Kapusok: TBO világ legjobbja, Lunin? és szerintem nem is lesz semmi..kiserik írta:Ezzeé azért nem értek egyet teljesen. Hátulról előre:Steve írta:
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy itt totál jelentéktelen normális világban max padon lévő középszer emberekről írogatunk folyamatosan, de konkrétan ezek a Real Madrid. Ha csak 2-3 lenne rossz oké. De max 2-3 aki jó és azok sem fiatalok.
Marad Benz és Modric..plusz majd Kroos
Kapus: Tbo a világ legjobb kapusa és Lunin is nagyon tehetséges.
Védelem: Alaba azért nem egy kutyaütő és úgy látszik, nem hazard stílusban érkezett. Militao a világ egyik legtehetségesebb fiatal védője, Mendy a legbetonabb balbunkója és Gutierrez nagyon bíztatóan mozog, az örök Nachoról ne is beszéljünk, aki szinte a világ bármely csapatában kezdő lenne.
KP: Kroos és Case top1 a posztjukon. Fede a legjobb fiatal btb. Szerintem egy Fede-Case-Kroos top 3-as kp a világon.
Támadók: na itt van baj bőven. Karimon kívül (a világ egyik legjobb, de minden bizonnyal legbugisabb csatára még mindig) szar a helyzet. Talán Bale nem akar szégyenkezve visszavonulni, a tudása meglenne. A többi kuka, bár én titkon abban bízom, hogy Balfasziusz szintet lép idén és Carlo mester alatt hoz egy stabil szintet. Sajna erre nagyon kicsi az esély, de még mindig több, mint arra, hogy Hazard értelmes szezont produkáljon.
Szóval van itt azért minőség is.
Védelem: Nacho kv stabil. Militao szerintem jó lehetne, de sokszor szertelen volt még, tőle előrelépést várok.Mendy védekezés oké támadás kevés,Carvajal?Többi ilyen-olyan okból kérdőjel..
Kp: Itt van a legstabilabb minőség(körtét leszámítva), de mind “öregecskedők”. Fede-Case abszolút.Mindenesetre a kp-n nem stresszelek, bár ha Modric nincs, nincs játék szervezés.
Támadók: Benzema?Ha lesérül, nekünk annyi.
Azért ezt így egyben tekintve nem mondanám, hogy minden fronton versenyképes, sérüléshullámot kibíró brutál keret.
A jövőt meg abszolút mem látom.Akikről beszélünk most is, hogy minőség, azok csak és kizárólag a “régi” arcok.