Aki nagyszájú az télleg megérdemli. Magának keresi a bajt aki így ír egykori csapattársairól... Patkány olasz szint

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. május 10., vasárnap 4:39
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 6., szerda 8:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 6., szerda 8:18
Ez a mai legfrissebb:Berti írta:Addig sok víz lefolyik..Realista24 írta:
A klub megüzente Jovicnak még amikor otthon volt, hogy megkapja az új esélyt, és élvezi a teljes bizalmát a staffnak.
Egyértelmű, hogy ZZ nem bízik igazán benne. Amennyiben találunk megfelelő alternatívát a helyettesítésére és jó ajánlat is érkezik érte, szerintem nem erőltetnénk a maradás dolgot.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 6., szerda 7:56
Addig sok víz lefolyik..Realista24 írta:A klub megüzente Jovicnak még amikor otthon volt, hogy megkapja az új esélyt, és élvezi a teljes bizalmát a staffnak.Berti írta: AC Milan have initiated talks for Luka Jovic to understand the feasibility of a possible deal. Real Madrid would be open to let the striker leave but the Clubs must find the right formula.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 6., szerda 7:51
A klub megüzente Jovicnak még amikor otthon volt, hogy megkapja az új esélyt, és élvezi a teljes bizalmát a staffnak.Berti írta: AC Milan have initiated talks for Luka Jovic to understand the feasibility of a possible deal. Real Madrid would be open to let the striker leave but the Clubs must find the right formula.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 6., szerda 7:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 29., vasárnap 9:28
Ilyet is írnak:Kercsó írta:ha ez igaz, becsülendő. csak tudnám máshol miért nem cselekednek hasonlóan...Realista24 írta: Breaking: Juve’s squad will receive no wages in March, April, May and June of this year, with a view to “conditional increases” if the season ends up resuming.
The players have agreed to this request.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. március 29., vasárnap 9:15
ha ez igaz, becsülendő. csak tudnám máshol miért nem cselekednek hasonlóan...Realista24 írta: Breaking: Juve’s squad will receive no wages in March, April, May and June of this year, with a view to “conditional increases” if the season ends up resuming.
The players have agreed to this request.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 29., vasárnap 9:08
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 28., szombat 12:04
Tegnap posztolta a player radar fb oldal, onnan van.Whiteheart írta:de varjal ezt meg szeptemberbe mondta, nem?Kercsó írta:| Szczesny: "Mikor Rómában játszottam Alisson volt a cserém, aki ma a világ legjobb kapusa. A Juventusban most minden idők legjobbja, Buffon a cserém. Tehát egyértelműen én vagyok minden idők legjobb kapusa."
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. március 28., szombat 6:58
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. március 28., szombat 0:39
de varjal ezt meg szeptemberbe mondta, nem?Kercsó írta:| Szczesny: "Mikor Rómában játszottam Alisson volt a cserém, aki ma a világ legjobb kapusa. A Juventusban most minden idők legjobbja, Buffon a cserém. Tehát egyértelműen én vagyok minden idők legjobb kapusa."
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. március 27., péntek 20:54
Jééé, Buffon visszament? Erről nem is hallottam.Kercsó írta:| Szczesny: "Mikor Rómában játszottam Alisson volt a cserém, aki ma a világ legjobb kapusa. A Juventusban most minden idők legjobbja, Buffon a cserém. Tehát egyértelműen én vagyok minden idők legjobb kapusa."
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. március 27., péntek 20:11
HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 20., péntek 16:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 12., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 12., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. március 12., csütörtök 0:18
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2020. március 12., csütörtök 0:12
Jelenlévő fórumozók: 70 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem