hehetheoriginal írta:
hat ja, negyed evszazadig a mienk volt a vilag legjobb balhatvedje, azert nagyreszt boven ez jelentett extrat a bajnoki cimekben es kupakban, hogy tamadasban is extrat tudtak hozzatenni.
en a helyeben visszavonulnek, minden mas csapat visszalepes lenne, sztem az jar a fejeben, hogy vagy a legmagasabb szinten, vagy sehogy. teljesen megertem, boldog emberkent vonul vissza, legendakent egy hatalmas karrierrel a hata mogott, mindenfele botrany vagy fasz dontes es balvanydontogetes nelkul.
Nekem mondjuk a végétől lett még szimpibb M12. Ahogy írod, semmi cécó, rinya, durci. Ez van, elfogadta..Az "off field" dolgaiból sokan tanulhatnának..
Meg szerintem tuti sokat tett, amikor Case, Eder, Vini, Rodry jöttek a csapatba. Ezekről nem nagyon szoktak hírek jönni (bár pont Casenál emlékszem, hogy mintha egy darabig nála pecózott volna?), de tuti segített beilleszkedni nekik, és az is nagyon fontos volt a csapatnak .
Mondjuk rosszul nem tud dönteni, ha visszavonul is király, ha csak elmegy, is az marad.