Eddig is, de ezek után ki akar bele pénzt ölni? Egyáltalán megvenni a következőt?

Már nem lehet leülni csak úgy fifázni egyet, mert szeretjük a sportot, mert élvezhetetlen és csak idegbajt kapsz tőle...
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2021. március 10., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. február 23., kedd 17:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 23., kedd 9:25
Van egy megoldás.69erssam írta:
Fifa 21-ben spanyol bajnoki csapatom van, viszont a tegnapi nap nyitottam egy CR7-et packból (aznap a munkahelyen minden irodába Sííí-vel léptem be)
Próbálnám a támadó alakzatot a jobb chemistry miatt hozzá szabni viszont a kínálat silány.
Hazard helyére csak egy 81-es Guedest tudnék berakni, Felixet direkt megvettem hogy 4-es chem helyett 7-es legyen.
Így néz ki a csapatom:
https://www.futhead.com/21/squads/190457/
Valakinek valami egyéb javaslata, hogy a Fifa 14 óta hőn áhított Ronim Goat legyen a csapatomban?![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. február 23., kedd 7:32
Nem tudtam már szerkeszteni, de lemaradt, hogy Hazard->LM, Felix CAM, Cucurella->CDM lett poszt módosítóval btw69erssam írta: Hali,
Fifa 21-ben spanyol bajnoki csapatom van, viszont a tegnapi nap nyitottam egy CR7-et packból (aznap a munkahelyen minden irodába Sííí-vel léptem be)
Próbálnám a támadó alakzatot a jobb chemistry miatt hozzá szabni viszont a kínálat silány.
Hazard helyére csak egy 81-es Guedest tudnék berakni, Felixet direkt megvettem hogy 4-es chem helyett 7-es legyen.
Így néz ki a csapatom:
https://www.futhead.com/21/squads/190457/
Valakinek valami egyéb javaslata, hogy a Fifa 14 óta hőn áhított Ronim Goat legyen a csapatomban?![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. február 23., kedd 7:23
HozzászólásSzerző: hala real » 2021. február 20., szombat 13:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 14., vasárnap 16:33
HozzászólásSzerző: hala real » 2021. február 12., péntek 18:23
majdnem 1300 meccs, amiben nincsenek benne a friendlies meccsek az objective-ekhez.Realista24 írta: 800 meccs?![]()
Másfél után megunom és egy hétig rá se nézek![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. február 12., péntek 18:12
Gyenge, mint a harmat es nulla zsetonferni írta:Milyen most a csapatod és mennyi zsetonod van? Mert lehet minimális zsetonból is használható csapatot építeni, még ha egy CR ellen kevesek is lehetnek.RealMadridFanatic írta: Nem játszottam aktívan egyik FIFA-t sem azon kívül, hogy nagy ritkán haverokkal ütöttük egymást.
Most beruháztam egy Xbox-ra, néha-néha majd odaérek.
Ez a FUT folyamatosan ilyen matchmakinget csinál? Eleve fogalmam nincs sok dologról, de folyamatosan sokkal erősebb teamek jönnek szembe. Nincs ezzel baj, csak nem erőltetem, ha ezt tudja stabilan.
Elvileg volt vmi "felmérő", hogy hová tegyen be, hát eddig minden ellenfelem eleve sokkal jobb spílerekkel jött. Amiket nyitogattam pakkokat, max 83-as játékos jött, mindenki másnál akivel összeakadtam meg repkednek a Cé-k, Neymarok, Mbappék... Sok esélyem akkor sem lenne, ha tudnék játszani.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 12., péntek 18:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 12., péntek 17:50
Milyen most a csapatod és mennyi zsetonod van? Mert lehet minimális zsetonból is használható csapatot építeni, még ha egy CR ellen kevesek is lehetnek.RealMadridFanatic írta: Nem játszottam aktívan egyik FIFA-t sem azon kívül, hogy nagy ritkán haverokkal ütöttük egymást.
Ez a FUT folyamatosan ilyen matchmakinget csinál? Eleve fogalmam nincs sok dologról, de folyamatosan sokkal erősebb teamek jönnek szembe. Nincs ezzel baj, csak nem erőltetem, ha ezt tudja stabilan.
Elvileg volt vmi "felmérő", hogy hová tegyen be, hát eddig minden ellenfelem eleve sokkal jobb spílerekkel jött. Amiket nyitogattam pakkokat, max 83-as játékos jött, mindenki másnál akivel összeakadtam meg repkednek a Cé-k, Neymarok, Mbappék... Sok esélyem akkor sem lenne, ha tudnék játszani.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. február 12., péntek 17:21
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. február 12., péntek 17:13
5. Honapja tart a jatek(kozeledik a felehez), rengetegen vannak akik hetente weekend leagueznek de ha csak rivalsoznak akkor is oriasi elonybe vannak hozzad kepest ha tudnak jatszani, ha nem. Gondolj bele ha csak heti 5 packet nyitottak ki, mar mennyi eselyuk volt jot kapni. Es akkor ott van meg melle az sbc meg az objectives playerek ..RealMadridFanatic írta: Nem játszottam aktívan egyik FIFA-t sem azon kívül, hogy nagy ritkán haverokkal ütöttük egymást.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. február 12., péntek 16:14
HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 10., szerda 9:03
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. február 7., vasárnap 13:43
HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. január 28., csütörtök 0:12
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. január 18., hétfő 16:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. január 8., péntek 1:25
Ket csatar mogott bruno siman megel. Kapura is veszelyes es hunterral nem is lassu. Pontrugasok meg iszonyat milyen konnyuek vele. Ezerszer inkabb ez mint dimaria az egy labaval a szelen es 5os chemis icon plusz cb, szerintem.ferni írta:És ezzel, hogy akarsz játszani egy sebességre épülő metában?Galacticos írta:
vagy ez is jo lehet. coinba lehet picit tobb akkor tudsz sporolni ha nem az rb hanem az if cuadradot veszed.![]()
![]()
van 4 KP-d, max valami 4312be élhető, de ami formációkat írt, arra ez a keret egyáltalán nem jó.
Ha berakod szélre a Pogba, Bruno duót sajnos nem túl élhető a dolog.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem