Jó fej ez a Pirés

Laportetól miért nem kért senki?

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. január 16., kedd 12:48
Jó fej ez a Pirés
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 16., kedd 12:44
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 14., vasárnap 23:39
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 14., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. január 14., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 14., vasárnap 9:05
Ennek hsz-nek a végéről még hiányzik hogy:gutihaz14 írta: nagyon latszik mar a kezdodo demencia
egyre nehezebb evek lesznek
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. január 14., vasárnap 8:43
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 14., vasárnap 8:36
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 11., csütörtök 7:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 10., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. január 10., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 4., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 4., csütörtök 21:11
Ez valóban jó, láthatjuk legalább Xabi, hogy reagál arra, ha távozik pár fontos játékosa vagy ha már nem egy meglepetés csapatként tekintenek rá, hanem egy minden fronton esélyes csapatra (nyilván nem arra gondolok, hogy bl-t nyerhetnek).Donát írta: Nem tudom felvetette-e már valaki, de nyár végén Xabi Alonso 2026-ig hosszabbított a Bayer-rel, és most Carlo pont ugyaneddig írt alá.![]()
Jó, persze, az edzőkkel talán többször bontanak szerződést, mint ahányszor kitöltik, de az én lelkemnek jól esett a felismerés.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. január 4., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. január 4., csütörtök 20:36
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. január 4., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 4., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 4., csütörtök 13:41
Lehet tevedek, de ugy gondolja a kollega, hogy Carlonal a Militao-Alaba paros a fix, es Rudi pados.untouchable írta:Mi a bajod Rüdigerrel?realbeckham írta: Nem örültem a hosszabbításának. Nem azért mert nem szeretem az öreget, szó sincs ilyenről. Hanem azért mert ismerem. Túlságosan ismerem/ismerjük. Minden szokását. Unom es nem szeretem a koncepciót már, a "taktikai "elképzeléseit". Tudom, hogy hozza majd az eredményeket, bajnokság/bl ben tényező.
De tudom, hogy a szemem fog kifolyni megint évekig a tv előtt a belefasult dolgoktol. Nekem már kellene az uj impulzus, verfrissites. Nekem ez egy oreges, unalmas, szar kapcsolat, ami működik, de mindenki gondolatban felrekur. En szvsz xabi alonsoval fantazialtam tavaly ota, carlo meg a brazilokat hagta meg gondolatban, mint egy taljan bika.
Egészséges lett volna egy váltás mindenkinek ugy gondolom.
A tegnapi is iskolapéldája ancelotti focijanak. Felépült egy ember, maris kukazta a lenduletes, agilis focit. Padra baszva a honap legjobbjat. 2 öreg egyszerre a kezdoben bla-bla. Jude is. Hiába volt szünet....szinte vanszorog, ugy ki van fingba.
A cserékig szokás szerint egy kalap szart nem ert a foci.
Alig várom, hogy militao felépüljön es lassam, ahogy ez a rudiger megy a padra megrohadni.![]()
Leirtam mar multkor a makk faktorjait az öregnek madridi karrierjei alatt. (92:48, karim, rodrygo) nem tudom van e még a tarsolyában ilyen trükk. Remelem igen.
Jo lesz eredmenyben. Mégegyszer. Nem ez a gondom. De azt akarom, hogy olyan foci legyen, olyan variaciokkal, nem sablon szarokkal, hogy ne a telefont nyomkodjam meccs kozben, hanem pislogni se legyen időm.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. január 4., csütörtök 13:34
Mi a bajod Rüdigerrel?realbeckham írta: Nem örültem a hosszabbításának. Nem azért mert nem szeretem az öreget, szó sincs ilyenről. Hanem azért mert ismerem. Túlságosan ismerem/ismerjük. Minden szokását. Unom es nem szeretem a koncepciót már, a "taktikai "elképzeléseit". Tudom, hogy hozza majd az eredményeket, bajnokság/bl ben tényező.
De tudom, hogy a szemem fog kifolyni megint évekig a tv előtt a belefasult dolgoktol. Nekem már kellene az uj impulzus, verfrissites. Nekem ez egy oreges, unalmas, szar kapcsolat, ami működik, de mindenki gondolatban felrekur. En szvsz xabi alonsoval fantazialtam tavaly ota, carlo meg a brazilokat hagta meg gondolatban, mint egy taljan bika.
Egészséges lett volna egy váltás mindenkinek ugy gondolom.
A tegnapi is iskolapéldája ancelotti focijanak. Felépült egy ember, maris kukazta a lenduletes, agilis focit. Padra baszva a honap legjobbjat. 2 öreg egyszerre a kezdoben bla-bla. Jude is. Hiába volt szünet....szinte vanszorog, ugy ki van fingba.
A cserékig szokás szerint egy kalap szart nem ert a foci.
Alig várom, hogy militao felépüljön es lassam, ahogy ez a rudiger megy a padra megrohadni.![]()
Leirtam mar multkor a makk faktorjait az öregnek madridi karrierjei alatt. (92:48, karim, rodrygo) nem tudom van e még a tarsolyában ilyen trükk. Remelem igen.
Jo lesz eredmenyben. Mégegyszer. Nem ez a gondom. De azt akarom, hogy olyan foci legyen, olyan variaciokkal, nem sablon szarokkal, hogy ne a telefont nyomkodjam meccs kozben, hanem pislogni se legyen időm.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 4., csütörtök 13:30
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem