'shutterisland írta:
Nem rosszbol irtam, de a masik oldal legalabb nem titkolja
hat en mindig is nyiltan argentin fan voltam, kedvenc csapatimnal is kinn volt mindig, ezen a vb-n is irtam korabban, hogy tuti csak en szoritok ertuk, de a 2014-es vb-n is izott a topik kokemenyen, mert nyilvan akkor is 99-1 volt a szazalekos arany ellenuk itt, ertheto modon.
a gorcsosen szoritok az mar relativ, ha tegnap kiestek volna akkor ma lenne bennem egy kellemetlen erzes es par napig nezhetnem a memeket, sajnalnam, de ennyi, es forditva is, ha megnyerik, akkor bontok 2 sort az egeszsegukre, teszek egy facebook story-t a tiszteletukre, masnap meg ugyanugy megyek dolgozni, mint eddig.
szerintem a valogatott futballba senki sem eli bele magat ugy, mint a klubfutballba, ha nem a magyarokrol van szo, aztan lehet csak a sajat nevemben beszelek.
adom amiket írsz, de azzal nem értek egyet, h nem top3 esélyesek voltak a vb előtt. 30 akárhánymeccses veretlenségi sorozatként mentek katarba. friss copa győztesként a good boyyal. ha ők nem top3asok akkor kik? ez az egyik.
másik, h abba már bele se megyek, h az első meccsük után már a temetésüket rendezted, aztán most úgy áll a helyzet, h valszeg sima elődöntő lesz ilyen ággal. (azt, h esetleg picit lionel felé billen a mérleg nyelve egyes szituációkban (vb győzelem?) láttuk ugye.. de ebbe se menjünk bele

)
inkább mondjuk ki őszintén, az van benned, h valszeg ez lionel utolsó világbajnoksága és ezzel az utolsó esélye, h senki ne hozhassa fel maradonánál ellenérvként a vb címet. mert ez mai napig téma, ez mai napig sokaknál felé emeli, hiába a 2655 db gól és megannyi cím, hiába érvelnek a fanok ezzel nem tudnak mit kezdeni. ugyhogy én azontúl, h hiszek neked és az argentinok iránt érzett szimpátiádban én úgy gondolom, h a nagy mozgatórugó az egész vb kezdete óta messi vb címe részedről és ezzel pontot téve egy nagy összehasonlítás végére.
én sem titkolom, h felőlem bárki nyerheti csak ne argentina, mert egy messi vb győzelmet nem bírna el az internet, ebbe biztos vagyok.
béke