lassan a bolygót.Anthony írta:
Jobb a kontinenst is elkerülni amin tartózkodik![]()
csak jól járt az a Tesla roadster hogy kilőtték Muskék az űrbe

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. március 29., szerda 19:44
lassan a bolygót.Anthony írta:
Jobb a kontinenst is elkerülni amin tartózkodik![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. március 29., szerda 19:44
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 29., szerda 19:22
Mondom en, ha anno Egyiptomban jar, nem lett volna szukseg a masik tiz csapasra.hehetheoriginal írta: amugy keci nem is remy lenne, megint mi pusztitast vitt vegbe, akár közvetlenül, akár közvetve![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. március 29., szerda 19:20
Jobb a kontinenst is elkerülni amin tartózkodikHalfkey írta: Nem fogok belefutni, eddig is vigyáztam Remyvel bármit is mond, ezután még jobban fogok![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 29., szerda 18:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 29., szerda 18:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 29., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 29., szerda 18:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 18:40
volt szöveg is de lényegtelen. Nyilván vállalom hogy én legyek a nap hülyéje, de azért is írtam meg, hogy ha esetleg, na fussatok bele ti is.ferni írta: Csak linket kaptál vagy rendesen magyarul is volt írva hozzá szöveg?
Sajnos ez egy 2-3 éves scam már amúgy.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 29., szerda 18:39
magyarok. ember ír mindig vissza. azt hiszed hogy a haverod ír, de mégsemferni írta: Csak linket kaptál vagy rendesen magyarul is volt írva hozzá szöveg?
Sajnos ez egy 2-3 éves scam már amúgy.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 29., szerda 18:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. március 29., szerda 18:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 29., szerda 18:32
ha nem te voltál akkor neharagudj
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 29., szerda 18:30
itt le tudod csekkolni hogy próbálnak-e belépegetni a steamedbe:wZoLee7 írta:nem tudom, ezer éve nem néztem, 50 eu alatt valszeg, itt inkább most az a kérdés hogy ez a jövőben is így lesz. Lehet veszek pár centes szart és meglátom viszi e automatikusanzsuninnyo írta: Az kemeny baszki, sajnalom. Remelem azert nem nagy a kar.
és nyilván Remy ha nem te voltál akkor neharagudj
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 29., szerda 18:29
Biztos Remy rászorul a skinjeidre, engedd már el a témát, semmi köze nincs hozzá.wZoLee7 írta:
csak kattintottam a linkre nem léptem be sehová, nem adtam meg sehol semmilyen jelszavam, egyből be is zártam a linket, pár perccel később láttam a trade offert amit vissza is vontam nyilván, most meg nézem h ma kaptam még egyet értesítés nélkül amit el is fogadtak...és nincs rá magyarázatom. Persze meg miután írtam neki egyből törölt a friend listről és csak engem, nice véletlenek. Magamra vagyok leginkább mérges nyilván, azt a részt nem is vitatom, de kicsit sok a furcsa véletlen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 18:28
nem tudom, ezer éve nem néztem, 50 eu alatt valszeg, itt inkább most az a kérdés hogy ez a jövőben is így lesz. Lehet veszek pár centes szart és meglátom viszi e automatikusanzsuninnyo írta: Az kemeny baszki, sajnalom. Remelem azert nem nagy a kar.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 29., szerda 18:28
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. március 29., szerda 18:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 18:26
csak kattintottam a linkre nem léptem be sehová, nem adtam meg sehol semmilyen jelszavam, egyből be is zártam a linket, pár perccel később láttam a trade offert amit vissza is vontam nyilván, most meg nézem h ma kaptam még egyet értesítés nélkül amit el is fogadtak...és nincs rá magyarázatom. Persze meg miután írtam neki egyből törölt a friend listről és csak engem, nice véletlenek. Magamra vagyok leginkább mérges nyilván, azt a részt nem is vitatom, de kicsit sok a furcsa véletlenferni írta: Bejelentkeztél egy weboldalon a steam accountoddal szavazni egy csapatra?
Vagy szimplán rákattintottál a linkre és azzal már el is lopták a fiókadataidat?
Kétlem, hogy Remy bármit is észrevett volna ebből, te voltál a hülye, kár bárkire is mérgesnek lenned.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 29., szerda 18:23
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem