HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 3., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. május 3., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. május 3., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 3., szerda 20:39
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. május 3., szerda 20:34
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. május 3., szerda 20:28
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. május 3., szerda 20:28
Kísérteties a hasonlóság egy 2014es csapathoz... valami városi második szamuak voltak, és ugyanezt nyomatjak azota is. Előre basszak Grizesnek oszt majd jóvan. Csak azért a francia sokkal jobb mint ez a Dybálá...ziro4vr írta:Ez egy faék egyszerűségű juve lesz ma, hátul betömörülnek, széleket lezárják, elöl meg Dybala kiharcol valami pontrúgást vagy villan valamit, hátha.
Remélem a monaco meglepi őket.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 3., szerda 20:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 3., szerda 20:27
Benzema ma is betalál?___Samy___ írta:Jó kis x a tippem, 1-1.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 3., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 3., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 20:10
3-1ziro4vr írta:Ez egy faék egyszerűségű juve lesz ma, hátul betömörülnek, széleket lezárják, elöl meg Dybala kiharcol valami pontrúgást vagy villan valamit, hátha.
Remélem a monaco meglepi őket.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 3., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 3., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. május 3., szerda 20:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 3., szerda 19:59
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 3., szerda 18:47
Ennyire mérlegelni nincs idő, és szerintem nem is ajánlott. A bírók azt nézik, hogy hozzá ért-e a labdához, vagy akadályozta-e fizikailag az ellenfél valamelyik játékosának mozgását.BarçaNorbi írta:Ha 10 méteres körzetében csak csapattársak lettek volna, akkor szóltak volna neki, főleg Oblak, hogy vegye le nyugodtan. Így hogy volt támadó a közelében, egyetértek, hogy őt nem befolyásolta a leshelyzet a tisztázás irányában és hosszában.BBeno írta:godin azt a labdát akkor sem vette volna le ha az egész csapat lesen állt volna és tud róla.
ez nem reális. az a reális hogy megtisztítsa a területet a veszélytől bármi is a szitu, nem bízhat abban hogy majd úgy is lefújja a spori és inkább mellre veszi és kirúgja. ugyanígy tett volna akkor is ha ronaldo nincs lesen és akkor is ha éppen tétlen lesen van mint most.
Szerintem lehetett volna elég ideje a védelemnek arra, hogy felkészüljenek a beadásra, akármilyen fura módon és ívben jött is, nem a lesre kell fogni, meg nem bírózni kell utólag.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. május 3., szerda 18:06
Ha 10 méteres körzetében csak csapattársak lettek volna, akkor szóltak volna neki, főleg Oblak, hogy vegye le nyugodtan. Így hogy volt támadó a közelében, egyetértek, hogy őt nem befolyásolta a leshelyzet a tisztázás irányában és hosszában.BBeno írta:godin azt a labdát akkor sem vette volna le ha az egész csapat lesen állt volna és tud róla.
ez nem reális. az a reális hogy megtisztítsa a területet a veszélytől bármi is a szitu, nem bízhat abban hogy majd úgy is lefújja a spori és inkább mellre veszi és kirúgja. ugyanígy tett volna akkor is ha ronaldo nincs lesen és akkor is ha éppen tétlen lesen van mint most.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 3., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. május 3., szerda 17:11
hát de miért venne le a védő egy beadást mikor támad az ellenfél, még ha tudatában is lenne annak, hogy mögötte nincs támadó?besteve7 írta:Én ezt értem, csak szerintem attól, h ő nem ért labdához még igen is hatással volt a mozgása, a jelenléte a támadásra, mert ha tudja Godin h nincs ott Ronaldo, akk leveszi és kivágja. Szerintem les, de többnyire nem fújják be.Realista24 írta:[quote="besteve7".
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem