Kicsit megnyugodva és félretéve azt a mérhetetlen hányingert amit érzek egy matrac elleni párharc kapcsán, jól van ez így.
Ha okosak vagyunk(márpedig az elmúlt másfél évben úgy viselkedett a csapat a bl-ben) akkor ez az idegenbeli visszavágó óriási előny lehet.Egy jó hazai eredmény esetén 0-0,1-1,2-1 kb minden támadásunk eldöntheti a párharcot a calderonban.Matracék amúgy sem szeretik a gólzáport, ha találnak egy gólt a bernabeuban ők nem akarnak majd még 1-et.
Van bennem egy kis félsz mert egyszer nekik is kijöhet, annak örülhetnek,hogy nem döntőben futottunk össze, ott szerintem összerogytak volna.Itt azért más.Nekünk is, címet akarunk védeni,de azért elvárás nem lehet. Az se lehet elvárás,hogy 4ből 4szer picsázzuk ki őket, náluk viszont elvárás,hogy egyszer megtréfáljanak.Pont ezért nem fog menni
Á mind1 is csak találgatni lehet,hogy kire milyen hatással lehet ez az újabb párharc.Mind2 csapatnál lehet előny és hátrány is.De szerintem jobban anyáznak most odaát.
Meg hát az atletico nem valami veretes névsoron vergődött túl, nem is megy már annyira nekik.Kaptak egy utolsó esélyt,hogy korrigáljanak.Meglátjuk mi lesz.
Meg hát melyik az a bíró amelyik egy juve-atletico-t akar a döntőben
Másik párharc nekem mind1, inkább a juvéval döntőznék még ha nehezebbek is.Classic meccs lenne,meg most én annyira nem lennék ki ha a juvétól bukunk egy címvédős döntőben, inkább mint matrac ellen,vagy egy ilyen monaco ellen, az azért jobban fájna.De ott is lehet mind2 ellen és mellett is érvelni.
A ligát döntsük el jövőhéten, 3 bajnoki lesz, le kell rázni végleg a barcát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams