HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. szeptember 1., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 1., szerda 21:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 1., szerda 20:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. szeptember 1., szerda 20:46
Ezt írta, nem értem mi a gond vele, vagy mit vártatok volna:ANDS írta:Jogos, emlékszem a bl döntő után annyit mondott, jó volt Madridban játszani.tomi_b írta:
Szép búcsú, nem mint a Madridnak.. az csak egy sablon búcsúlevél volt. Nem azt érdemelték a szurkolók. Ez az egy dolog zavart és zavar csupán vele kapcsolatban.
Aztán lehet én vagyok túl szentimentális.
De....a Juve szurkolók kifütyülték valaha? Mert a madridiak igen...
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. szeptember 1., szerda 20:45
Juve meccset nem néztem, de sokan őt tették felelőssé a Juve szar pénzügyi helyzete miatt - mármint hogy az óriási fizuja miatt van. S amiatt nem tudnak igazolni több jobb játékost. Ami nyilván bullshit!ANDS írta: De....a Juve szurkolók kifütyülték valaha? Mert a madridiak igen...
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 1., szerda 20:34
Az lehet ma meg is lesz.dzsi91 írta:Valogatott rekordra gondoltam. Azt az iráni faszit még megkell előtze,hogy alltime válogatott góllövő legyen. Közben a sporttvn mondják hogy 1 gól kell.blekk13 írta:
Cr? 783 gollal az elso. 2. Pele 765el.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 1., szerda 20:31
Valogatott rekordra gondoltam. Azt az iráni faszit még megkell előtze,hogy alltime válogatott góllövő legyen. Közben a sporttvn mondják hogy 1 gól kell.blekk13 írta:Cr? 783 gollal az elso. 2. Pele 765el.dzsi91 írta: Hany gólra van a rekordtól ?
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 1., szerda 20:29
Cr? 783 gollal az elso. 2. Pele 765el.dzsi91 írta: Hany gólra van a rekordtól ?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 1., szerda 20:27
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 1., szerda 20:26
Hat igen. Regen még divat volt egy bucsumeccs a legendaknak, mara mar ez nem jellemzo. Ramos,Cr,Casillas vagy Messi akar siman kaphatott vna egy bucsumeccset.tomi_b írta:Szép búcsú, nem mint a Madridnak.. az csak egy sablon búcsúlevél volt. Nem azt érdemelték a szurkolók. Ez az egy dolog zavart és zavar csupán vele kapcsolatban.istimester írta: Intelligens búcsú, megadta a tiszteletet, de a Ju e kb. ennyi volt számára.
Aztán lehet én vagyok túl szentimentális.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2021. szeptember 1., szerda 20:10
Szép búcsú, nem mint a Madridnak.. az csak egy sablon búcsúlevél volt. Nem azt érdemelték a szurkolók. Ez az egy dolog zavart és zavar csupán vele kapcsolatban.istimester írta: Intelligens búcsú, megadta a tiszteletet, de a Ju e kb. ennyi volt számára.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 1., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. szeptember 1., szerda 19:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 18:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 25., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. augusztus 25., szerda 11:17
Én sem tudom róla elképzelni hogy City-s lesz.wZoLee7 írta:Kettő dolog soha nem fog megtörténni. CR a barcaban. CR a cityben.Mester77 írta: Nagyon sok citys pletyka van vele kapcsolatban. Ha Kane nem jön össze nekik, akkor ramennek C re és Mendes is ezen ügyködik.
Hat azért, ha utd-s múlttal képes lenne elmenni Manchester kék felébe, az csalódás lenne számomra tőle emberileg.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 25., szerda 8:53
Kettő dolog soha nem fog megtörténni. CR a barcaban. CR a cityben.Mester77 írta: Nagyon sok citys pletyka van vele kapcsolatban. Ha Kane nem jön össze nekik, akkor ramennek C re és Mendes is ezen ügyködik.
Hat azért, ha utd-s múlttal képes lenne elmenni Manchester kék felébe, az csalódás lenne számomra tőle emberileg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 8:43
Esélytelen.Mester77 írta: Nagyon sok citys pletyka van vele kapcsolatban. Ha Kane nem jön össze nekik, akkor ramennek C re és Mendes is ezen ügyködik.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. augusztus 25., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 17., kedd 21:47
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem