Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. június 17., péntek 8:30

Ebben benne volt egy 30pluszos blowout lehetősége is, de hát ilyen a GSW, elkezdenek bohóckodni sokszor amikor zsebben érzik a meccset.

Kint persze, hogy téma a goat téma, mert olvasottságot, nézettséget hoznak az ilyen videók.
AMúgy meg ott is mindenki tudja, hogy a felső polcon Jordan van, alatta meg több polcon szubjektív alapon el lehet dönteni.
Lebron, Bryant, Bird, Magic, Jabbar, Russell, stb, most csak mondtam pár random nevet.

Jordant sem egyedül a 6 címe teszi azzá aki, hanem minden egyéb dolog, meg ha már a 6 bajnokság 6ból. Az olyan stat ami kikezdhetetlen.
Az,hogy egy Jamesnek 4 vagy 5 van, vagy Currynek 3 vagy 4, ebben a kérdésben tök irreleváns.

Engem sose fog meggyőzni senki arról, hogy Jordan felett bárki lenne, tőlem hozhatnak bármilyen James statot, nem nagyon hat meg. Elismerem, bravó, irány a Jordan alatti polc.

Más dolog, hogy Curry nekem szimpatikus, James mondjuk a kezdete óta nem. Főleg azért, mert már úgy jött az NBA-be, hogy itt az új Jordan, vagy hogy ő az aki majd elfeledteti Jordant.

Visszatérve az idei évre, örülök a Warriors sikerének, Curry, Thompson végtelenül szimpatikus duó, és az, hogy a kiegészítő személyzet jó része is "saját" felépített fiatal, az még különlegesebbé teszi ezt. És elmondható ez a Celtics magjáról is, ott is egy évtized alatti munka érett be az idei szezonban. Most a kérdés náluk, hogy tudnak e szintet lépni, megismételni ezt, vagy beleragadnak ebbe az egyszezonos csapat megítélésbe.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 17., péntek 8:04

nmate írta: Legnagyobb óvodás téma a "ki a goat", mindenki elfogult olyan, mint az en apukám erősebb 5 évesen.
ezt monnyad az egesz usa sportmedianak, ahol naponta téma :lol:

btw nyilvan az mondja ezt, hogy nem is fontos, akinek a kedvence igába van téve, vagy jön a felismerés, hogy azért mike egesz mas szint volt minden téren. :mrgreen:

klay miatt orulok a gsw-nek, a tobbi tok kozombos, mindig is jo arcnak tartottam.
(bar azert valaszra meltathatott volna, mikor a rehab tervét kerdeztem tole az ACL meg achilles mutét után :mrgreen: :vivo: )
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 17., péntek 7:50

Stephen Curry, Draymond Green and Klay Thompson are the second trio of teammates with at least one career All-NBA honor each to win 4+ NBA titles together in the last 50 seasons, joining San Antonio’s Tim Duncan, Manu Ginobili and Tony Parker.

csapatjáték.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 17., péntek 7:31

Legnagyobb óvodás téma a "ki a goat", mindenki elfogult olyan, mint az en apukám erősebb 5 évesen.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 17., péntek 6:50

Sosem volt kérdés számomra hogy MJ a legnagyobb, LeBron főleg a fizikuma miatt van ott ahol. Csinált mindenféle dream teameket csak legyen meg az a gyűrű, hagyjuk is.

Mondjuk azt a mai napig nem értem hogy nyertek a Gsw ellen a Cavssal, az nagy leolvadás volt Curryék részéről.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 17., péntek 6:28

Lattam oket tobbszor az ev soran, miota klay visszajott, egy kb 80%os formaban a regihez kepest, azota egyértelmű volt nekem, hogy ekkora firepower ellen senkinek nincs eselye, tul sok a jol hajito ember, igy meg a 0/9ek is belefertek, foleg ugy, hogy keleten az osszes csapat max 2 sztarral rendelkezik. Gsw mindig is nagy hangsulyt fektetett a védekezésre (marmint ez a mostani generacio, stefan, klay, dray, elotte mint a nuggets a 80as evekben vagy dantoni csapatai csak a hajitas ment esznelkul), ugyhogy sima papirforma, ezert mondtam, hogy gecinagy blama lenne/lett volna, ha stefan ez ellen az atlag celtics ellen kiszop.

Viszont most, hogy ugyanannyi a gyűrű, mint alltimegoatvalahalegjobb lebumnak, kezdodhetnek az erdekes beszelgetesek, vagy remélhetőleg mindenki visszakerul a fejekben a megfelelo helyekre, szepen mindenki mj mögé, ahogy kell.
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 17., péntek 6:24

hehetheoriginal írta:
ArjenMagicRobben írta: Tatum nagyot ment így az utolsó meccsen mikor kellett volna :lol:
Warriors abszolút megérdemelte :salute:
Mind2 papírforma
Eleg unalom volt ez a szezon sajnos
Nem azt írtad a Boston nyeri? Ez.is jinx volt? :mrgreen:

Champions baby!
Madridi BL győzelem, Nadal Roland Garros győzelem, GSW NBA győzelem, az ilyen éveket szeretem :)

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 17., péntek 6:17

Őszintén én ezt nem néztem ki a gswből, többször leírtam hogy kelet adja majd a bajnokot, amikor a Celtics bejutott ez csak ráerősített a megérzésemre. Curryt én már lefelé láttam menni, erre előhoz egy ilyen teljesítményt. Wiggins a lehető legjobbkor hozta az extra meccseket.

Más:

Looney,Payton,porter lejáró szerződések, apróért. Nyilván money talks, szóval nehéz lesz őket pótolni, főleg paytont. Szép sztori az övé, kb minden csapatba kell ilyen játékos.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 17., péntek 6:01

ArjenMagicRobben írta: Tatum nagyot ment így az utolsó meccsen mikor kellett volna :lol:
Mind2 papírforma
Eleg unalom volt ez a szezon sajnos
thereisonly1ronaldo

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. június 17., péntek 5:32

Tatum nagyot ment így az utolsó meccsen mikor kellett volna :lol:

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 17., péntek 5:25

nmate írta: How the Celtics finally “slowed down” Steph Curry
Jó ebédhez thinking basketball.
Ma is sikerült.

6/4 a tucat hajigálótól, not bad. B-)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 16., csütörtök 12:41

How the Celtics finally “slowed down” Steph Curry
Jó ebédhez thinking basketball.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 14., kedd 11:19

Ez a Game 6 Klay sztori annyira jól adja magát, remélem megvalósul :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 14., kedd 11:03

hehetheoriginal írta: akarmennyire is nem komazom a hajigalok agyament modon stilust, azert az gecinagy égés lenne a gswnek es az nbanek is, ha egy ilyen jo munkascsapat, mint a boston igazan kiemelkedo klasszis es elit jatekos nelkul gyozne
Azt hittem a gswnel sincs klasszis/elit játékos. :)

kár veled bármilyen vitába is szállni mikor nyilvánvalóan csak a fröcsögésről szól a történet, maradjunk annyiban hogy ennél a Celticsnél jóval "gyengébb" csapatok is lettek bajnokok. Gyengébb=sztároktól mentes=munkás csapat.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 14., kedd 10:10

akarmennyire is nem komazom a hajigalok agyament modon stilust, azert az gecinagy égés lenne a gswnek es az nbanek is, ha egy ilyen jo munkascsapat, mint a boston igazan kiemelkedo klasszis es elit jatekos nelkul gyozne
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 14., kedd 9:54

nmate írta: Ezt a meccset nagyon elszúrta a Boston. Amit hoztak az első győzelemmel, azt ma el is bukták. 22%-kal triplázó GSW, akik mindössze 15 büntetőt dobtak ma, ezt kegyetlenül be kellett volna rántani. De 3x annyi eladott labdával nem lehet.
nmate írta: Boston in 7 a döntőben, mark my word :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Azért 3 negyedben meleg volt a pite, triplákat megint elkezdték szórni.

Egyetértek veled, a mai Gsw simán verhető volt, de jól látszott a Celticsnél is a fáradtság, tatum,brown,horford is vonszolta magát, Smart megint nem a játékkal volt elfoglalva. 7 emberrel végig csinálni egy PO-t azért elég meredek.

Soha nem szerettem a Bostont mint franchiset, de ez a mostani brigád szimpatikus. Tatum,Brown nem a nagypofájú sztár játékosok, horford amit lepakol az asztalra vén szarként az kalap emelős, sorolhatnám.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 14., kedd 9:21

jol mutatja az olyan egyszeru dolog, hogy a jatek minosege - szamomra legalabbis - visszalepes a korabbi evtized/ekhez kepest, hogy a szimpla kizárás a vedooldalon a lepattanoknal nem megy, mindenki csak bamul es nezi merre esik a labda, az alapszakaszban ez meg csak- csak elmegy, de a nagydontoben, ahol elvileg 2 eros csapat talalkozik, en ha edzo lennek felrobbannek az idegtol. es ezek nem csak egyszeri, hanem rendszeres dolgok.
az eszetlen hajigalasrol nem is beszelve, ertem en, hogy mindenki gyakorolja naphosszat a triplazast, de az emberi tenyezo miatt nem lehet mindig ebben bizni. olyankor kene felfogast valtani, nem csak 2-3 felekeppen tudni jatszani, hanem alkalmazkodni, es mindegy milyenek a korulmenyek vagy az aktualis forma, valamilyen modon megoldast talalni. de ehhez keves az analitikus gondolkodas meg a statokbol dolgozo edzoi felfogas, meg az egydimenzios jatekosok is.
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 14., kedd 7:44

Ezt a meccset nagyon elszúrta a Boston. Amit hoztak az első győzelemmel, azt ma el is bukták. 22%-kal triplázó GSW, akik mindössze 15 büntetőt dobtak ma, ezt kegyetlenül be kellett volna rántani. De 3x annyi eladott labdával nem lehet.
nmate írta: Boston in 7 a döntőben, mark my word :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 14., kedd 7:31

hehetheoriginal írta:
Zsombor írta: Steph Curry is currently averaging 34.3 PTS 6.3 REB 3.8 AST 2.0 STL on 50/49/85.7 (66.4% TS)
Elmegy.
0/9 hajitas :kalapos:
Alig vártad hogy beírhasd :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 14., kedd 7:16

Zsombor írta: Steph Curry is currently averaging 34.3 PTS 6.3 REB 3.8 AST 2.0 STL on 50/49/85.7 (66.4% TS)
Elmegy.
0/9 hajitas :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Vissza: