https://madridom.hu/impresszum/
Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. december 19., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. december 19., hétfő 12:07
Az első felét kategorikusan cáfolom, a mondat második fele viszont véletlenül igazBerti írta: Valamiből finanszírozni kell a karácsonyi ajándékokat, januártól helyreáll![]()
![]()
A screenshotért hálás lennék amúgy, mindig hasznos tud lenni.babaking írta: Van screenshotom is. Ha kell és megmondod hova, szívesen feltöltöm.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. december 19., hétfő 11:33
Nem kell hosszú hsz-t írni. Elég egy nyíl 'oszt jónapotbabaking írta: Mióta hazajöttünk karácsonyra, gyakran előfordul, hogy a hosszabb hszeket akár 2-3 reklám is félbeszakítja.
Van screenshotom is. Ha kell és megmondod hova, szívesen feltöltöm.
De lehet nálam van a hiba
Android, chrome.
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. december 19., hétfő 11:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 19., hétfő 10:34
Nalam is igy van, iPhone, iOs.babaking írta: Mióta hazajöttünk karácsonyra, gyakran előfordul, hogy a hosszabb hszeket akár 2-3 reklám is félbeszakítja.
Van screenshotom is. Ha kell és megmondod hova, szívesen feltöltöm.
De lehet nálam van a hiba
Android, chrome.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. december 19., hétfő 10:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 8., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 8., csütörtök 10:13
Szerkesztés helyett nálam azt írja hogy Edit button. Mondjuk nem zavar, de tényleg ne unatkozzd.gergo írta:Köszi, javítva!ferni írta: Én ilyen apróságokat vettem észre privát üzenetekkel kapcsolatban.
Tehát a felhasználó hozzáadásánál se gondolom ezt kéne kiírnia meg értesítésben se.
Csak hogy nehogy unatkozz![]()
Igen, ilyesmik még előfordulhatnak, de remélem már nem sok van belőle![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. december 8., csütörtök 10:05
Köszi, javítva!ferni írta: Én ilyen apróságokat vettem észre privát üzenetekkel kapcsolatban.
Tehát a felhasználó hozzáadásánál se gondolom ezt kéne kiírnia meg értesítésben se.
Csak hogy nehogy unatkozz![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 8., csütörtök 9:54
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. december 1., csütörtök 18:11
HozzászólásSzerző: géza » 2022. december 1., csütörtök 17:44
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. december 1., csütörtök 10:34
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. november 30., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. november 30., szerda 18:51
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. november 30., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. november 30., szerda 18:36
"Fórumon belül", arra gondolok, hogy megnyitom például a Minden más témát, és itt működnek a gombok helyesen, kép:d.gergo írta: Nem tudom hova tenni ezt a "fórumon belül" dolgot, nekem a "Legfrissebb hozzászólások" doboz is a fórumon belül van.![]()
Az új verzió úgy tűnik már nem támogatja a hotlinkelt képeket, feltöltöttem neked normálisan az avatart![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. november 30., szerda 18:29
Nekem az a gomb a legutolsó hozzászólásra visz és nem a legutolsó olvasatlanrad.gergo írta: Nem tudom hova tenni ezt a "fórumon belül" dolgot, nekem a "Legfrissebb hozzászólások" doboz is a fórumon belül van.![]()
Az új verzió úgy tűnik már nem támogatja a hotlinkelt képeket, feltöltöttem neked normálisan az avatart![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. november 30., szerda 18:26
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem