-Gyakorlatilag a Tefal szerintem az egyik legjobb ilyen szempontból, azon belül meg van 100 fele méret es típus, szóval ott mar neked kell tudni.tubatibi írta:Karácsonyra keresek Muttinak valami fasza tapadásmentes serpenyőt, ami jó indukciós lapra, van valami prémium kategóriás tippetek?
Egyébként még mondhattok öntöttvas lábosokat is, amik szintén jók legyen indukciósra.![]()
Nálunk a karácsonyi leves idén kicsit máslesz, egy citromos, lazacos, zöldség leves lesz, ma találtam, pofonegyszerű és szerintem eléggé ízletes lesz.
Ami meg hétvégére van tervezve: Sörös, sajtos leves, cipóban tálalva.![]()
Egyébként ki, hogy szokta csinálni a Rosé-kacsamellet?
-Ha meg nem csináltál és nem is ettél sör levest, ezúton figyelmeztetlek, hogy gusztustalan egy valami, inkább ide meg azt a sört, jobban jársz!
-Beirdalom a kacsamell bőrét, majd a bőr nélküli oldalát 3 percig sütöm, emelgetés és mozgatás nélkül, utána a bőrös felével megismétlem, majd 15 percre 160 fokra sütőbe teszem, bőrrel felfelé. A húst ugyan addig kell pihentetni, mint amennyi ideig sütöd, ezt sokan nem veszik figyelembe, így sokkal szaftosabb marad.



