HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 11., csütörtök 8:22
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. január 4., csütörtök 17:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 4., csütörtök 15:33
vagy inkabb nem kellenerealistahuni írta: Azt nézem hogy idén Curtis nélkül Zamora díjra is esélyesek lennénk, de minimum 28 bajnokin kell pályára lépni.
Luninnak már nem lehet meg, Kepanak 11 meccse van és még 17 forduló szóval végig játszania kellene.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. január 4., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 4., csütörtök 14:20
A tegnapi győzelmük az kicsit olyan marokkó volt és az atma húzta a rövidebbet. A világ összes helyzetét hozhatták össze, lehetett volna 4-4, vagy akár 10+ gólos meccs is.ANDS írta:Én láttam az utóbbi 3-4 meccsüket, de a csapat az, ami annyira egységes, hogy nehéz rajtuk fogást találni. Kisebb csapatok ellen simán nyernek, Ticonak meg Barcanak 4- et rúgtak, olyan játékkal, amilyennel a Madrid ment bl döntőig 2022- ben. Nagyon egyben vannak, mentálisan. Szerintem a barca rémálma, hogy nem érnek oda a bl helyre.ziro4vr írta: Aki amúgy látta pár meccsüket, van ott vmi kiemelkedő arc amúgy? City-s kölöben lévő brazil jhv gyerekről mondták h ügyes.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. január 4., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 4., csütörtök 13:41
Csalóka ez megint mert egy jó rendszer összeallt, amiben persze tehetséges gyerekek vannak, Barca már csorgatja is pár játekosukra. Többségük egy jo puzzle darab, amolyan Ajax feeling. Szemezgetni lehet azért bőven.ziro4vr írta: Aki amúgy látta pár meccsüket, van ott vmi kiemelkedő arc amúgy? City-s kölöben lévő brazil jhv gyerekről mondták h ügyes.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 4., csütörtök 13:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 4., csütörtök 13:10
Ha a Red Bull ket csapata meg egy csoportba is kerulhetett, akkor a Citynek sem fog ez gondot okozni.Toti írta:de nem úgy van, h a girona semmiképp sem indulhat a bl-ben, ha a city is bl-t érő helyen végez a PL-ben a közös tulajdonosi kör miatt? vagy valami hasonlóANDS írta:
Én láttam az utóbbi 3-4 meccsüket, de a csapat az, ami annyira egységes, hogy nehéz rajtuk fogást találni. Kisebb csapatok ellen simán nyernek, Ticonak meg Barcanak 4- et rúgtak, olyan játékkal, amilyennel a Madrid ment bl döntőig 2022- ben. Nagyon egyben vannak, mentálisan. Szerintem a barca rémálma, hogy nem érnek oda a bl helyre.
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. január 4., csütörtök 13:08
de nem úgy van, h a girona semmiképp sem indulhat a bl-ben, ha a city is bl-t érő helyen végez a PL-ben a közös tulajdonosi kör miatt? vagy valami hasonlóANDS írta:Én láttam az utóbbi 3-4 meccsüket, de a csapat az, ami annyira egységes, hogy nehéz rajtuk fogást találni. Kisebb csapatok ellen simán nyernek, Ticonak meg Barcanak 4- et rúgtak, olyan játékkal, amilyennel a Madrid ment bl döntőig 2022- ben. Nagyon egyben vannak, mentálisan. Szerintem a barca rémálma, hogy nem érnek oda a bl helyre.ziro4vr írta: Aki amúgy látta pár meccsüket, van ott vmi kiemelkedő arc amúgy? City-s kölöben lévő brazil jhv gyerekről mondták h ügyes.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. január 4., csütörtök 12:34
Simán megoldják, hogy mindkét csapat induljon, ahogyan megtették ezt a Red Bullnál is.'shutterisland írta: szerintem szamotokra a legjobb, hogy megjobban leszakitott minket es a ticot is az elcsent 3 ponttal a girona, ti meg majd lerendezitek oket a bernabeuban, aztan a biztonsag kedveert mi meg a matrac szepen leikszelunk veluk vagy megverjuk oket, mikor mar annyira leszakadtunk, hogy tokmindegy.![]()
az lenne egyebkent a durva, ha megcsinalnak a bl helyet, de a city elorebb vegezne a pl-be es igy nem indulhatnanak szerencsetlenek.
bar eleg kivancsi lennek a forditott forgatokomyvre is, pl girona 2. es city 3.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 4., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. január 4., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 4., csütörtök 10:24
Majd ha májusban is a nyakunkon lesznek akkor foglalkozhatunk velük. Amúgymeg verni kell őket a bernabeuban és nincs több kérdés.sebydani írta:Visszük haza. Lesz közte 8-10 pont a végén.ELSiete írta:
Kezd egyre érdekesebb lenni
Ti mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. január 4., csütörtök 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 4., csütörtök 7:26
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 4., csütörtök 7:25
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. január 4., csütörtök 1:21
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. január 4., csütörtök 0:10
Visszük haza. Lesz közte 8-10 pont a végén.ELSiete írta:Kezd egyre érdekesebb lenniillgner írta: Csak nem szakadnak le a katalánok. Vajon meddig bírják ezt a tempót?
Ti mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. január 3., szerda 23:58
Nagyon vesztes mentalitás ez megint, csakúgy mint nyáron csatárt nem igazolni. Hálás lehet a vezetőség Carlonak.p.csabi1 írta: Nemsokára jönnek a Bernabeuba.
Na ott kellesz majd őket kegyetlenül megverni.
Amúgy Perezék nem tudom hogy hogy képzelik el ezt a belső védős dolgot elég csak ránézni a februárra.
Getafe idegen
Atletico otthol
Girona otthol
Lipcse idegen
Rayo idegen
Sevilla otthol
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem