Mivel?Azzal hogy hazudtak a Trump találkozó után?A Fidesz viszont, valljuk be, elég erős időszakot hozott a külpolitikában.
Vagy most kimentek P..int le..ni.Itt megint volt egy érdekesség ugye a tolmács esete.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. december 4., csütörtök 14:38
Mivel?Azzal hogy hazudtak a Trump találkozó után?A Fidesz viszont, valljuk be, elég erős időszakot hozott a külpolitikában.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. december 4., csütörtök 14:37
Hát igen, ezzel vagyunk kifizetve, hogy OV mekkora ember, mert elmegy Trumphoz meg Putinhoz bohóckodni.kiserik írta: A Fidesz viszont, valljuk be, elég erős időszakot hozott a külpolitikában. Ha valamilyen úton módon áprilisig összejön egy budapesti béke megállapodás, akkor OV-t ezek a mennybe repítik.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 4., csütörtök 14:29
Hit vitába nem fogok belemenni. Írhatnék bármit Tisza szigetekről, szimpatizánsokról, mindet le lehet azzal söpörni, hogy propaganda. Egyet viszont mégis csak írnék, az pedig Puzsér, aki elég nehezen összefideszesezhető, még kevésbé összemihazánkosozható. Nézd meg az utóbbi megnyilvánulásait szektáról, 26-os választásról.tomi_b írta:Ezekre mondjál már valós példákat, kíváncsi vagyok.kiserik írta:
Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.
Mindig csodálom ifjonci naivitásodat. Még a 444 is foglalkozott ezzel a témával 22-ben: https://444.hu/2022/09/09/mi-mondtuk-ho ... uk-mellett
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 4., csütörtök 14:10
Jol esik, hogy megemlitetted Ot! Par evig rendszeresen lejartam Gobolre, anno vettem parszazezerert egy kis nyaralot ott, nagyon kedves ember volt…csababarca írta:Nem tudok elképzelni olyan botrányt, ami megrengetné a hatalmat jelentősen.swfan írta: Jöhetne amúgy valami nagy botrány![]()
Itt már minden volt, talán még a gyilkosság hiányzik a tarsolyból, azt még nem csinálták (vagyis nem buktak le vele, khm Váradi András esete), de az se ütné át az ingerküszöböt, ebben szinte biztos vagyok, az a 2 milliós bázis stabil, max tényleg a bizonytalanokat tántorítaná el, de azok meg nem mennének el szavazni, tehát mindegy.
Nekem kicsi a fantáziám ehhez, de tényleg akinek van ötlete, hogy milyen nagy botrány lehetne még, ami nem volt, az jelezze:D
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. december 4., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. december 4., csütörtök 13:57
A kegyelmi ügy óta lefele mennek, és csak másfél év alatt szedték össze magukat. Meg kell találni Zsolti bácsitcsababarca írta:Nem tudok elképzelni olyan botrányt, ami megrengetné a hatalmat jelentősen.swfan írta: Jöhetne amúgy valami nagy botrány![]()
Itt már minden volt, talán még a gyilkosság hiányzik a tarsolyból, azt még nem csinálták (vagyis nem buktak le vele, khm Váradi András esete), de az se ütné át az ingerküszöböt, ebben szinte biztos vagyok, az a 2 milliós bázis stabil, max tényleg a bizonytalanokat tántorítaná el, de azok meg nem mennének el szavazni, tehát mindegy.
Nekem kicsi a fantáziám ehhez, de tényleg akinek van ötlete, hogy milyen nagy botrány lehetne még, ami nem volt, az jelezze:D
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. december 4., csütörtök 13:45
Nem tudok elképzelni olyan botrányt, ami megrengetné a hatalmat jelentősen.swfan írta: Jöhetne amúgy valami nagy botrány![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 4., csütörtök 13:33
Naívitás volt azt gondolni, hogy a magyarok hirtelen morális szempontok szerint megvilágosodtak sok-sok évtizednyi önzés után. Egyszerűen elfogyott a lóvé, meg volt infláció, majd most jön a sok hitelből fedezett osztogatás és megint minden jó lesz ennek a bizonyos szavazói rétegnek.halamadrid írta:Túl szép lett volna, ha végig kitart az olló nyílása, főleg Magyarország összes pénzével szemben. Azt meg el tudjuk képzelni, hogy a közelmúltban érkező tisza-adós helyreigazítások mennyire (nem) fogják elárasztani a médiát. A szivárgás is biztosan csökkentette a különbséget, mert ugyanoda tapinthatott, mint 3.5 éve a háborús kampányolás: a biztonságérzetre.swfan írta:
A nyár vége óta október 23. kivételével eléggé a Fidesz uralta a közbeszédet, a Tisza inkább védekezett. A jelöltállítással valamelyest sikerült visszavenni a kezdeményezést. Szerintem nem meglepőek az eredmények, de elkeseredni sem kell. Messze még az április. Jöhetne amúgy valami nagy botrány![]()
Én azért még reménykedem, hogy tavasszal a Fideszre szakad egy jelentősebb botrány. Rendre csak idő kérdése, hátha szerencsénk lesz.
A tegnap publikáló Republikon amúgy vicces. Mindenki 2-3 százalékot mér a Kutyáknak, náluk már sokadjára 5+.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. december 4., csütörtök 12:15
Túl szép lett volna, ha végig kitart az olló nyílása, főleg Magyarország összes pénzével szemben. Azt meg el tudjuk képzelni, hogy a közelmúltban érkező tisza-adós helyreigazítások mennyire (nem) fogják elárasztani a médiát. A szivárgás is biztosan csökkentette a különbséget, mert ugyanoda tapinthatott, mint 3.5 éve a háborús kampányolás: a biztonságérzetre.swfan írta:A nyár vége óta október 23. kivételével eléggé a Fidesz uralta a közbeszédet, a Tisza inkább védekezett. A jelöltállítással valamelyest sikerült visszavenni a kezdeményezést. Szerintem nem meglepőek az eredmények, de elkeseredni sem kell. Messze még az április. Jöhetne amúgy valami nagy botrányp.csabi1 írta: Nekem nagyon furcsa hogy most hirtelen minden kutatótól ezek az eredmények jönnek.
Eddig meg az ellenkezője volt.![]()
Pedig nincs olyan nap hogy ne jöjjön valami fideszes szar.ág.![]()
Kicsit fura ez nekem.![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. december 4., csütörtök 12:00
A nyár vége óta október 23. kivételével eléggé a Fidesz uralta a közbeszédet, a Tisza inkább védekezett. A jelöltállítással valamelyest sikerült visszavenni a kezdeményezést. Szerintem nem meglepőek az eredmények, de elkeseredni sem kell. Messze még az április. Jöhetne amúgy valami nagy botrányp.csabi1 írta: Nekem nagyon furcsa hogy most hirtelen minden kutatótól ezek az eredmények jönnek.
Eddig meg az ellenkezője volt.![]()
Pedig nincs olyan nap hogy ne jöjjön valami fideszes szar.ág.![]()
Kicsit fura ez nekem.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. december 4., csütörtök 11:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 4., csütörtök 11:51
tomi_b írta:Ezekre mondjál már valós példákat, kíváncsi vagyok.kiserik írta:
Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.
Mindig csodálom ifjonci naivitásodat. Még a 444 is foglalkozott ezzel a témával 22-ben: https://444.hu/2022/09/09/mi-mondtuk-ho ... uk-mellett
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. december 4., csütörtök 11:34
Ezekre mondjál már valós példákat, kíváncsi vagyok.kiserik írta:Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.swfan írta:
A Nemzet Hangja mondjuk tartott vagy 3 héten keresztül, és személyesen is lehetett az utcán szavazni a pultoknál (+ meg volt spékelve egy országjárással közben, ahol folyamatosan promózták). A jelöltállítás meg 3 napos volt, és full online ment. Nem igazán lehet összemérni.
"Bevallottan" mindegyikben torzítanak - sure, szerinted mindenki szolgalelkűen dolgozik valakinek![]()
Nem tudom, én ha közvéleménykutató lennék, biztosan nem ásnám alá a hitelességem azzal, hogy kamuzok, elvégre ebből akarnék megélni, vagy mi. Alacsony hitelesség = kevesebb megrendelés. Kivéve persze ha az állampártnak dolgozol.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. december 4., csütörtök 11:24
Én 3x futottam neki az előválasztási regisztrációnak, mert először a lakcím begépelése, másodszor a lakcímkártya feltöltése okozott gondot. Csak azért volt harmadik nekifutás, mert személyesen ismertem a jelöltet. Szerintem az előválasztás számai most nem mérvadók. Hangsúlyozom, szerintem!kiserik írta:Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.swfan írta:
A Nemzet Hangja mondjuk tartott vagy 3 héten keresztül, és személyesen is lehetett az utcán szavazni a pultoknál (+ meg volt spékelve egy országjárással közben, ahol folyamatosan promózták). A jelöltállítás meg 3 napos volt, és full online ment. Nem igazán lehet összemérni.
"Bevallottan" mindegyikben torzítanak - sure, szerinted mindenki szolgalelkűen dolgozik valakinek![]()
Nem tudom, én ha közvéleménykutató lennék, biztosan nem ásnám alá a hitelességem azzal, hogy kamuzok, elvégre ebből akarnék megélni, vagy mi. Alacsony hitelesség = kevesebb megrendelés. Kivéve persze ha az állampártnak dolgozol.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. december 4., csütörtök 11:20
Én meg mindig csodálom az ordas nagy csúsztatásaidat.kiserik írta: Mindig csodálom ifjonci naivitásodat. Még a 444 is foglalkozott ezzel a témával 22-ben: https://444.hu/2022/09/09/mi-mondtuk-ho ... uk-mellett
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 4., csütörtök 11:06
Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.swfan írta:A Nemzet Hangja mondjuk tartott vagy 3 héten keresztül, és személyesen is lehetett az utcán szavazni a pultoknál (+ meg volt spékelve egy országjárással közben, ahol folyamatosan promózták). A jelöltállítás meg 3 napos volt, és full online ment. Nem igazán lehet összemérni.kiserik írta:
Én nem hiszek ezekben a közvélemény kutatásokban. Bevallottan mindegyikben torzítanak annak megfelelően, akinek kedvezni akarnak.
Ami érdekesebb volt számomra, az az, hogy a jelölt jelölti szavazáson bemondásra 300.000 ember szavazott. Összesen. Állítólag a Nemzet Hangja 1-et 1.100.000-nél is többen töltötték ki.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. december 4., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 4., csütörtök 10:42
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. december 4., csütörtök 10:01
"Csak a Sith-ek foglalkoznak abszolútumokkal"kiserik írta: Én nem hiszek ezekben a közvélemény kutatásokban. Bevallottan mindegyikben torzítanak annak megfelelően, akinek kedvezni akarnak.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. december 4., csütörtök 9:57
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem