Értékeld a legutóbbi meccset
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Az első félidő csalódás volt aztán a második elejét úgy 10-15 percig megnyomták és pislákolt valami de ez azért minden téren kevés volt. A támadók nem pörögtek, a kp nem létezett. Lehet mentegetni mindenkit de az ellenfél sem légkondis stadionban tolta, náluk is új az edző. Vini és Rodrygo hozzáállása csalódás volt. Az, hogy nem tud senki egy nyüves tizit belőni egy Real Madridban vérciki pláne ha ezen múlik egy meccs, egy továbbjutás bármi. Tchouameni jó volt és Huijsen mom lazán. Elég szomorú, hogy a friss igazolás khv a legjobb játékosunk. A többiek nagyon harmatosak voltak. Javulni fognak de ez nem volt acélos.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A szezon vége miért lenne más, mint a szezon. Szerintem ezekből a meccsekből semmilyen következtetést nem kell még levonni.
Menjenek, pihenjenek, legyen egy alapozás és fokozatos játéképítés. Remélem lesz még igazolás középpályára, mert oda kell egy szervező.
Menjenek, pihenjenek, legyen egy alapozás és fokozatos játéképítés. Remélem lesz még igazolás középpályára, mert oda kell egy szervező.
Mondjuk egy hét ide vagy oda, de az h Vackezt hozod nem valamelyik fiatalt... Ez azért nálam picit minusszal indulás..
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nagyon kifacsart csapatot kapott Xabi, ez még érződik, de látszanak pozitívumok. Dean remek, Güli végre jó poszton. Trentnek is volt egy-két jó labdája előre. Sokat számít az is, hogy egy vérbeli csatár van elől.
Belligham már rég megműtethette volna magát.
Eleje még kevés, valószínűleg csak fizikálisan nem okések egyelőre.
Lucast nem találtam a legendák között, szóval csak ide írom, hogy még miért mindig ő? Miért nem lehet egy Forteát kipróbálni? Vagy bárkit.
Asencióval mi lehetett?
Sajnálom a pontveszteséget, de nem lesz rossz.
Belligham már rég megműtethette volna magát.
Eleje még kevés, valószínűleg csak fizikálisan nem okések egyelőre.
Lucast nem találtam a legendák között, szóval csak ide írom, hogy még miért mindig ő? Miért nem lehet egy Forteát kipróbálni? Vagy bárkit.
Asencióval mi lehetett?
Sajnálom a pontveszteséget, de nem lesz rossz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Huijsen es Tchouameni voltak jok kb. vegig, Fran Garcia nagyon feljavult a masodik felidore es Guler is jot tett a meccsnek. Garcia ugyesen kerul helyzetbe, ha kicsit pontosabb/szerencsesebb fejelhetett volna egy mester harmast. Rodrygo, Vini, Jude nagyon gyengek voltak, teljes labdatemeto.
Köszi, szia!MorataMartin írta: Ez gyönyörű volt bmegén hüe megvártam ezt a tornát, hátha a carloball után látok valamit. Részemről ennyi volt a klubvb is. Majd ha a csapat megtanul játszani, akkor nézek meccset. Kitartást a következő 5-0-ra elveszített el calssicohoz, akinek még ehhez van kedve.
Ha megkapja az emelést majd biztos jobb lesznzooli93 írta: Vini hozzáállása csalódás.

- Galacticos
Nem az egyiket hanem a 7est.Jim írta:továbbra is el kéne adni az egyik brazilt, mert akkor valószíőleg igazolnánk top játékost előre isGalacticos írta: Huijsen pozitivum, trent lucashoz kepest a, vini fék de nagyon, lb poszt lyukas.![]()
- nzooli93
5 csere, Gonzalo vegigtolta, Vini,es Jude is le lett kapva,volt időszak mikor eleg jol ment a letámadásos labdaszerzés is. Sok játékos vasárnap csatlakozott csak, Xabi 1 hete van itt. Reméljük ennél meccsrol meccsre jobb lesz,aztan majd latjuk.
Vini hozzáállása csalódás.
Vini hozzáállása csalódás.
- BlancoMark
Itt valami teljesen felrement fizikalisan es mentalisan az elozo szezonban. Uj edzo van, es 80 fokban jatszunk felig ures stadionokban egy mikieger kupaert a vilag masik felen. Mit vartatok?gólvonal írta: Én örökké Real Madrid szurkoló leszek, de ezt a generációt én nem tudom igazán szeretni. Új edző van, és Gonzalon és Franon kívül senkin nem látom, hogy akarna, hogy meg akarná mutatni, hogy én akarok játszani, rám számíthat az edző. Kik ezek te?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
továbbra is el kéne adni az egyik brazilt, mert akkor valószíőleg igazolnánk top játékost előre isGalacticos írta: Huijsen pozitivum, trent lucashoz kepest a, vini fék de nagyon, lb poszt lyukas.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont azt kaptam, amit vártam.
Pár napja van a csapatnál az edző, vannak új játékosok is, nincs Bappé.
Ez az al Hilal egyáltalán nem egy 3. ligás csapat szint. Semmivel nem rosszabb, mintha egy Sevilla vagy Frankfurt ellen tettük volna ezt. Ilyen körülmények között.
Pár napja van a csapatnál az edző, vannak új játékosok is, nincs Bappé.
Ez az al Hilal egyáltalán nem egy 3. ligás csapat szint. Semmivel nem rosszabb, mintha egy Sevilla vagy Frankfurt ellen tettük volna ezt. Ilyen körülmények között.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A torna felesleges. A csapat faradt.
Pozitivumok? Jude kozelebb a kapuhoz. Guler a kpn hatrebb tolja. Jo a posztjuk. Garcia hasznalhato lesz. Dean is komoly.
Negativumok? A brazilok mindent pont ugy csinalnak mint eddig a szezonban... Szarul. Trentrol semmi nem derult ki, csak amit tudtunk, vedekezesben keves. Vinicius setalva is tobbet jatszik mint Rodrygo a baloson. Nezhettuk LV t.
Amit nem ertettem... A szelso vedoink alig mozogtak fel a tamadassal.
Van min dolgozni, de szerintem Judenek mar mutet utan kellene labadoznia, Gulernek meg a kezdoben a helye.
Kivancsi leszek Asencio miert lett lecserelve.
Pozitivumok? Jude kozelebb a kapuhoz. Guler a kpn hatrebb tolja. Jo a posztjuk. Garcia hasznalhato lesz. Dean is komoly.
Negativumok? A brazilok mindent pont ugy csinalnak mint eddig a szezonban... Szarul. Trentrol semmi nem derult ki, csak amit tudtunk, vedekezesben keves. Vinicius setalva is tobbet jatszik mint Rodrygo a baloson. Nezhettuk LV t.
Amit nem ertettem... A szelso vedoink alig mozogtak fel a tamadassal.
Van min dolgozni, de szerintem Judenek mar mutet utan kellene labadoznia, Gulernek meg a kezdoben a helye.
Kivancsi leszek Asencio miert lett lecserelve.
Xabinak hiába jár a szája ha ki van fingva mindegyik.
Majd aug-szeptemberre hátha minimálisan tudnak majd vmit pihenni
Majd aug-szeptemberre hátha minimálisan tudnak majd vmit pihenni
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ez gyönyörű volt bmeg
én hüe megvártam ezt a tornát, hátha a carloball után látok valamit. Részemről ennyi volt a klubvb is. Majd ha a csapat megtanul játszani, akkor nézek meccset. Kitartást a következő 5-0-ra elveszített el calssicohoz, akinek még ehhez van kedve.

Biro elvtars mindent megprobalt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kurti, hujszi, bapiGalacticos írta:Ki az a 3?hehetheoriginal írta:
semmi ertelme, senki se fogja szidni, ugyanmar.
itt a keret kurvagyenge. de minimum a fele.
tartom, hogy 3 top jatekosunk van, a tobbi ilyen atlagjoci
Huijsen pozitivum, trent lucashoz kepest a, vini fék de nagyon, lb poszt lyukas.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szokásos semmi, egyéni és csapatszinten is. Bappe nélkül semmi izgi nincs elől. Husszein tesó komoly fogás ő top tier.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én örökké Real Madrid szurkoló leszek, de ezt a generációt én nem tudom igazán szeretni. Új edző van, és Gonzalon és Franon kívül senkin nem látom, hogy akarna, hogy meg akarná mutatni, hogy én akarok játszani, rám számíthat az edző. Kik ezek te?
- Galacticos
Ki az a 3?hehetheoriginal írta:semmi ertelme, senki se fogja szidni, ugyanmar.BlancoMark írta: Mar varom az Alonso fikazast.![]()
itt a keret kurvagyenge. de minimum a fele.
tartom, hogy 3 top jatekosunk van, a tobbi ilyen atlagjoci
Huijsen pozitivum, trent lucashoz kepest a, vini fék de nagyon, lb poszt lyukas.