Hát persze, ez a legszánalmasabb benneRemy írta: Gondolom majd ellenünk a BL-ben. Ott virítanak.
Copa del Rey
Re: Copa del Rey
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Gondolom majd ellenünk a BL-ben. Ott virítanak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Cholo sz@pd le a duplanevűt ha már tetszik a bíráskodás
4-1et tippeltem, Atletico túlteljesítette
- BlancoMark
De ez velunk meg is tortent, veluk meg nem.RealVazquez írta:Ez néha ránk is igazBlancoMark írta: Jok tenyleg a Barcasok iden, de nagyon sokszor az az ember erzese, hogy a szerencse nagyon mellettuk el es csak egy hajszalra vannak attol, hogy valaki kihasznalja okosan a taktikai hianyossagaikat es csunyan kiusse oket.![]()
Odakeveredtem az összefoglalóra, 0-0nál.
0-1, wow mi a fene
0-2, na jó itt mi történik
Közben már néztem az eredményeket, szóval eléggé meglepődtem, hogy 0-2ről hogy a fenébe lett 3-2...
Aztán láttam ezt a szokásos Atleti-féle leolvadást a Barca ellen
0-1, wow mi a fene
0-2, na jó itt mi történik
Közben már néztem az eredményeket, szóval eléggé meglepődtem, hogy 0-2ről hogy a fenébe lett 3-2...
Aztán láttam ezt a szokásos Atleti-féle leolvadást a Barca ellen
- Pad'em
Bayernnél is 1 év csoda volt aztán kiismerték, megfáradtak. Gondolom ezt az intenzitást nem lehet sokáig pörgetni, egy szezonban széjjel szaggatja az istrángot aztán kifulladnak meg meglesz az ellenszer. Válogatottnál meg esélye nem volt ezt megcsinálja.petiamadridista írta: Flicknél ez a nagy tanítás hol volt a német nemzeti csapat elén?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez néha ránk is igazBlancoMark írta: Jok tenyleg a Barcasok iden, de nagyon sokszor az az ember erzese, hogy a szerencse nagyon mellettuk el es csak egy hajszalra vannak attol, hogy valaki kihasznalja okosan a taktikai hianyossagaikat es csunyan kiusse oket.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez egy nagy család. Itt könnyebb.petiamadridista írta: Flicknél ez a nagy tanítás hol volt a német nemzeti csapat elén?
Megvan ennek a focinak az ellenszere már 15 éve. Beállni hátra aztán futtatni a világ leggyorsabbjait. Emberanyag megvan hozzá, még az edzőnk is tudja ezt csak valahogy pont a clasicocra talál ki mást
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
Sztem egy edzonek nagyobb rahatasa van a jatekra mikor naprol napra dolgozik a jatekosaival mint 3 havonta megkapja oket 2 hetre.petiamadridista írta: Flicknél ez a nagy tanítás hol volt a német nemzeti csapat elén?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- BlancoMark
Jok tenyleg a Barcasok iden, de nagyon sokszor az az ember erzese, hogy a szerencse nagyon mellettuk el es csak egy hajszalra vannak attol, hogy valaki kihasznalja okosan a taktikai hianyossagaikat es csunyan kiusse oket.
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Flicknél ez a nagy tanítás hol volt a német nemzeti csapat elén?
Flick azert nagyon jo edzo.
Ha megnezem a Barca keretet, egy jatekost sem tudnek mondani, akitol ugy hu de tartanek, de csapatkent amit leraknak az brutalis. Ahogy letamadnak egybol, labdavesztes utan vissza is szerzik, semmi helyet nem hagynak az ellenfelnek. Tamadasban is jok a bemozgasok. Nagyon nehez lesz ellenuk.
Ha megnezem a Barca keretet, egy jatekost sem tudnek mondani, akitol ugy hu de tartanek, de csapatkent amit leraknak az brutalis. Ahogy letamadnak egybol, labdavesztes utan vissza is szerzik, semmi helyet nem hagynak az ellenfelnek. Tamadasban is jok a bemozgasok. Nagyon nehez lesz ellenuk.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Miért nem Oblak véd? Elengedték a kupát?
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Őrült módban nyomják ezek a mocskok, az a helyzet, hogy annyira mást játszanak mint bárki, hogy nehéz felkészülni ellene pár nap alatt, nyilván egyik csapat sem arra készül egész évben, hogy kijátsszák az ultra letámadást. Cholo meg ezzel, hogy megint betolta a buszt, nem bírnak kijönni a szorításból
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2025. február 25., kedd 22:17-kor.
- ikarus93
Musso. Nagyon gyenge.dzsi91 írta: Atletico amúgy mitcsinál?Ellenünk képesek napokig tartani a 0-0át itt meg mint a fejetlen csirkék szaladnak 10en 20 felé
![]()
Oblak meg kb az egyik legjobb kapus a vilagon.
Ez olyan mint amikor lecsereled a Ferrarit egy Trabantra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Ez brutális erődemonstráció, amit 0:2 után csinálnak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nagy simeonek evek ota alig kapnak golt tolunk meg barkitol, csak a barcelona jatszik mindig urfocit es veri el bucira oket
thereisonly1ronaldo
A barca szaladtatja őket.dzsi91 írta: Atletico amúgy mitcsinál?Ellenünk képesek napokig tartani a 0-0át itt meg mint a fejetlen csirkék szaladnak 10en 20 felé
![]()
Ott is a harmadik. Szerintem ennek összesítettben 10 körül lesz a vége
nacsá.