VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. december 1., csütörtök 15:18

'shutterisland írta: az osszeshasonlitashoz annyit, hogy a cr vs messi temaban valoban lehetne egy clutch moment, de szerintem egyik se nyeri meg, hogy olyan legyen a story, mint a viharsziget vege. :mrgreen:
egyebkent osszessegeben szerintem aki szerint all-time top 10 annak akkor is az marad, ha a 8 kozott kiesnek, viszont senki sem fogja bestevernek kialtani egy vb cimert, aki szerint pl zidane vagy fenomen az.

no mindegy, viva argentina. :mrgreen:
[/color]
maximális tisztelettel, Messiről már most úgy beszélnek, hogy "valahavoltésnemlesználajobbjátékosavilágonsohatöbbet". Nem is lenne ezzel akkora probléma, ha a média meg a szurkolók nem állítanák be úgy ahogy. Amikor Cr sokkal jobb számokat hozott, meg bl győzelem, akkor is mi volt? Áhhh, Messi érdemelné az aranylabdát akkor is... Hányinger kerülget Messi szopkodása miatt: tett is érte a sok góllal, meg játékkal nem mondom, de azért ennyire ne már. :lol: Amikor Ronaldo (az igazi) szétalázta a világot a rossz térdével meg testével, vagy Zidane becsicskította az egész brazil csapatot, az semmi nem volt. De Messit amikor leszerelték a lengyel meccsen mi ment? "Áhh Messit szerelték, most megengedheti" :lol: "

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 1., csütörtök 14:53

ikelemen5 írta:
hehetheoriginal írta:
ha van mögötted két világklasszis futónéger, akkor messi is epikus szopatásokat mutatna most is...

hozom a finomat :mrgreen:
Szerintem ez jó volt. :D
2 órából kivágtak 15 percet, tehát lehet hogy voltak fasságok azert bőven, én vártam, hogy mikor szállnak bele benzemába, hogy jobb nélkule a válogatott, de elmondták, hogy döcsamp egy zseni, és ceronaldorol sem esett szó, szomoru vagyok :D
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 1., csütörtök 14:51

adom amiket írsz, de azzal nem értek egyet, h nem top3 esélyesek voltak a vb előtt. 30 akárhánymeccses veretlenségi sorozatként mentek katarba. friss copa győztesként a good boyyal. ha ők nem top3asok akkor kik? ez az egyik.
.....
h az első meccsük után már a temetésüket rendezted.
.....
pontot téve egy nagy összehasonlítás végére.
...
sokat irtal, de roviden :

nalam a top 3 eselyes a francia, portugal, nemet volt.
utanuk a brazilok, argentinok es a tobbiek.
francia keret nalam a legerosebb (akkor meg karim is ott volt ugye), portugalok szerintem ugyszint, eleg megnezni a legerosebb alapkezdot klubcsapatok szerint, a nemeteket meg tulertekeltem a bayernes mag miatt, de meg javithatnak.

az elso meccsuk utan mindenki kb a temetesuket tervezte, mert akkor meg nem tudtuk, hogy mexiko leikszel a lengyelekkel (ami jol jott) es nem hittem, hogy a masik ket meccset hozzak.
kellett ehhez egy feljavulas es az ellenfelek gyengesege is.

az osszeshasonlitashoz annyit, hogy a cr vs messi temaban valoban lehetne egy clutch moment, de szerintem egyik se nyeri meg, hogy olyan legyen a story, mint a viharsziget vege. :mrgreen:
egyebkent osszessegeben szerintem aki szerint all-time top 10 annak akkor is az marad, ha a 8 kozott kiesnek, viszont senki sem fogja bestevernek kialtani egy vb cimert, aki szerint pl zidane vagy fenomen az.

no mindegy, viva argentina. :mrgreen:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. december 1., csütörtök 14:15

hehetheoriginal írta:
ziro4vr írta: 35 éves, felét a legmagasabb szinten töltötte.

Mondjuk lehet 34 évesen is alázni vb-n, lásd ZZ. Ugye hehe? :mrgreen:
ha van mögötted két világklasszis futónéger, akkor messi is epikus szopatásokat mutatna most is...

Szerintem ez jó volt. :D
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 1., csütörtök 14:06

'shutterisland írta:
Engem hidegen hagy, de mindig azon röhögök, hogy shutter mennyire ra van görcsölve a Messi vb cimre :lol: probalja palastolni, de hat uvolt rola.
2000-es evek ota, miota felfogom mit latok a palyan, elsosorban az argentinoknak szurkolok nemzetkozi szinten, azota meg kitermeltek egy messit, aki az all-time kedvencem, hat jo hogy oket akarom vilagbajnoknak.
senki nem probal itt semmit palastolni, az egy mas kerdes, hogy realisan probalom megitelni oket es nalam nem top 3 eselyesek, mint ahogy be lettke hypeolva.

egyebkent paran itt kb meg gorcsosebben szurkolnak ellene.
Engem jól megkavartak az argentínok. :D

Abszolút esélyesnek gondoltam őket a VB előtt és fura, hogy azt írod semmi esélyük nem volt, elnézve az eredményeiket VB előtt.

Majd itt a VB-n semmit nem mutattak, kb egyik meccsen sem. Annyi volt a meccsek között a különbség, hogy a mexikóiaik futottak, de ennyit tudtak, a lengyelek védekeztek és ennyit tudtak, a szaúfiak meg csapatták, ami a csövön kifért az esélytelenség nyugalmával az argentínok ellen.

Szóval engem negatívan leptek leg az argentínok, viszont ígyis besétálhatnak egy döntőbe, ahol bármi lehet.

Messit nem kedvelem, de nem érdekelt ez. Viszont a tegnapi meccs után újra feléledtek a Messis, barcás kisírjuk a 11-t/lapot, befújjuk a “good boy”-nak a dolgokat emlékek..szóval én bevallom ellenük fogok szurkolni.

Ebben pedig semmi meglepő, egy focis fórumon. :)

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. december 1., csütörtök 14:02

Toti írta:
'shutterisland írta:

hat en mindig is nyiltan argentin fan voltam, kedvenc csapatimnal is kinn volt mindig, ezen a vb-n is irtam korabban, hogy tuti csak en szoritok ertuk, de a 2014-es vb-n is izott a topik kokemenyen, mert nyilvan akkor is 99-1 volt a szazalekos arany ellenuk itt, ertheto modon.

a gorcsosen szoritok az mar relativ, ha tegnap kiestek volna akkor ma lenne bennem egy kellemetlen erzes es par napig nezhetnem a memeket, sajnalnam, de ennyi, es forditva is, ha megnyerik, akkor bontok 2 sort az egeszsegukre, teszek egy facebook story-t a tiszteletukre, masnap meg ugyanugy megyek dolgozni, mint eddig.
szerintem a valogatott futballba senki sem eli bele magat ugy, mint a klubfutballba, ha nem a magyarokrol van szo, aztan lehet csak a sajat nevemben beszelek.
adom amiket írsz, de azzal nem értek egyet, h nem top3 esélyesek voltak a vb előtt. 30 akárhánymeccses veretlenségi sorozatként mentek katarba. friss copa győztesként a good boyyal. ha ők nem top3asok akkor kik? ez az egyik.

másik, h abba már bele se megyek, h az első meccsük után már a temetésüket rendezted, aztán most úgy áll a helyzet, h valszeg sima elődöntő lesz ilyen ággal. (azt, h esetleg picit lionel felé billen a mérleg nyelve egyes szituációkban (vb győzelem?) láttuk ugye.. de ebbe se menjünk bele :mrgreen: )

inkább mondjuk ki őszintén, az van benned, h valszeg ez lionel utolsó világbajnoksága és ezzel az utolsó esélye, h senki ne hozhassa fel maradonánál ellenérvként a vb címet. mert ez mai napig téma, ez mai napig sokaknál felé emeli, hiába a 2655 db gól és megannyi cím, hiába érvelnek a fanok ezzel nem tudnak mit kezdeni. ugyhogy én azontúl, h hiszek neked és az argentinok iránt érzett szimpátiádban én úgy gondolom, h a nagy mozgatórugó az egész vb kezdete óta messi vb címe részedről és ezzel pontot téve egy nagy összehasonlítás végére.

én sem titkolom, h felőlem bárki nyerheti csak ne argentina, mert egy messi vb győzelmet nem bírna el az internet, ebbe biztos vagyok.

béke
Főleg, hogy ezzel végképp Messi felé billenne a Cr vs Messi témában, hiába alkotott maradandót máshol Cr, Messi inkább a tutira ment. Nálam ez miatt mindig Cr lesz előrébb mint Messi (másik meg az, hogy legalább Cr-t nem kellett hormonokkal pumpálni, de ez megint más dolog...).

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 1., csütörtök 14:02

F csopi ma ütős lesz, hazi elkeseríti modrit sztem :D

und deutschland geht nach hause :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. december 1., csütörtök 14:03-kor.
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 1., csütörtök 13:47

ziro4vr írta: 35 éves, felét a legmagasabb szinten töltötte.

thereisonly1ronaldo

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. december 1., csütörtök 13:30

'shutterisland írta:
Nem rosszbol irtam, de a masik oldal legalabb nem titkolja
hat en mindig is nyiltan argentin fan voltam, kedvenc csapatimnal is kinn volt mindig, ezen a vb-n is irtam korabban, hogy tuti csak en szoritok ertuk, de a 2014-es vb-n is izott a topik kokemenyen, mert nyilvan akkor is 99-1 volt a szazalekos arany ellenuk itt, ertheto modon.

a gorcsosen szoritok az mar relativ, ha tegnap kiestek volna akkor ma lenne bennem egy kellemetlen erzes es par napig nezhetnem a memeket, sajnalnam, de ennyi, es forditva is, ha megnyerik, akkor bontok 2 sort az egeszsegukre, teszek egy facebook story-t a tiszteletukre, masnap meg ugyanugy megyek dolgozni, mint eddig.
szerintem a valogatott futballba senki sem eli bele magat ugy, mint a klubfutballba, ha nem a magyarokrol van szo, aztan lehet csak a sajat nevemben beszelek.

másik, h abba már bele se megyek, h az első meccsük után már a temetésüket rendezted, aztán most úgy áll a helyzet, h valszeg sima elődöntő lesz ilyen ággal. (azt, h esetleg picit lionel felé billen a mérleg nyelve egyes szituációkban (vb győzelem?) láttuk ugye.. de ebbe se menjünk bele :mrgreen: )

inkább mondjuk ki őszintén, az van benned, h valszeg ez lionel utolsó világbajnoksága és ezzel az utolsó esélye, h senki ne hozhassa fel maradonánál ellenérvként a vb címet. mert ez mai napig téma, ez mai napig sokaknál felé emeli, hiába a 2655 db gól és megannyi cím, hiába érvelnek a fanok ezzel nem tudnak mit kezdeni. ugyhogy én azontúl, h hiszek neked és az argentinok iránt érzett szimpátiádban én úgy gondolom, h a nagy mozgatórugó az egész vb kezdete óta messi vb címe részedről és ezzel pontot téve egy nagy összehasonlítás végére.

én sem titkolom, h felőlem bárki nyerheti csak ne argentina, mert egy messi vb győzelmet nem bírna el az internet, ebbe biztos vagyok.

béke
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. december 1., csütörtök 13:21

'shutterisland írta: egyebkent paran itt kb meg gorcsosebben szurkolnak ellene.
Én is egyébként. :D
Bár ez egy Real fórumon nem meglepő sztem. :ike:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 1., csütörtök 13:01

Nem rosszbol irtam, de a masik oldal legalabb nem titkolja

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. december 1., csütörtök 12:48

Realista24 írta: Karim Aranylabdajat nem veszik el miatta, es amugy is Zidane a legnagyobb.
Várjál még ezzel a kijelentéssel, megnyerné valahogy Messi a vb-t... :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 1., csütörtök 12:38

'shutterisland írta:
Engem hidegen hagy, de mindig azon röhögök, hogy shutter mennyire ra van görcsölve a Messi vb cimre :lol: probalja palastolni, de hat uvolt rola.
2000-es evek ota, miota felfogom mit latok a palyan, elsosorban az argentinoknak szurkolok nemzetkozi szinten, azota meg kitermeltek egy messit, aki az all-time kedvencem, hat jo hogy oket akarom vilagbajnoknak.
senki nem probal itt semmit palastolni, az egy mas kerdes, hogy realisan probalom megitelni oket es nalam nem top 3 eselyesek, mint ahogy be lettke hypeolva.

Nem rosszbol irtam, de a masik oldal legalabb nem titkolja :mrgreen:

Ugy vagyok a VB-vel, mint a BL-lel is egyebkent. Hogy szeretnem, ha a legjobb nyerne, nem az összemakkolt, ertelmes csapattal nem talalkozo csapat. Vagy ha mar ugy van, hogy ilyen agra kerul valaki, akkor ott bizony legyen olyan a meccs, amirol egy ev mulva is beszelunk.
Ja igen, ne csaljunk mar, na. :smile:

Azt is leszarom mar, ha Messi nyeri, csak legyenek jo meccsek. A Real eredmenyeit ez nem befolyasolja, Karim Aranylabdajat nem veszik el miatta, es amugy is Zidane a legnagyobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. december 1., csütörtök 12:23

'shutterisland írta:

Én bevallom görcsösen szurkolok ellene :lol:

de szerintem teljesen logikus h nekik drukkolsz.
Nekem becksy után mondjuk elmúlt az az angol imádatom. Most sem különösebben izgat egyik válogatott sikere sem. Persze CR behuzná azt adnám. Benzema kiesésével meg szarok a franciákra is :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 1., csütörtök 12:18

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. december 1., csütörtök 12:14

Realista24 írta: Engem hidegen hagy, de mindig azon röhögök, hogy shutter mennyire ra van görcsölve a Messi vb cimre :lol: probalja palastolni, de hat uvolt rola.
Nyilván én is örülnék neki, de nem látom realitását.
2014-ben volt meg a nagy esély, ott elrontották a döntőt, szerintem idén csoda kellene, vagy olyan ítéletek tömkelege mint a tegnapi tizi.

De ettől se kell tartani, mert előbb utóbb kijön a különbség, és nem tudnak majd bírói ítéletekkel sem továbbmenni. Kijön majd a tudásbeli különbség, és hiába nem remekelnek a nagyok, egy brazil, angol, francia csapat egyszerűen jobb játékerőt képvisel.
RealMadridFanatic írta: Azon agyaltam, hogy a lengyel fazon mocsok gyors, vagy Messi ennyit lassult...
Nagyon belassult, nem tudom a lengyel srác mennyire gyors, de Messi nagyon lassú lett. Indulója az első pár méteren nem rossz, tehát előnyszerzés még megy, de megtartani 10 méteren már nem tudja ezt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 1., csütörtök 12:14

35 éves, felét a legmagasabb szinten töltötte.

Nem illik.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. december 1., csütörtök 11:53

Halfkey írta: Volt nekem egy nagy Messi reality check, mikor a vége felé volt vagy 1 méter elõnye egy úgy pattanó labdához, hogy ziccerbe mehetett volna. A lengyel khv utolérte… Ez durva, nem gondoltam hogy ennyire belassult.
Azon agyaltam, hogy a lengyel fazon mocsok gyors, vagy Messi ennyit lassult...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 1., csütörtök 11:46

Volt nekem egy nagy Messi reality check, mikor a vége felé volt vagy 1 méter elõnye egy úgy pattanó labdához, hogy ziccerbe mehetett volna. A lengyel khv utolérte… Ez durva, nem gondoltam hogy ennyire belassult.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 1., csütörtök 11:28

Sierra írta:
csababarca írta: a második résszel egyetértek, nem szint az argentin csapat.
de egyébként egyelőre melyik csapat szint? nagyon halovány az összes nagy válogatott eddig, nyögvenyelős győzelmek, ha egyáltalán nyernek. érdekes lesz emiatt a kieséses szaksz.
francia német brazil spanyol, esetleg angol, ahogy épp esik, amilyen lábbal épp felkelnek

szerk.: visszaszivom, braziloknál hányinger es láz van a fél csapatnál, sikerült vmi risszrossz kurvától vagy vmi szar romlott kosz helyi kajától beszerezni :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: