Presztízs szempontjából zavar ez a két elbukott meccs,de én szükségesnek tartom ezt a hullámvölgyet,fáradtak vagyunk,Valencia nehéz pálya az Atletico ellen meg a világon bárki így kínlódna.Nyilván a média most kicsit ránk fog szállni,semmi baj nincs ezzel...Nem érdekel a kupa,jó tudom Real Madrid és triplázás a cél mindig,de senkit nem fog izgatni év végén,hogy ezt nem nyertük meg ha meglesz a bajnoki cím...
Ha kiesünk -4 meccs,elmarad 2 classico és a barca meg az atletico kínlódhat egymással amíg mi csak a ligára kell koncentráljunk.Pánik hangulatra semmi ok,a játék képe egyértelműen modric hiánya miatt ilyen,na meg két nagyon nehéz pályán buktunk...
Espanolt megcsapjuk szombaton, meglesz a pontelőny,aztán neki rontunk az atletico-nak csütörtökön,lesz ami lesz,utána egy veszélyes idegenbeli meccs amin fáradtak leszünk a derby miatt,ha az megvan elindulhat a tavasz hadjárat.
Azt viszont nem tudom kinek szurkoljak hétvégén,ha nem lesz döntetlen lehet,hogy jobban járnánk egy barca sikerrel...Atletico-t veszélyesebbnek tartom jelenleg mint őket,a Calderonban nehezebb nyerni mint a Nou Camp-ban+ összel a barcát csaptuk az atleticotól meg szoptunk otthon...Win-win szitu a hétvége,de lehet a barca siker lenne a legjobb...de képtelen vagyok nekik szurkolni.
A tegnapi meccsben a legjobban az zavar ahogy magam elé képzeltem döglégyzolit ahogy bekokainozva örjöng...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams