Korabbi walesi haverunk 9ev utan se tudott 3 mondatot se.Halfkey írta: Jó azért ez a ‘megtanult spanyolul’ ezt ne misztifikáljuk túl, 5 mondatot nyalt be - bár tudom ez egy angoltól már rekord
Utána interjún látszott hogy egyetlen kérdést se ért, rakta fel azonnal a fülest és végig angolul nyomta. És ezzel nincs is gond, szerintem azt mutatta meg hogy meg akar tanulni spanyolul, nem azt hogy tud.
Trent Alexander-Arnold - 12
- Galacticos
Re: Trent Alexander-Arnold
Jó azért ez a ‘megtanult spanyolul’ ezt ne misztifikáljuk túl, 5 mondatot nyalt be - bár tudom ez egy angoltól már rekord 
Utána interjún látszott hogy egyetlen kérdést se ért, rakta fel azonnal a fülest és végig angolul nyomta. És ezzel nincs is gond, szerintem azt mutatta meg hogy meg akar tanulni spanyolul, nem azt hogy tud.
- BlancoMark
Kisse antiszoc ez a csavo.
Remeljuk a palyan nagyobb lesz az aura.
https://x.com/AnfieldSector/status/1933121082648625522
https://x.com/AnfieldSector/status/1933121082648625522
Ezen a téren Ardaban is nagy a bizodalmam.Kp harmatos de meglátjuk Xabi mit kezd Bellinghemmel.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Trent: “I remember David Beckham playing here, it was special.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért a bl triplánk egyik legmeghatározóbb eleme volt a 2 felfutó szélsőhátvéd. Carvajal tudott beton lenni hátul de marcelo azért sose a védekezéséről volt híres. Ha most ezt megfordítanánk és trent lenne marci ami az amúgyis lófasz jobboldalunknak jót tenne márcsak betonmendyt kéne megint felhozni a baloson 22es formába és jól leszünk. Meghát vazquez védő munkáját azért csukott szemmel lehozza bárki gondolom ez az angol is.
Ha a visszetérő sérültek használható állapotban lesznek és mellé nem dől ki senki egész szezonra akkor 17 óta először lenne olyan keretünk ami akár 2 kezdőt is kitudna állítani.
Kp harmatos de meglátjuk Xabi mit kezd Bellinghemmel.
Ha a visszetérő sérültek használható állapotban lesznek és mellé nem dől ki senki egész szezonra akkor 17 óta először lenne olyan keretünk ami akár 2 kezdőt is kitudna állítani.
Kp harmatos de meglátjuk Xabi mit kezd Bellinghemmel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Értem én, hogy sok angol nem vált be itt, de azért vannak kivételek is. Lásd Bellingham. Lehet csak egy szezonos volt, de akkor is bevált.hehetheoriginal írta:Angol.RaúlCF írta:
nem aggódom. te biztos ott leszel és mindenkit megvigasztalsz hiszen tudtad előre, hogy besül.![]()
Trent nem a legjobb védekezésben, de szerintem várjunk még azzal, hogy temetjük. Ha szerencsénk van, lesz egy másik opciónk is mellé Carvajal személyében, szóval elsülhet ez még jól is. Ne akkor álljunk már bele, amikor még pályára se lépett...
A lényeg, hogy a vezetőség lépett. Látták, hogy hol vannak a problémák. Nálam emiatt hatalmas plusz jár az idei igazolásokért. Persze örülnék még egy balhátvédnek és egy mélységi irányítónak, de hosszú még a nyár, lehet szerezni még oda is embert.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azt irtam hogy egy profibol…
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Lásd Hazard..lestat írta:
De azerr megerkezni egy ilyen csapatba, az szerintem egy profibol csak a legjobbat hozhatja ki.
oh wait...
De amúgy nekem is jó előérzetem van a sráccal kapcsolatban. Aztán meglátjuk. Lehet októberben már visszasírjuk Vazkezt
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nagy plusz hogy mar most beszeli a nyelvet.
Nagyon szimpi eddig, jol nyitott.
Persze ment a kritika a Poolnal igy meg ugy vedekezik.
De azerr megerkezni egy ilyen csapatba, az szerintem egy profibol csak a legjobbat hozhatja ki.
Vamos Trent!
Nagyon szimpi eddig, jol nyitott.
Persze ment a kritika a Poolnal igy meg ugy vedekezik.
Vamos Trent!
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- flori
Itt egy Mbappé aranycipő után magyarázkodni kellene a franciának, szóval semmin nem lepődünk meg.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
Angol.RaúlCF írta:nem aggódom. te biztos ott leszel és mindenkit megvigasztalsz hiszen tudtad előre, hogy besül.hehetheoriginal írta: nehogy elszontyolodj karacsonyra azert![]()
![]()
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem aggódom. te biztos ott leszel és mindenkit megvigasztalsz hiszen tudtad előre, hogy besül.hehetheoriginal írta:nehogy elszontyolodj karacsonyra azertén nagyon sokat várok tőle előrefele és játékban is.![]()
- hehetheoriginal
nehogy elszontyolodj karacsonyra azertén nagyon sokat várok tőle előrefele és játékban is.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nagyon bivaly igazolás lesz. mindenki azzal foglalkozik, hogy védekezik de én nagyon sokat várok tőle előrefele és játékban is. az sem rossz, hogy angolként persze nem perfect de teljesen jó spanyollal nyitott. ez nagyon sokat ér és mutatja, hogy készült erre és komolyan veszi. a posztján top ember érkezett megint és erősödtünk.
- flori
Ez mindenképpen komoly gesztus, sokatmondó a hozzáállásáról. Így szerintem azért megnyugodhatunk, hogy nem páváskodni jön ide, mert jól mutat a cvben.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Komoly, remeljuk a palyan is ilyen hozzaallassal fogja nyomni, ha eselyt kap Carvajal mellett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ursus
Na ez baromi nagy meglepetés volt és nagyon jó benyomást tett ezzel. Szerintem benne kellemeset fogunk csalódni, nem egy vaskos szerződésért jött levezetni.
Spanyolul nyomta emberünk. Nagy respect! 
Aztán remélhetőleg elbírja a háta Marcelo mezét
Aztán remélhetőleg elbírja a háta Marcelo mezét