra, akkor nyugodtan böngészheted a piacot az olcsó játékosok után, és ha szerencséd van és beletalálsz a tutiba akkor hamar haszonnal adhatod el. De ehhez jól ki kell ismerned a piacot és tudnod kell kit érdemes és kit nem megvenni.
Ha unatkozol akkor tedd ezt, időbe telik de kicsiben kell elkezdeni keveset érő (nem sok fizuval rendelkező) játékosokkal és akkor ki lehet tapasztalni a dolgok menetét, úgy hogy ne legyen nagy bukó az üzleten még ha rosszul is számítottad ki h mennyi az annyi.
lordgabi írta:Real Bökény - Escalibur 1-1
Kemény meccs volt, remélem már sikerül a győzelem a következő bajnokin, talán ha nincs az a kiállítás...

Néztem az értékeléseket és azt kell mondanom hogy reális az 1-1. Ha kicsit szőrösszívű vagyok akkor 2-esnek kellett volna lennie.
Kitaktikázott (mert nem nagyon tudtál mit variálni), még így is h MOTS-oltál ő volt az erősebb (ha csak egy kicsivel is, de sajnos így van).
Ha a középen támadás taktikát nem hagyod el, akkor bizony abból a két jobb oldali helyzetéből tuti gól(oka)t szerzett volna.
Annyiban még változtathattál volna a felálláson, hogy átteszed a szélső támadásodat a másik oldalra, akkor nem védekezett volna le mindenhol. Csoda h 1 gólt belőttél neki a jobboson.
Nagyon tudta az ellenfeled hogy széleken kell támadnia. Mondom, ha nem két kiemelkedő védelmed van ott, akkor még az a 2 helyzete is sanszos h bemegy. Jó hogy nem gyengítetted a szélsővédelmeidet azzal a középen támadással és jó h alapot nyomtál.
Nálad szezon meccse volt, neki viszont ahogy sejtem csak normal hozzáállás. Mit gondolsz, ha ő játszott volna otthon és te idegenben akkor milyen két középpálya állt volna szembe egymással?
Azért nem tudsz gólt lőni (legalábbis az ilyen védelmeknek), mert fiatalokat a csatárjaid, még így h hárman vannak, így sem elég erős a középső támadásod. Csupán egyetlen szélen van viszonylag elfogadható támadásod (a szélsőd miatt), aki viszont kp.-hoz nem ad sokat. Ha a másik 2 helyen is lenne támadásod, akkor sokkal ütősebb lenne a támadójátékod, de ehhez sajnos formációváltás +1 új szélső beszerzése is szükséges lenne, ami ugye pénz. Jobb lenne, hidd el, ha a pénzszerzésre koncentrálnál ahogy már többször leírtam itt a fórumba.