Raphael Varane

Archívum
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Raphael Varane - 5

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 2., szerda 9:42

Ha nem vérezne ezer sebből a keret, én már elengedtem volna, persze gigászi összegért. Sokkal nagyobb gondjaink is vannak más posztokon, illetve sajnos a kopasz Militao beépítését nagyon elszúrta. Egyszerűen fejben leeresztett, és a teste is kezd kopni, az egyik műmajer brazil úgy otthagyta tegnap, hogy ijesztő volt.
Nem illik.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. december 1., kedd 20:22

Kerlon írta:
El Sie7e írta: karszalag nélkül ma sem megy :ike:
MIért? ő passzolta oda Dentinhonak vagy Mendy?
ő húzta el a seggét a labda elől vagy bárki más aki ebben a szedett vedett csapatban lókukit sem csinál? amúgy mendy fiam nem odapasszolta a labdát, hanem menteni igyekezett, arról nem tehet, hogy varane ahelyett, hogy lekezelné és jól seggbe rúgnál a labdát, elhúzza a seggét mert nem akarja h seggbe kúrja a labda. úgy látszik nem tetszik neki a szájer feeling
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 1., kedd 20:14

El Sie7e írta: karszalag nélkül ma sem megy :ike:
MIért? ő passzolta oda Dentinhonak vagy Mendy?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. december 1., kedd 20:13

karszalag nélkül ma sem megy :ike:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 26., csütörtök 15:50

Jó, csak eddig Ramos mellett volt egy kalap szar. :lol:
ZIDANE

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 26., csütörtök 15:20

Szerintem is sokat számít, hogy Nachoval jobb a kapcsolat közöttük, + más stílusú kh mint Militao
Nem szabad elengedni Nachot a nyáron, úgy nem lesz gong hátul :kalapos:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 26., csütörtök 13:20

wZoLee7 írta:
babaking írta: tegnap megint hozta a letisztult klasszist. Az elmúlt idöszakban - abszolút jogosan - kapta a kritikát, viszon úgy fair, hogy akkor most meg lesz dícsérve. Ìgy tovább :agree:
Azert az inter nem nehezitette meg a dolgunkat, mindenesetre javul, ami kell is nagyon

Egyértelműen javult.
Ez sem a prime Varane, de jelentősen jobb, mint amit az elmúlt hónapokban, bő fél évben láthattunk tőle.
ZIDANE

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. november 26., csütörtök 12:29

ArjenMagicRobben írta:
El Sie7e írta:
az nagy baj ha a szalag kell hozzá, pár év és újra láthatunk tőle hasonlóan jó meccset :lol:
Csak 4 nap kellett :mrgreen:
Nagy szükség van arra, hogy ő jó formában legyen, szóval csak így tovább. Nacho-val egész jó párost alkotnak ketten, mindenképpen jobb, mint Militao-val.
Szerintem azért mert Nacho jóval tapasztaltabb mint Militao, régebb óta is van a csapattal tehát jobban "kiszámítható". Egyszerüen jobban érzik egymást, és az sem újdonság, hogy valahova be kell ugrani. Ez Militaoval csak akkor alakul ki ha rendszeresen együtt játszanak, hogy kialakuljon köztük a kapcsolat.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. november 26., csütörtök 12:27

Bőven volt mit megoldani, csak ezek ketten tegnap csírájában elfolytottak minden próbálkozást, a Carvajal visszatérésről, és a szokásos Mendy stabilitásról nem is beszélve.

Militao nem azt hozta Ramos pótlásaként az elmúlt időszakban amit kellett volna, rendkívül felelőtlen helyezkedése volt sokszor, Lucas jobb bekk pozícióját pedig felejtsük el, reméljük túl vagyunk rajta.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. november 26., csütörtök 11:49

babaking írta: tegnap megint hozta a letisztult klasszist. Az elmúlt idöszakban - abszolút jogosan - kapta a kritikát, viszon úgy fair, hogy akkor most meg lesz dícsérve. Ìgy tovább :agree:
Azert az inter nem nehezitette meg a dolgunkat, mindenesetre javul, ami kell is nagyon

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. november 26., csütörtök 11:47

El Sie7e írta:
az nagy baj ha a szalag kell hozzá, pár év és újra láthatunk tőle hasonlóan jó meccset :lol:
Csak 4 nap kellett :mrgreen:
Nagy szükség van arra, hogy ő jó formában legyen, szóval csak így tovább. Nacho-val egész jó párost alkotnak ketten, mindenképpen jobb, mint Militao-val.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. november 26., csütörtök 10:42

tegnap megint hozta a letisztult klasszist. Az elmúlt idöszakban - abszolút jogosan - kapta a kritikát, viszon úgy fair, hogy akkor most meg lesz dícsérve. Ìgy tovább :agree:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 21., szombat 19:08

ArjenMagicRobben írta: Ma rendben volt, remélem így lesz továbbra is. Lehet a csak csk szalag kellett ahhoz, hogy összekapja magát :mrgreen:

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. november 21., szombat 19:04

Ma rendben volt, remélem így lesz továbbra is. Lehet a csak csk szalag kellett ahhoz, hogy összekapja magát :mrgreen:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. október 23., péntek 6:56

De én pl nem azt várom el tőle, hogy vezér legyen. Hanem, hogy ne essen szét (mint a City ellen pl) ha nincs mellette vezér.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 22., csütörtök 20:16

M1Ö írta:
RealAsensio írta:Lassan mindenkit el akartok adni. Nevetseges...

Ezt pont az én hozzászólásomra? Olvasd már el mégegyszer koma! :)
Dehogyis. A te hozzaszolasodra felette reagaltam, ezt a megallapitast nem neked szantam, hanem osszessegeben jutottam erre, nem csak ebben a topicban hanem a tobbi jatekoseban is. Ha egyenkent osszeszednenk, ki miert nem Real szint mar/meg, szinte nem maradna jatekos a csapatban. De egyesek Zz-t is menesztenek azonnal, no comment. Peace! :)
:goat:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 22., csütörtök 20:02

___Samy___ írta: Én azért annyit hozzátennék, hogy a hosszútáv nem egyenlő egy néhány meccsel, néha napján. Értem ezt arra, hogy Varane állítólag nem képes a védelem vezérévé válni Ramos hiányában. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem alkalmas rá, de ha ilyen ritkán jön elő a feladat, nem biztos, hogy képes ezt megoldani.

Szerintem Karimról sem gondolta volna azt senki, hogy CR távozása után gyakorlatilag apa figurává válik a fiatalok számára, és előlép az árnyékból. Vagy hogy a szeleburdi és sokszor buta Ramosból az egyik legnagyobb kapitány lesz.

Majd ha Ramos már tényleg nem lesz itt és rá vár a feladat, és azt nem oldja meg, szerintem akkor már jogos lesz az, amit többen is írtak vele kapcsolatban. Addig azonban nálam nem állja meg a helyét.
Meg kell nézni a francia válogatottat. Ő a second csk stb., ráteszik a terhet és felfogja mi a teendő. Itt meg lehet úgy van vele, hogy nincs egy meccsig Ramos majd kihúzzuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. október 22., csütörtök 19:54

Én azért annyit hozzátennék, hogy a hosszútáv nem egyenlő egy néhány meccsel, néha napján. Értem ezt arra, hogy Varane állítólag nem képes a védelem vezérévé válni Ramos hiányában. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem alkalmas rá, de ha ilyen ritkán jön elő a feladat, nem biztos, hogy képes ezt megoldani.

Szerintem Karimról sem gondolta volna azt senki, hogy CR távozása után gyakorlatilag apa figurává válik a fiatalok számára, és előlép az árnyékból. Vagy hogy a szeleburdi és sokszor buta Ramosból az egyik legnagyobb kapitány lesz.

Majd ha Ramos már tényleg nem lesz itt és rá vár a feladat, és azt nem oldja meg, szerintem akkor már jogos lesz az, amit többen is írtak vele kapcsolatban. Addig azonban nálam nem állja meg a helyét.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. október 22., csütörtök 19:20

RealAsensio írta:Lassan mindenkit el akartok adni. Nevetseges...

Ezt pont az én hozzászólásomra? Olvasd már el mégegyszer koma! :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 22., csütörtök 15:03

füst írta: Belső védőket nem szokás cserélgetni, nemcsak nálunk, az ilyesmi tudtommal igencsak ritkaságszámba megy.
Militao majd akkor fog fix kezdőként játszani, ha Ramos itt hagy minket, vagy ha stabilan jobb lesz Varane-nál.
Amúgy csak akkor juthat szóhoz, ha valamelyik kezdő védőnk kiesik, és ez így van rendjén.
Várjon szépen türelemmel, Varane helyzete sokkal nehezebb volt Ramos-Pepe mellett.
Ez nem biztos, hogy rosszul van így, csak akkor nem kell elővenni szerencsétlen játékosokat, hogy középszerek, meg nem valók vezérnek. Ezekhez mind tapasztalat kell. Varane Ramos mellet soha nem lesz vezér. Ramos mellett senki nem lesz vezér.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vissza: