Menőzés nekem az utolsó lenne.
Sőt, inkább zavarna is, hogy mindeni mit gondolna rólam, ahogy kiszállok a 15-20 éves bmw-ből.
Mazda 6 annyira nem adná.
Jelenleg is egy pár lóerővel gyengébb Toyotát hajtok, mint a 2.3-as GT.
Illetve abból sem szívesen engednék, hogy hátsókerekes legyen az autó.
sajnos nagyon durván szűkítem a kört...
Egyébként alkatrészre az e36 kb toyota árban van, nézegettem és tényleg vicc.
Egy komplett váltó pl 60-80.
Egy komplett motor, ami elméletileg a jobbik állapotú 6hengers 140-180 eft.-
De csak a kopókat nézve:
Fékbetét párban 10k
levegőszűrő 2,5k
szóval annyira nem para.
Én igazából attól a részétől félnék, hogy mindig lenne valami baja, mivel idős autó és előbb-utóbb megunnám h mindig bütykülöm, ha csak apróságokat is.
E36-E46:
E36 elvileg egy sokkal, de sokkal jobban sikerült konstrukció.
Főleg a motorok tekintetén jóval tartósabb, illetve az elektronikája jobb.
Illetve ebből a keretből 46-ból tényleg csak a szar leharcoltak vannak 36-ból meg kb a márkaforumról tudsz vásárolni odafigyelt autókat.
Egyébként már kaptam pár ajánlatot, pacekra is szűrök rendesen.
Ha az autó jónak is tűnik, de az eladó olyan, amilyen inkább hagyom... Pont azok miatt, amit írtatok is már... Gizda hülyegyerek,stb...
Egyébként azon már én is filóztam, hogy maradna a Toyota közlekedősnek és lenne egy A2-es motor.
Duke vagy egy CBR(ha jól emlékszem nekik van A2-es belőle).
Nehéz tényleg...
Egy másik "unalmas" autóra semmiképp sem cserélném le a mostani unalmasat, mert ennek igazából semmi baja.
És egy új,ismeretlenbe beleugrani, ami lényegében ezt tudja szerintem fölösleges lenne.
MX-5ről milyen szempontból tanácsoltak el? Mindenhol azt olvassa az ember, hogy ha találsz olyat ami nem rohad, a világból is kimegy. 1,3 környéke pedig emlékeim szerint az NA kínálat felső része már.

Érdekelne, mert nekem is kívánságlistás.

NA-ból már alig láttam pár darabot, pedig jobban is tetszik, mint az NB.
Bár az NB közlekedős kocsinak elméletileg jobb.
NB-ről meg a miata forumon beszéltek le.
Azt mondták, hogy ennyi pénzért vagy rohadót találok vagy olyat, ami motorikusan szar.
Azt írta az egyik régebbi arc onnan, hogy csak szopnék vele és nem élvezném igazán.
Bár nézegettem én is és a tényleg szépek itthon kb 1.5-felé kezdődnek.
És az megint csak egy 1.6 nem is az 1.8...