Isco - 22

Archívum
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Isco - 23

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 15., szerda 23:42

Mi folyik itt gyöngyösön?
A srác még nyáron és ősszel adta az 50 méteres körömpasszokat meg nyomta az ultimate skilleket. Meg néhány gólt is eltett.
Nagyon takaréklángon van, fel kellene rázni már.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. január 13., hétfő 0:55

Egy ideig még örömmel az arcomon olvasgattam amiket irkáltok itt a kis Fickóról, akarom mondani Iszkóról.
De azért itt az Iniestás dolgoknál kicsit elmosolyodtam, tovább olvasva és belegondolva, pedig hogy finoman fogalmazzak, k*rvára beszakadtam a hülyeségektől :)
Igen, a srác korszakunk zsenije: Guti-s mélységi passzok laposan az emberek között, Zidane meglátások, Iniesta testcselek és húzások, Messi megindulások, Ronaldo lövések. 2014 Aranylabda nyertese: Isco :)

if you know what I mean :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 12., vasárnap 23:07

Már-már elfelejtettem, hogy nálunk játszik. Eléggé perifériára szorult az utóbbi időben. Igaz nem is játszott olyan jól, mint az elején. Kíváncsi leszek milyen tavaszt tud produkálni.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 15., vasárnap 18:09

egyenlőre 2 probléma van vele, az egyik hogy még sokszor önző, vagy pedig rossz megoldást választ. Ezt valószinüleg idővel kinövi. A másik hogy Carlonál 433-ban nincs egyértelmű helye.
az utóbbi szerintem az előbbiből következik, ha kinövi ezt a korszakot, akkor jó helye lehet a 4-3-3-ban is
a jövőre nézve egy Modric-Pogba-Isco lenne a legjobb
ezt adom, viszont akkor nem értem miért vettük illarrát, meg miért tartjuk itt xabit még vagy 2 évre
addig míg ők itt lesznek, nem hinném, hogy mélységi irányító nélkül állna fel a csapat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 15., vasárnap 17:41

ha már Iniesta szóba került, nekem egyébként nagyon hasonlít rá a játéka, ahogy a labdát kezeli, a testcselek, súlypontátvitelek, apró finom megoldások

egyenlőre 2 probléma van vele, az egyik hogy még sokszor önző, vagy pedig rossz megoldást választ. Ezt valószinüleg idővel kinövi. A másik hogy Carlonál 433-ban nincs egyértelmű helye. Idővel ha kialakul a játékunk és összeszokik a csapat rendesen akkor betölthet egy Iniesta féle szerepkört, addig viszont tartok tőle h sokszor csak üldögélni fog a padon. Az meg ilyen korban nem a legjobb.

a jövőre nézve egy Modric-Pogba-Isco lenne a legjobb
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2013. december 15., vasárnap 17:38

Galacticos írta:
heccsat írta:jövőre Isco mez az jön minimum, azért nem most, mert hátha 10-es lesz,
egy az egyben ugyanez. :)
nekem már jött idén is :D

egyszerűen a szeleburdisága és a néhai önzőzései ellenére is olyan hamar belelopta magát a szívembe, hihetetlen.

olykor néha tényleg túlvállalja magát, de reméljük ez idővel és tapasztalattal javulni fog. imádom ahogy tapad hozzá a labda, ahogy forgolódik és ahogy olyan könnyen csapja be a védőket, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

csak őt ne basszuk el :roll:
.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 15., vasárnap 17:15

egyébként ha játszatjuk, akkor már most mondom hogy többre fogja vinni mint iniesta.
iniesta beleszürkült a barcába, és messi árnyékába.
isco pedig (eddig) karakteresebbnek, önzőbbnek tűnik. szóval ha nem jön nagyobb sérülés, és tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor húzóemberünk lesz.
tegnap is volt egy olyan esernyője. :lol:
heccsat írta:jövőre Isco mez az jön minimum, azért nem most, mert hátha 10-es lesz,
egy az egyben ugyanez. :)

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 15., vasárnap 15:52

hát az biztos, hogy nagyon rövid idő alatt megmutatta, hogy mire képes már 21 évesen... durva belegondolni is, hogy 21 évesen már mit tud, és majd még mi lehet belőle, ennyi pénzért a nyár legjobb igazolása volt sztem worldwide
jövőre Isco mez az jön minimum, azért nem most, mert hátha 10-es lesz, az meg a kedvenc számom egyébként is
le a kalappal előtte, gól+gólpassz emberhátrányban és olyan cselek, hogy csak néz az ember, remélem nagy jövő áll a srác előtt :salute: :salute:
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 15., vasárnap 15:31

Azért ez a gyerek megint nem kicsit játszott, nem rajta múlt. Tapad hozzá a labda, kis területen 1-2 védőt simán megver, megmondom őszintén nem vártam tőle ezt. De megcáfolt elég rendesen. Volt egy kis hullámvölgye, de azóta mint akit kicseréltek, ismét meccseken keresztül a csapat egyik legjobbja. Tegnap is az az esernyő, Ronaldonak a passz sarokkal, meg azok a villámgyors cselek, mikor egyik lábáról áttolja a másikra fordulás után rögtön.. hát csak lestem. Örülök, hogy mer vállalkozni.

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. december 1., vasárnap 0:15

nem rossz, de van még mit fejlődni:) Sajna a végén már inkább csak megakasztotta a támadásokat és legalább 2 gólt vett el Jesétől és Moratátol..:( Viszont eszméletlen érzi a bugit, kis terültene, ez nagyon tetszik.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 30., szombat 22:20

nagyon örülök hogy itt van. komoly potenciál van benne, fiatal, spanyol, tökös..a hibái meg olyanok amikről szép szóval nem lehet lebeszélni...tapasztalattal majd kikopnak. övé a jövő
Nem illik.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 30., szombat 22:13

Galacticos írta:ha kicsit komolyabban venné vagy nem szórakozna ennyit -majdnem fog ha még kicsit ér- akkor már sokkal több gólja lehetne.
most is olyan butításokat leművelt hogy sírtam rajta.

folytasd még, még, még. B-)
Kerlon írta:Mindig van plusz egy felesleges mozdulata vagy plusz egy ütem mire meggondolja magát, de az tisztán látszik, hogya spanyol foci jövőjét keményen meghatározhatja.
Adom mindkettőt. Nagyon jó játékos és még jobb lehet, de néha egy-két mozdulat már sok, hamarabb kéne leadni a labdát, vagy az utolsó cselt már nem megcsinálni...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 30., szombat 22:06

Mindig van plusz egy felesleges mozdulata vagy plusz egy ütem mire meggondolja magát, de az tisztán látszik, hogya spanyol foci jövőjét keményen meghatározhatja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 30., szombat 21:59

ha kicsit komolyabban venné vagy nem szórakozna ennyit -majdnem fog ha még kicsit ér- akkor már sokkal több gólja lehetne.
most is olyan butításokat leművelt hogy sírtam rajta.

folytasd még, még, még. B-)

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 29., péntek 12:39

h3x0r írta:
Anis írta:És vajon az Özil féle 50 körüli gólpassz mikor fog összejönni neki? :hmmm:
Elarulnad melyik szezonban osztott ki 50 koruli golpasszt? Meg ha 30-at irsz, megertem..
ittléte alatt összesen. 3 év alatt. az se semmi.
plusz ha jól tudom a BL-ben is a gólpasszkirály volt ittléte alatti 3 évet véve.

De szerintem nem is igen lehet őket összehasonlítani mert nem hasonló játékosok. Bár mindkettő támadó középpályás, de Isco a gólokban jeleskedik, míg Özil a kiszolgálásban.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 28., csütörtök 22:56

Erős túlzás volt, hogy érzékeltesse, hogy az egyik legjobb volt ebben az elmúlt évek során az elit mezőnyben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 28., csütörtök 22:53

Anis írta:És vajon az Özil féle 50 körüli gólpassz mikor fog összejönni neki? :hmmm:
Elarulnad melyik szezonban osztott ki 50 koruli golpasszt? Meg ha 30-at irsz, megertem..

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 28., csütörtök 22:37

kezdődik...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 28., csütörtök 22:37

az h nem tömte labdákkal a társakat, már ott megbukik h folyamatosan ő adta a legtöbb kulcspasszt a bajnokságba...

na mind1 :)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 28., csütörtök 22:34

Jól csinált helyet, jól helyezkedett stb. Mondhatni passzívan focizott. Amúgy ő sokkal "passzosabb" játékos, mint Isco. Isco inkább támadja a kaput, lő, próbál helyzetbe kerülni, Özil meg próbál helyzetbe hozni másokat.
K

Vissza: