Divat
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Divat
Valaki aki Pesten járatos, azon is belül a Pull and Bearbe, az nem tudja, hogy az ottani cipők mennyire bírják a strapát?
Akarok venni egy fehér vagy egy szürke cipőt, és ott kinéztem egy pár jót, 8-9ezer forintért, azonban még nem vettem ott semmit, és hát nem akarok egy Tisza, Lacoste cipőt venni erre a 3 hónapra, ezért gondoltam egy olcsóbbat.
Akarok venni egy fehér vagy egy szürke cipőt, és ott kinéztem egy pár jót, 8-9ezer forintért, azonban még nem vettem ott semmit, és hát nem akarok egy Tisza, Lacoste cipőt venni erre a 3 hónapra, ezért gondoltam egy olcsóbbat.
Hat eppenseggel lehet Nike-ba is meg Adidas-ba is, de szerintem az arukat nem akarod tudni.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/04/ ... 34x399.jpg
ilyen melegítőalsót nem lehet kapni valahol, nem realosba?
a fazonja érdekel elsősorban,ez a szűkített lábszárú cucc,ha jól látom.
Szóval ilyen van mezei adidasban,vagy nike-ban esetleg?
ilyen melegítőalsót nem lehet kapni valahol, nem realosba?

a fazonja érdekel elsősorban,ez a szűkített lábszárú cucc,ha jól látom.
Szóval ilyen van mezei adidasban,vagy nike-ban esetleg?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Barátnőmmel régebben sokat jártunk, főleg Hádába, ki is fogtam egy fasza Celtic-es mezt illetve egy a T90-es pólódhoz hasonló Nike tréngingpólót. A Nike asszem 990 volt.'shutterisland írta:szoktatok túrkálóban nézelődni ?
néha szoktam, de itt csabán nem sok jó hely van.
viszont most nyílt egy új olasz turi, hát hihetetlen, miket fogtam ki.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szoktatok túrkálóban nézelődni ?
lazio mez
nike t90 edzőpóló
nike rövidnadrág
ilyeneket vettem összesen 7900 forintért úgy, hogy mindegyik szinte tökéletes, új állapotban van, egy cérnaszál nem áll ki belőlük, megnyúlva sincsenek.
és még mennyi mindent hagytam ott méretprobléma miatt.
mondjuk múltkor, mikor pesten voltam, valami outletben 2 pull&bear meg egy bershka pólót szereztem be 5.000-ért...komolyan, már a piacon nem lehet ennyiért kapni.
lazio mez
nike t90 edzőpóló
nike rövidnadrág
ilyeneket vettem összesen 7900 forintért úgy, hogy mindegyik szinte tökéletes, új állapotban van, egy cérnaszál nem áll ki belőlük, megnyúlva sincsenek.
és még mennyi mindent hagytam ott méretprobléma miatt.

mondjuk múltkor, mikor pesten voltam, valami outletben 2 pull&bear meg egy bershka pólót szereztem be 5.000-ért...komolyan, már a piacon nem lehet ennyiért kapni.
Uuh köszi, nagyon jó kis színek vannak itt is. Tényleg érdemes körülnézniZsombor írta:Sierra, ajánlom neked is, 574-es NB-k szállítással is olcsóbbak mint itthon.
illetve itt is találsz akciósat, 5 font a szállítás

cipő akciók a calirootson
A szállítás 10 euró, én most rendeltem nyárra egy rosherunt.
Sierra, ajánlom neked is, 574-es NB-k szállítással is olcsóbbak mint itthon.
A szállítás 10 euró, én most rendeltem nyárra egy rosherunt.
Sierra, ajánlom neked is, 574-es NB-k szállítással is olcsóbbak mint itthon.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme, barátnőmtől kaptam karácsonyra, brutál jó illatMarci77 írta:Ki milyen parfümöt használ? Gondolkodok,hogy milyet vegyek,jó lenne pár ötlet
(ezeket néztem neten: Armani Code (meg a Sport verzió), Paco Rabbane Black XS...)
Pár ezer forinttal tuti drágábbak és a leárazások is később jönnek. Én vettem inget meg nadrágot azokkal semmi gond nem volt. Viszont a nagyon leértékelt dolgokból nehéz találni.Galacticos írta: egy fura kérdés.
de a cuccok tényleg ilyen olcsók?
itt van például ez ez két rongy, na már most a new yorkerben a new yorker márkájú smog vagy mi annak a neve cuccok -amikkel nincs semmi bajom- azok kerülnek ennyibe.
a kérdés a következő mivel a honlapjuk van lefordítva. tényleg ilyen olcsók?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát attól függ, ha reggel nyomsz magadra és azt szeretnéd, hogy egész nap érezni lehessen, akkor egy eau de parfumre megéri benevezni, ezek azért minőségibb és drágább termékek. Ha csak buli, vagy alkalmanként, akkor egy jobb illatú eau de toilette is megteszi. Én is csak toilettet használok (Bruno Banani Pure Man), de egyszer lesz rá elég pénzem, tuti veszek valami csábító parfümötMarci77 írta:Ki milyen parfümöt használ? Gondolkodok,hogy milyet vegyek,jó lenne pár ötlet
(ezeket néztem neten: Armani Code (meg a Sport verzió), Paco Rabbane Black XS...)

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem sok cucc itthon nem ennyibe kerül és nagyon sok nincs is. Rendeltünk haverommel egy-egy dzsekit a weboldalról és Angliából jött a csomag, nem az itthoniból.
- Ferencváros
Viszont nagyon jó az anyaga. Legalábbis azoknak miket én szoktam venni, még egyikkel sem volt problémám.ziro4vr írta:de nem is ugyanaz mint a márkaboltokban levő cuccokGalacticos írta: a kérdés a következő mivel a honlapjuk van lefordítva. tényleg ilyen olcsók?

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
egyrészt benne van az outlet hatás, tehát kevesebb a méret szín meg egyéb variáció mint a márkaboltokban, másrészt meg ha nem is lengyelpiaci magasságú kínai, de nem is ugyanaz mint a márkaboltokban levő cuccokGalacticos írta: a kérdés a következő mivel a honlapjuk van lefordítva. tényleg ilyen olcsók?
Nem illik.
- Galacticos
egy fura kérdés.ziro4vr írta:nem akkora, mint a holnapjukon, de amúgy igenGalacticos írta:ugye nemrég nyílt az arénában egy boltja a sportsdirectnek.
valaki volt már?
nagy a választék?
de a cuccok tényleg ilyen olcsók?
itt van például ez ez két rongy, na már most a new yorkerben a new yorker márkájú smog vagy mi annak a neve cuccok -amikkel nincs semmi bajom- azok kerülnek ennyibe.
a kérdés a következő mivel a honlapjuk van lefordítva. tényleg ilyen olcsók?

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem akkora, mint a holnapjukon, de amúgy igenGalacticos írta:ugye nemrég nyílt az arénában egy boltja a sportsdirectnek.
valaki volt már?
nagy a választék?
Nem illik.
- Galacticos
ugye nemrég nyílt az arénában egy boltja a sportsdirectnek.
valaki volt már?
nagy a választék?
valaki volt már?
nagy a választék?

- Ferencváros
Három éve Black XS
Imádom. És nem egy lány megdicsérte már
Most van mellé egy Michael Jacksonos, ez sem rossz, de szerintem maradok a régi beváltnál

Most van mellé egy Michael Jacksonos, ez sem rossz, de szerintem maradok a régi beváltnál

Gucci Guilty, Versace Eros, Chanel Allure Homme
"If you don't like your destiny, don't accept it."