Igaz csak a második félidőt láttam, de James nevét lényegében nem is hallottam, egyáltalán nem volt játékban. De Bale is tényleg gyenge volt.
Láttad volna csak az első félidpőben, ott volt igazán elemében...
Ebben a 4-3-3-ban vagy 4-4-2-ben, ahol Benzema is a pályán van, Bale szinte használhatatlan lett. Nagyon harmatos, elhagyja a labdát, képtelen megverni egy embert, semmi érdekes megoldás. Védekezni meg baszik.
Amikor 4-4-2-ben van elől, akkor veszélyesebben játszik már, de alapvetően annyit ront a játékunkon a csapatba állítása, hogy rossz nézni.
Illara nem volt rossz szerintem, a következő meccseken több szerepet kaphat. Kroos kicsit elveszettnek tűnt a társa nélkül, néha látványosan nem tudott kihez passzolni, mert se Isco se James nme képes úgy tisztára mozogni, mint Modric, így sokat volt a védőknél a labda.
Azt sajnálom viszont, hogy Varane még mindig mintha le lenne korlátozva, vagy nem tudom, de sokszor ott lenne a hely, hogy meginduljon, de soha nem teszi. Illetve nem bánnám, ha inkább ő nyomná a hosszabb indításokat Ramos helyett.
Arbeloa szerintem eljutott oda, hogy már az ilyen meccsekre is alkalmatlan. Hihetetlenül gyenge játékos. Inkább tegyék be Nachot vagy nem tudom, de ez lópöcs. Nyáron én elköszönnék tőle, ha lehet.