Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 5., szombat 22:59

BlancoMark írta: Valaki tiltson ki ebbol a topicbol konyorgom, mar nem birom sokaig elpattanas nelkul. :lol:
Jönnék veled.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 5., szombat 22:52

Na most akkor oke hogy ez csak egy klub vb meg osszel is tolt egy triplat a masodik felidobe a dortmund ellen.
De akkor ez az a vinicius aki nelkul a bl helyert kuzdenenk es akit nehez lenne potolni?
Ezt amit az elmult egy evben tolt, hazon belul is megoldanank akarmikor.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. július 5., szombat 22:50

Valaki tiltson ki ebbol a topicbol konyorgom, mar nem birom sokaig elpattanas nelkul. :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 2., szerda 10:04

hehetheoriginal írta: és xabinak nem lesz elég ereje és hatalmas változtatni rajta - és én amúgy is kételkedem, hogy merne változtatni és lépni - azaz a nála jobbakat játszassa és ot nyugodtan rakja padra -, mert új edző, nem ért el a legfelsőbb szinten kb semmit, nagy a nyomás, nagy az eredménykényszer, a szponzorok, ügynökök is ott lihegnek állandóan, egyszerűen meg van kötve a keze.
Ide Xabi helyett bármelyik edző neve behelyettesíthető.

200 milliós játékos. Senki nem teszi padra. Perez dolga ezt intézni, senki más nem tudja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 2., szerda 10:02

Buitre írta: Szerintem meg, ugyan nem játszott jól tegnap - de nem is nagyon lógott ki a sorból.. -, alávetette magát a csapat érdekeinek. Kereste a társakat, nem volt öncélú, nem a pofázásról és csapkodásról szólt. Kicsit úgy érzem most már bármit csinál, úgyis meg lesz találva. Pld nem játszott nála jobban Arda sem, de nem hiszem, hogy kapja a hate-et.
az embernek minden megoldása, passza, megmozdulása szar volt.
labdatemető, felvehette volna a juve mezt is.
es ez mar sokadik meccs.
itt nem arról van szó, hogy tavasszal baszott futni, most úgy ahogy letámadgat - aztán nyilván fel van háborodva, mikor csak ő fut egyedül, mint tegnap, integet a többieknek, ugye milyen szar érzés? :coffee: - itt arról van szó, hogy mint fodballista egy szar, az extrát, ami a különbséget jelentette eddig, hogy általában gyorsabb volt az ellenfélnél, azt meg jó ideje elvesztette, szóval ilyenkor jobban látszik es kiütközik minden más hiányossága.
az a baj, hogy közben a világ, a média és a klub is a buborékban behypolta elit játékosnak, közben meg egy lófasz.
fontos, hogy válasszuk szét a viselkedését, hogy milyen nyomorult köpedék ember, és a pályán lévő teljesítményt. én, és sztem itt mindenki más is aki kritizálja, csakis a teljesitmenyerol beszel, hogy az nem uti meg a szintet. emiatt vesztunk egy rodrigot - sztem nem nagy ervagas, de teny, hogy tobbek kozt miatta lep le - es minden szempontbol szar a csapatnak, csapattarsaknak is.

sztem a helyzet menthetetlen, és xabinak nem lesz elég ereje és hatalmas változtatni rajta - és én amúgy is kételkedem, hogy merne változtatni és lépni - azaz a nála jobbakat játszassa és ot nyugodtan rakja padra -, mert új edző, nem ért el a legfelsőbb szinten kb semmit, nagy a nyomás, nagy az eredménykényszer, a szponzorok, ügynökök is ott lihegnek állandóan, egyszerűen meg van kötve a keze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. július 2., szerda 10:05-kor.
thereisonly1ronaldo

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2025. július 2., szerda 9:42

Szerintem meg, ugyan nem játszott jól tegnap - de nem is nagyon lógott ki a sorból.. -, alávetette magát a csapat érdekeinek. Kereste a társakat, nem volt öncélú, nem a pofázásról és csapkodásról szólt. Kicsit úgy érzem most már bármit csinál, úgyis meg lesz találva. Pld nem játszott nála jobban Arda sem, de nem hiszem, hogy kapja a hate-et.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 2., szerda 9:41

hehetheoriginal írta: amig odahaza a bernabeu nem kezdi el konstans futyulni es kirobbantani az elegedett napkozis kis buborekjabol, addig nem lesz semmi valtozas.
utana meg donthet, hogy felveszi a kesztyut es belerakja az edzesmunkat, vagy lelep sertodotten abban a tudatban, hogy mindenhol gyulolik, mint a szart.

de itt fejben ugy elment a balondor szezon vegen, mint az egyszeri ferj, akinek a lelket kettetorte es megnyomoritotta a mindenkori agytroszt feleseg :lol: :coffee:
sztem menthetetlen.
Az a szomorú hogy ezt nem a szurkolóknak kéne kitüfyülni. Ezt egy edzőnek, elnöknek, valakinek, a vezetőnek kellene látni és kezelni. Bármilyen munkahelyen ez van, a főnök vegye már észre ha gond van és oldja meg, ne az ügyfélnek kelljen eszkalálni...

EDIT: annyit pluszba hogy Xabiban azért még bőven bízom ezzel kapcsolatban, elsőre megértem hogy nyomatja, majd meglátjuk mi lesz később ha ez megy tovább.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2025. július 2., szerda 9:43-kor.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 2., szerda 9:27

ELSiete írta: Úgy értettem, hogy csak ma hátrány az ember? Szerintem minimum 1 éve.
Ja sorry felreertettem. :lol:
Azt hittem tagja vagy annak a par fos csapatnak aki meg mindig hattal ul a tvnek vinicius mezben. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 2., szerda 8:32

amig odahaza a bernabeu nem kezdi el konstans futyulni es kirobbantani az elegedett napkozis kis buborekjabol, addig nem lesz semmi valtozas.
utana meg donthet, hogy felveszi a kesztyut es belerakja az edzesmunkat, vagy lelep sertodotten abban a tudatban, hogy mindenhol gyulolik, mint a szart.

de itt fejben ugy elment a balondor szezon vegen, mint az egyszeri ferj, akinek a lelket kettetorte es megnyomoritotta a mindenkori agytroszt feleseg :lol: :coffee:
sztem menthetetlen.
thereisonly1ronaldo

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 2., szerda 8:20

Galacticos írta:
ELSiete írta:

Ma?
Ma.
Vedo leszereli o meg elkattan es eltolja az mar csak hab a tortan.
Úgy értettem, hogy csak ma hátrány az ember? Szerintem minimum 1 éve.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 2., szerda 8:05

ferni írta: Nem lehetne őt odaadni az Arsenalnak és Rodrygo marad a balosra? :lol:
AZ a durva, hogy kb. tavaly a dortmund elleni 5-2 óta nincs egy jó meccse, de fel sem merült még senkiben sem, hogy a másiknak adjanak bizalmat. Az meg már biztos, hogy hazajönnek Amerikából és Rodrygo Londonban fog leszállni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 2., szerda 6:57

ELSiete írta:
Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
Ma?
Ma.
Vedo leszereli o meg elkattan es eltolja az mar csak hab a tortan.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. július 2., szerda 6:16

még egy "fafejjel belevezetem a védőbe, az esetek 75%-ban rossz döntést hozok" évet nem bír el a csapat tőle.

kellene egy teljes generál neki.
nincs valami nője, aki helyre tenné?
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 1., kedd 23:08

Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
Ma?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. július 1., kedd 23:05

💩 :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 23:03

fele időben rossz döntés másik felében meg állnia kell, hogy valaki 40 méteres közelségbe érjen hozzá és folyamat 3-4 ember van már rajta. szar meccs volt. az első félidőben rendre ketten támadtak 7 ellen Gonzaloval. nagyon nem volt jó a mai taktika.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 1., kedd 22:57

Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 1., kedd 22:55

Nem lehetne őt odaadni az Arsenalnak és Rodrygo marad a balosra? :lol:

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 27., péntek 17:29

Realista24 írta: Minoseg>mennyiseg.
Egyetértek. Mivel tavaly senkinek sem volt minőségi meccseken 2-nèl több minőségi teljesítmènye, így marad 24/25-re a stathuszárkodás a teljes támadó sornak.

Remélem idén visszajön az önbizalma és ettől a segge is megnyugszik, mindenki nyerne vele. A topik forgalmán kívül :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 10:24

cart írta:
mexes írta:
Mindkét sor tény.
Top 10-ben sincs ezekkel a szamokkal a szezonban a top 5 bajnoksagot nezve az is teny.
Nekem eleg lenne 10 gol is, ha az 30 pontot jelent. De ez nem csak az o eseteben igaz, hanem minden stathuszarra.

Minoseg>mennyiseg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: