Meh. Nagyon tulertekelt játékos.ikarus93 írta:A Barca Carrascoval járna a legjobban mint Neymar pótlás.
Szerintem hasonlóan jó a Belga csak nincs akkora média hype mögötte. Csak őt kb esélytelen leigazolni most. Majd jön hozzánk CR pótlásnak.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Santos 13.4 millió eurót akar a Neymar bizniszből
8.9m mint nevelési költség és 4.5 ami még a Barcába igazolása részeként 2 bari meccs miatt amiből csak egyet játszottak le és Neymar már nincs a Barcában marca
zseniálisak sose szabadulnak tőle. Már ott sincs de a számlák még mindig jönnek

8.9m mint nevelési költség és 4.5 ami még a Barcába igazolása részeként 2 bari meccs miatt amiből csak egyet játszottak le és Neymar már nincs a Barcában marca
zseniálisak sose szabadulnak tőle. Már ott sincs de a számlák még mindig jönnek

- ikarus93
A Barca Carrascoval járna a legjobban mint Neymar pótlás.
Szerintem hasonlóan jó a Belga csak nincs akkora média hype mögötte. Csak őt kb esélytelen leigazolni most. Majd jön hozzánk CR pótlásnak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- CRonika
- Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
- Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!
Az, hogy melyik a két legjobb klub, az relatív (nyilván nekünk a Madrid). Szerintem nem törvényszerű, hogy mindig minden jó játékos csak nálunk és a barcában játszhat.chronic írta: Hazard -> Barca, Mbappe ->Real. A legjobb játékosoknak úgyis a két legjobb klubban a helyük. La liga színvonala ne essen már.. Az nekünk is jó ha a Barca is erős.
Nem akarok még egyszer olyan mélységeket látni mint az évezred első évtizedében. Borzalmas időszak volt. Mármint nálunk..
Van igazság abban amit írtál, és értem is, de én valahogy nem tudok örülni annak, ha a barca sikeres, vagy jó játékosokat igazol. Mint amikor írja valaki, hogy "ha mi kiesünk, utána a barcának szurkol a BL-ben", ez számomra nagyon fura.....
Értem én, hogy úgy húzza a Real és a barca egymást, mint Messi és Ronaldo....ez tök jogos. De jó lenne már, ha egyértelműen néhány évig mi lennénk spanyol honban az elsők, állandó jelleggel. Persze bundesliga szint már túlzás lenne, de elég erős a barca jelenleg is, simán versenyben lesznek velünk, egy Hazard vagy Dembele megvétele esetén nem tudnám határozottan kijelenteni, hogy a mi keretünk erősebb.....
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hazard komoly sérülésből tér vissza, nem fogja senki megvenni őt 100 misiért. De amúgy bármikor aláírnám,hogy Hazard -> Barca, Mbappe ->Real. A legjobb játékosoknak úgyis a két legjobb klubban a helyük. La liga színvonala ne essen már.. Az nekünk is jó ha a Barca is erős.
Nem akarok még egyszer olyan mélységeket látni mint az évezred első évtizedében. Borzalmas időszak volt. Mármint nálunk..
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Közben újabb neveket dobott be a sajtó, mint lehetséges Barca-érkező: Thomas Lemar (Monaco) és Julien Draxler (PSG).
- CRonika
- Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
- Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!
Azért én ilyen áron sem szeretném, ha Hazard a barcába menne.... nagyon illene ő odaRemy írta:Amúgy ez még nekünk is lehet, hogy jó lenne. Gondolok itt arra, hogy felszabadulna egy hely Bale számára. Aztán ki tudja...Galacticos írta:Barca helyeben tuti megprobalnam megszerezni Hazardot, szerintrm baromira illene hozzajuk.

Bale -----> United és mehetünk Báppéra

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy ez még nekünk is lehet, hogy jó lenne. Gondolok itt arra, hogy felszabadulna egy hely Bale számára. Aztán ki tudja...Galacticos írta:Barca helyeben tuti megprobalnam megszerezni Hazardot, szerintrm baromira illene hozzajuk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
Barca helyeben tuti megprobalnam megszerezni Hazardot, szerintrm baromira illene hozzajuk.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pedig amit ír az teljesen helytálló. A PSG kerete erős, ha pálya részekre bontjuk akkor az egy olyan kp aminek rajtunk kívül bárki más örülne. Senki sem azt írta, hogy Neymarral mindenkit elvernek, de erősödtek, és persze össze is kell állnia a csapatnak, láttunk már olyant, hogy a nevek megvoltak, de a pályán semmi sem jött össze.lesliejr írta:dzsi91! Az a baj, hogy gyűlöletből írsz és ezért messze van tőled az objektív látás. Szerintem.
- Mester77
Donát írta:Nyilvan..V. Mester 77 írta:A Barcelona vezetősége fontolóra vette, hogy Paulo Dybala megszerzése érdekében Andrés Iniestat is bevonnák a transzferbe (90 millió + Iniesta)
Corriere d SA vezetosegnek Neymar elvesztese utan, es a bizalmatlansagi inditvany arnyekaban pont az az erdeke, h onszantabol tuladjon egy legendan... Ez komolytalan.
Nyilván én sem adok neki hitelt, csak érdekességképpen bedobtam
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
dzsi91! Az a baj, hogy gyűlöletből írsz és ezért messze van tőled az objektív látás. Szerintem.
Dembelé-ről már csak a Dortmunddal egyezkedünk. Nagyon jó a kapu előtti összjátékban, gondolom ezért akarjuk. Akár jól is elsülhet. Van benne puskapor.
Dembelé-ről már csak a Dortmunddal egyezkedünk. Nagyon jó a kapu előtti összjátékban, gondolom ezért akarjuk. Akár jól is elsülhet. Van benne puskapor.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nyilvan..V. Mester 77 írta:A Barcelona vezetősége fontolóra vette, hogy Paulo Dybala megszerzése érdekében Andrés Iniestat is bevonnák a transzferbe (90 millió + Iniesta)
Corriere d S

- Mester77
A Barcelona vezetősége fontolóra vette, hogy Paulo Dybala megszerzése érdekében Andrés Iniestat is bevonnák a transzferbe (90 millió + Iniesta)
Corriere d S
Corriere d S
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
megjelentek parizsban a se queda mezek 10es szammal. pique te twitterhuszar

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen.A psg kerete mar tavaly is elég erős volt,kp-n megettek titeket,a védelmük is jobb és a támadósoruk sem volt elveszett.Most neymarral kiegészülve még jobb a keret.Persze én csak a keretről beszéltem,nem a csapatjátékról stb... a visszavágóból kár kiindúlni,az egy kuriózum volt, olyan még egyszer nem lesz.Mi sem bizonyítja jobban ,hogy 3 héttel később a Juve ugyanúgy agyonvert titeket,pedig ők még csak nem is az az offenzív csapat.lesliejr írta:Szerintem meg nem lehet egyetérteni vele. PSG kerete jóval erősebb már? Miért? Mert odament Neymar? Aki szerinte egy túlfújt figura?
Neymar meg túlfújt,de attól még egy jó játékos.Csak sokan a cr messi vonulatba akarták-akarják bele erőltetni, én inkább a Ribery-Robben vonulatba,vagy hogy braziloknál maradjak a finesz miatt ami a Robberyben nincs meg akkor Kaka.
A barcasok meg azért sírnak mert még mindig azt hiszik,hogy a barca egy nagy csalad,az msn minden este eggyütt vacsorázik és aki onnan elmegy az egy haza áruló velejéig romlott pénzéhes démon.
Jó döntést hozott azzal,hogy lépett.És még a barca is jól járhat ezzel mert több hátránya volt lassan mint előnye ennek a csodatriónak.Ha átálltok két csatárra és a kp-t megerősítitek akár a rég látott bl elődöntő is meg lehet.De remélem paulinhókra megy el az a 200 milla.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
én kedvelem neymárt
egyrészt mert kurvajó játékos, másrészt, mert most is ő tett keresztbe peppnek azzal, hogy már minden papír elő volt készítve, de utolsó utáni pillanatban hívta fel danialvest, hogy ne a cityhez menjen, hanem a psgbe, mert ő is oda akar

egyrészt mert kurvajó játékos, másrészt, mert most is ő tett keresztbe peppnek azzal, hogy már minden papír elő volt készítve, de utolsó utáni pillanatban hívta fel danialvest, hogy ne a cityhez menjen, hanem a psgbe, mert ő is oda akar

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azért is. Az a támadósor alapból kemény volt, így még ígéretesebb. Ti meg nyílván gyengültetek, mert oda az MSN. Kis túlzással maradt Messi, mert az MSNben is ő meg Neymar volt az ász. K.pályán ott van a világ egyik legjobb k.pályása, nálatok Iniesta megy ki. Busquets a régi "tiki-takában" volt tökéletes, ebben az új rendszerben szerintem nem lesz klasszis. Rakitic meg csak a Barcások közt csúcs. Egy nagyon jó játékos, de normális esetben köze nem lenne egy Barca kezdőhöz.lesliejr írta: PSG kerete jóval erősebb már? Miért? Mert odament Neymar?
De mi mást csinálhatott volna? Ki kellett volna álljon, mikor még semmi sem volt biztos? Aztán ha maradt volna, ízekre szedték volna szét. Ha meg már biztos volt, hogy megy, akkor a drága elnököteknek sem azt kellett volna mondja, hogy 200%, hogy marad. Ő miért nem szólalt meg? Miért nem vallotta be, hogy igen, eladjuk Neymart. Kifogás ez az egész "azértutáljukmertnemszólaltfel" duma. Ugyanúgy köpködnétek, mert fáj, hogy az egyik legjobb játékosotok elmegy.lesliejr írta:A Barca szurkolók meg nem azért mérgesek, mert elment(lehetett tudni, hogy ő nem lesz itt örökké), hanem ahogy tette. Lapítva, twitteren, instán képekkel "üzengetve", edzésen balhézva, uccsó napig kihúzva mikor már járna a cash apucinak, majd a végén tolt egy üzit telóról olvasva. Mondjuk egy buta braziltól mást nem várhattunk az igaz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem meg nem lehet egyetérteni vele. PSG kerete jóval erősebb már? Miért? Mert odament Neymar? Aki szerinte egy túlfújt figura? Viszont nem tudjuk majd pótolni? Kicsit sok az ellentmondás a sorokban.
A Barca szurkolók meg nem azért mérgesek, mert elment(lehetett tudni, hogy ő nem lesz itt örökké), hanem ahogy tette. Lapítva, twitteren, instán képekkel "üzengetve", edzésen balhézva, uccsó napig kihúzva mikor már járna a cash apucinak, majd a végén tolt egy üzit telóról olvasva. Mondjuk egy buta braziltól mást nem várhattunk az igaz.
Persze hűség pénzt nem kapták meg, felsoroltak 3 indokot, megszegték mind. Szóval van még +26 milliónk igazolni.
...számomra az is bicskanyitogató, amit Ronaldo művel, mert bármi gondja, fájdalma van azonnal kijátssza az "Angliában bezzeg minden jó volt" kártyát...
A Barca szurkolók meg nem azért mérgesek, mert elment(lehetett tudni, hogy ő nem lesz itt örökké), hanem ahogy tette. Lapítva, twitteren, instán képekkel "üzengetve", edzésen balhézva, uccsó napig kihúzva mikor már járna a cash apucinak, majd a végén tolt egy üzit telóról olvasva. Mondjuk egy buta braziltól mást nem várhattunk az igaz.
Persze hűség pénzt nem kapták meg, felsoroltak 3 indokot, megszegték mind. Szóval van még +26 milliónk igazolni.

...számomra az is bicskanyitogató, amit Ronaldo művel, mert bármi gondja, fájdalma van azonnal kijátssza az "Angliában bezzeg minden jó volt" kártyát...
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
dzsivel nagyjából sose értek egyet, de most aztán odarakta.
Teljesen egyetértek vele.
Teljesen egyetértek vele.