Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. május 3., szerda 17:02

Realista24 írta:
besteve7 írta:Az ilyen eseteket én is lesnek fújnám be. Elvégre a védő azért fejelte ki a labdát, mert tudta, h ott van a támadó mögötte, jelen esetben CR, ergo hatással volt rá.
Ha C elfejeli, akkor befujjak lesnek. Igy tétlen les volt. Vitatható de korrekt itelet.

Első szándékból be lehetett volna fújni.
Én ezt értem, csak szerintem attól, h ő nem ért labdához még igen is hatással volt a mozgása, a jelenléte a támadásra, mert ha tudja Godin h nincs ott Ronaldo, akk leveszi és kivágja. Szerintem les, de többnyire nem fújják be.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. május 3., szerda 16:59

nem a gólt szerezte lesrol, hanem előtte mozdult lesrol egy beadasra. Amúgy Bede álláspontja elfogadható, de szerintem les volt. Ha zavarta, ha nem, de támadta a labdát.
Hát nem tudom lehet én vagyok itt a hülye, de hogy nem látom mikor támadta a labdát Ronaldo az is biztos. Egy lépést nem tett a labda felé. Aki szerint támadta szeretném ha megnézné, hogy a gól előtt hogy támadta a labdát és utána amikor lesen volt hogy mozgott. Emellett Savicra semmilyen formában nem volt hatással, mindenképp el kellett fejelnie, mivel Varane ott volt.
Az ilyen eseteket én is lesnek fújnám be. Elvégre a védő azért fejelte ki a labdát, mert tudta, h ott van a támadó mögötte, jelen esetben CR, ergo hatással volt rá.
Ez most komoly? Szerinted ezt a labdát elengedte volna a védő, ha tudja, hogy CR nincs ott és hagyta volna, hogy Varane berúgja?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 16:58

besteve7 írta:Az ilyen eseteket én is lesnek fújnám be. Elvégre a védő azért fejelte ki a labdát, mert tudta, h ott van a támadó mögötte, jelen esetben CR, ergo hatással volt rá.
Ha C elfejeli, akkor befujjak lesnek. Igy tétlen les volt. Vitatható de korrekt itelet.

Első szándékból be lehetett volna fújni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. május 3., szerda 16:55

Az ilyen eseteket én is lesnek fújnám be. Elvégre a védő azért fejelte ki a labdát, mert tudta, h ott van a támadó mögötte, jelen esetben CR, ergo hatással volt rá.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 3., szerda 16:46

Én ilyenkor mindig azt veszem alapul, hogy mi van ha hibázik, elcsuszik a védő. Magyarán tisztáznia kellett Ronaldo elől, ha tudott róla, ha nem.
Galacticos írta:
Kerlon írta:Amúgy Bede álláspontja elfogadható, de szerintem les volt.
De szerinted cr fek es eladnad egy zsak szotyiert.
a provokációhoz sem értesz :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 3., szerda 16:37

Én is befújtam volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. május 3., szerda 16:36

Kerlon írta:Amúgy Bede álláspontja elfogadható, de szerintem les volt.
De szerinted cr fek es eladnad egy zsak szotyiert.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 3., szerda 16:33

lószart, csak fingott egyet és szét kellet mozogni a gatyát kicsit.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 3., szerda 16:31

L.Miki írta:
Ő egy korrekt ember, nagyon bírtam a Digi Sportnál amikor őt kérdezték és teljesen elfogulatlan. Kár, hogy egy nagy ligát sem a Digi Sport ad... legalább a spanyol átmenne oda de jó lenne normális műsor vezetőkkel és kommentátorokkal/ szakemberekkel. :roll:

De ez egyértelmű, hogy nem lesről szerezte a gólt, csak a legelvakultabbak és utálkozók mondják lesnek. :coffee:
nem a gólt szerezte lesrol, hanem előtte mozdult lesrol egy beadasra. Amúgy Bede álláspontja elfogadható, de szerintem les volt. Ha zavarta, ha nem, de támadta a labdát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 3., szerda 16:24

Anthony írta:Tico egészségesen velünk is szorosabbat játszott volna, és simán partiban lenne a Juventussal is.
Ez az Atletico kap még a Madridtól egy csúnya verést a visszavágón, aztán Griezmann nyáron Manchesterbe rakja át a székhelyét, Simeone meg megy az Interbe, szerintem Carassco se fog maradni, ha van esze megy a BM-be Carlohoz.

Amúgy Ancelotti előbb-utóbb be fog nyúlni valakit tőlünk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 3., szerda 16:22

Ő egy korrekt ember, nagyon bírtam a Digi Sportnál amikor őt kérdezték és teljesen elfogulatlan. Kár, hogy egy nagy ligát sem a Digi Sport ad... legalább a spanyol átmenne oda de jó lenne normális műsor vezetőkkel és kommentátorokkal/ szakemberekkel. :roll:

De ez egyértelmű, hogy nem lesről szerezte a gólt, csak a legelvakultabbak és utálkozók mondják lesnek. :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 16:18

http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-e ... volt-video
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 3., szerda 15:36

Több volt nálunk a sérült, mint náluk.
ZIDANE

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. május 3., szerda 15:32

Anthony írta:Tico egészségesen velünk is szorosabbat játszott volna, és simán partiban lenne a Juventussal is.
Nem csak Juanfran serult? Annyi nem mulik rajta szerintem. Kevesbe van ott ez a csapat a topon fejben szerintem, mint a korabbiak.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 3., szerda 14:54

Tico egészségesen velünk is szorosabbat játszott volna, és simán partiban lenne a Juventussal is.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. május 3., szerda 14:43

Süti írta:
Ramioli írta:Barca jàtèkàt szépen megfogtàk, de szerencsèjük is volt hogy kihagytàk a helyzeteiket a Katalànok, az első gòljuk Torinoban meg a harmadik kabaréba illő volt az nagyon elkerulheto gòlok voltak..a Napoli elleni meccsüket is láttam, Ott szétfutotta őket a Napoli..Vannak jò védőik masszivak de az Atl Madridra is ez volt jellemzo akik mèg mindig top5csapat..a a Seria A simány nyerik de az a Bajnokság gyenge relative.

2 gólt kaptak eddig a BL-ben, és láttam őket többször is, nem egy szinten van az Atletivel. És hiába futotta szét őket a Napoli, semmire nem mentek vele, ha jól emlékszem. És nekik már semmi másra nem kell figyelniük, csak a BL-re.
Verhető csapat, de ne említsük már őket ezzel az Atletivel egy lapon, mert hiba lenne.
Apro pici eltérèsek vannak a Top csapatok kozott..napi forma is donto egy ilyen osszecsapasokon, mind a 2 csapat top csapat..Seria A onnan kimagaslik a Juve.. de a La ligát nem biztos hogy megnyerné tegnap megvertuk az Atleticot mègis sokan irták , hogy egy nagyon nehéz meccs lesz 2-1 1-1 most hirtelen màr nem szint..ne csak az orrunkig lássunk rosszul jàtszottak azert kaptak ki tudnak ettol jobban is hála istennek rossz napot fogtak ki..gyengén játszottak..de vannak olyan jòk mint a Juve hiszen a játekosok képessègekben is kozel azonos jàtèkerő..most a 3-0után lehet mondani jobb formàban van a Juve..de lehet csak ma estig:-)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 3., szerda 14:21

Ritka szánalmas hozzáállással mentek ki tegnap matracék. :lol: Ezek összeszarták a gatyát a sorsolás pillanatában. Mondjuk még meg is értem... :lol: Amikor Griezmann a leghátsó emberük, akkor aztán már tényleg a vége. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 3., szerda 14:18

Ramioli írta:Barca jàtèkàt szépen megfogtàk, de szerencsèjük is volt hogy kihagytàk a helyzeteiket a Katalànok, az első gòljuk Torinoban meg a harmadik kabaréba illő volt az nagyon elkerulheto gòlok voltak..a Napoli elleni meccsüket is láttam, Ott szétfutotta őket a Napoli..Vannak jò védőik masszivak de az Atl Madridra is ez volt jellemzo akik mèg mindig top5csapat..a a Seria A simány nyerik de az a Bajnokság gyenge relative.

2 gólt kaptak eddig a BL-ben, és láttam őket többször is, nem egy szinten van az Atletivel. És hiába futotta szét őket a Napoli, semmire nem mentek vele, ha jól emlékszem. És nekik már semmi másra nem kell figyelniük, csak a BL-re.
Verhető csapat, de ne említsük már őket ezzel az Atletivel egy lapon, mert hiba lenne.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 3., szerda 14:14

Nekem a 2003-as Milan-Juve döntő ugrott be, ott egyik csapat sem éredmelte volna meg ha jól emkékszem, egyik legrosszabb döntő lehetett evör. Ráadásul a Juventus előtte minket ejtett ki, szerintem minimum azóta utálom őket, bár szerintem már a Zidane korszakban is. Igaz őket csak a Baggio-s periódusban nem utáltam, de akkor is csak miatta, meg akkor még gyerek voltam na, elnézem magamnak :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 13:30

lestat írta:
MVPP írta:Juventus. 96-ban nyertek, majd 97-ben és 98-ban is kikaptak a döntőben.

Uhh ezt el is felejtettem. Csóri Zidane. Két bukott döntő amint oda került.
Egyszer valami Mijatovic okozta a vesztüket. Első BL döntőm :sziv: Mekkora divat voltam akkor :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: