Nekem csak annyi a bajom vele hogy előbb van a hangja mint a kép.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. október 25., kedd 21:47
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. október 25., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 25., kedd 21:45
Nem is értettem, hogy egyesek mire fel szopkodták annyira a topikjában.wZoLee7 írta: Engem a kozvetites abszolut nem zavar, az mar sokkal jobban higy ez a felallas nekunk nem fekszik. Kb nincs szelso jatekunk, Asensio ha leulne a padra lehet fel sem tunne
Ah miert nem leheta hosszura rugni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 25., kedd 21:44
Ha Szobi beveri, azt mondom igen, igy meg latok eselyt az elkerulesere.gutihaz14 írta: elso vereseg incoming?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 25., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 25., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 25., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 25., kedd 21:34
Semmi kivetnivalo nincs a kozvetiteseben, nem ugy mint egy Farkas Norbieban. Kicsit erezni lehetett rajta, minden mast csak belemagyaraztok, mert vesztesre all a csapat es valakibe bele kell allni.KAG írta:Mert nem profi(nak kene lennie)Realista24 írta:
Miert ne erzodhetne rajta, hogy orul a magyar jatekosok sikerenek, meg ha egy nemet csapatrol is van szo.
Es ez a szakmaja, ezert kap pénzt. Nem egy random embert raktak be az utcáról
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. október 25., kedd 21:34
Nem a Real ellen szurkol, én legalábbis semmi ilyen nem érzékelek. Az meg természetes, hogy szimpatizál a magyar játékosokkal (gondolom én, más meg esetleg mást gondol).Remy írta:Ember, nem.illgner írta:
Csak két magyar válogatott. Végülis logikus, hogy velük szimpatizál, nem?Nemzetközi csapatok BL meccse. Egy magyar ember kommentálásában. Kurvára nem így kéne közvetítenie.
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 25., kedd 21:33
Évtizedek óta kb. minden valamennyire magyar vonatkozású meccshez így állnak hozzá a kommentátorok, mert nem megszokott, hogy magyarok jelen vannak bárhogy is nemzetközi szinten. Fura, hogy csak most tűnt fel.Remy írta:Ember, nem.illgner írta:
Csak két magyar válogatott. Végülis logikus, hogy velük szimpatizál, nem?Nemzetközi csapatok BL meccse. Egy magyar ember kommentálásában. Kurvára nem így kéne közvetítenie.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. október 25., kedd 21:32
ő csak a szokásost hozzaAnthony írta: Kellett neked Asensio a kezdőbe![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. október 25., kedd 21:32
Mert nem profi(nak kene lennie)Realista24 írta:Miert ne erzodhetne rajta, hogy orul a magyar jatekosok sikerenek, meg ha egy nemet csapatrol is van szo.Remy írta:
Ember, nem.Nemzetközi csapatok BL meccse. Egy magyar ember kommentálásában. Kurvára nem így kéne közvetítenie.
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2022. október 25., kedd 21:31
Miert senkik? Nem ertem…chronic írta: És sarkalgatnak ezek a senkik.
Nkunku mehet bappi mellé a psgbe,pont odaillik úgy látom.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 25., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 25., kedd 21:30
Mar Nacho azziro4vr írta: A védelem rotálása full random, miért a fél vak Rudi a bhv?
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. október 25., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. október 25., kedd 21:29
úgy látom már cseréltek NachovalRealista24 írta: Hogy Rudiger szelsovedonek olyan mint egy raklap fos, az is biztos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 25., kedd 21:29
Miert ne erzodhetne rajta, hogy orul a magyar jatekosok sikerenek, meg ha egy nemet csapatrol is van szo.Remy írta:Ember, nem.illgner írta:
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem