Kedvenc NSO-nk már közzétette.engem is erdekelne,sajnos nem tudtam nezni.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. december 2., kedd 22:30
Kedvenc NSO-nk már közzétette.engem is erdekelne,sajnos nem tudtam nezni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 2., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 2., kedd 22:27
engem is erdekelne,sajnos nem tudtam nezni.tibi18 írta:Látom sima volt a mai (is), ahogy az várható is volt. Gólösszefoglalót tud esetleg vki? Sajnos eddig sehol nem találok..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 2., kedd 22:26
Egyetértek, én is így láttam. Illetve Chicharito továbbra is szimpatikus hozzáállást tanusít.Matt009 írta:Mom: Isco!
Nem is kérdés. Tanár volt. Fazont szabott a csapatnak. Rég láttam már ilyen teljesítményt Real játékostól, hogy egyedül határozta meg a csapat játékát. 4 gólban is aktív szerepet vállalt, ezen kívül egyedül végigsétált az egész ellenfél csapaton akkor, amikor akart. Taps neki!
Most még csak az ilyen csapatok ellen ad fazont, de később már erősebb ellenfelek ellen is fazont fog adni. Akkor pedig beköszönt a karácsony.
James is elrakott 2 gólt, meg egy gólpasszt is kiosztott, de nem volt annyira domináns, mint Isco.
Jesé meg góllal tért vissza... kell ennél több?
17!
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. december 2., kedd 22:23
ha már bent van, nézesse meg a lábait is, mert vannak bajok velük..Realista24 írta:Éjszakát kórházban tölti. Már ha érdekel valakit
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. december 2., kedd 22:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 2., kedd 22:21
Éjszakát kórházban tölti. Már ha érdekel valakit :Đhala_madrid írta:Khedira megússza sérülés nélkül, mert soha nem viszik el innen.Matt009 írta:kell ennél több?![]()
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2014. december 2., kedd 22:20
Khedira megússza sérülés nélkül, mert soha nem viszik el innen.Matt009 írta:kell ennél több?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. december 2., kedd 22:16
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2014. december 2., kedd 22:15
Ez így van. A lényeg a rekord, illetve h Jesé góllal tért vissza. Celta, Ludogorets ellen 30-45 perc és a klub VB-n akár kezdhet is.miro írta:Semmit nem kell levonni.
Ez elvárható volt.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 2., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: Steve » 2014. december 2., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 2., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 2., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. december 2., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 2., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 1., hétfő 13:54
Úgy értem abba a rutinba,ami Modricnak vanRemélem nem...Nem örülnék, ha ott kéne ragadnia hátul. Neki közelebb kéne játszania a kapuhoz.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 1., hétfő 13:29
Remélem nem...Nem örülnék, ha ott kéne ragadnia hátul. Neki közelebb kéne játszania a kapuhoz.De majd 30 felé belejön ő is![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 1., hétfő 13:16
Szerintem sem.Sokaknak tünhet úgy,hogy hasznosabb,jobb,de csak mert látványosabban próbálja megoldani...de nem jobb mint a horvát.Isco talán szebben játszik,Modric hasznosabban.De majd 30 felé belejön ő is. Támadásban meg sokkal nem jobb Modricnál ezen a poszton,
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 1., hétfő 13:11
Modric egész pályafutása alatt az üresbe mozgást "gyakorolta", Isco korábbi posztjánál ez nem úgy volt lényeges, ott máshogy kellett bemozogni. Persze ez nem Isco "hibája", védekezésben bőven felülmúlja a várakozásaimat. Támadásban meg sokkal nem jobb Modricnál ezen a poszton, nem marad sok ereje rá. Legalábbis én így látom. Összességében szerintem vesztünk annyit az egészen, hogy ne eröltessük a dolgot, és inkább Illarát játszatnám. És vagy Bale, vagy James, vagy Benzema üljön le.Modric sokat mozog lekérni a labdát, de Iscotól ezt annyira nem látom. Összességében ennyi bajom van Iscoval azon a poszton, semmi más. Védekezés terén is nagyon jó, támadásoknál pedig hasznosabb mint Modric.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem