Benzema, Mangala, Clichy, Lloris, Alessandrini (BK/BSZ), Nasri, Koscielny, Matuidi, Lassana Diarra, Konko stb...Caraway írta:Az angol Fut csapatomat valami fasza kis franciára szeretném lecserélni. Ha van nálatok francia játékos aki nagyon bevált, akkor azokat leírhatnátok.Ben Arfa, Kaboul, Remy és Cabaye már játszott az angol csapatomban, de a többi posztra még nincs ötletem.

FIFA
Re: FIFA
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Az angol Fut csapatomat valami fasza kis franciára szeretném lecserélni. Ha van nálatok francia játékos aki nagyon bevált, akkor azokat leírhatnátok.
Ben Arfa, Kaboul, Remy és Cabaye már játszott az angol csapatomban, de a többi posztra még nincs ötletem.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Oké.ferni írta:3 van, először a brazil ligás, aztán visszament télen a Spartakba és adtak ki belőle olyan lapot is, de továbbadták a Celtába később![]()
szóval 3 verzió van belőle.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
3 van, először a brazil ligás, aztán visszament télen a Spartakba és adtak ki belőle olyan lapot is, de továbbadták a Celtába később

- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ja,ismerős volt,azt tudtam hogy brazilba játszott,de az nem jutott épp eszembe hogy Valenciás. Meg nem vettem észre a másik verziójátferni írta:nézd meg a másik verzióját... ott van a képe alatt, katt a 77es számra...Marci77 írta: Miert vennek meg pont a spanyol csapatba? Chilei raadasul braziliaba jatszik. chemistryt se tudod kihozni vele.
meg tudhatnád, hogy eligazolt a Valenciába és azért játszott már pár meccsen :P
és tényleg jó, érdemes kipróbálni
ő se rossz amúgy.
http://www.futhead.com/14/players/13740/welliton/
a mésik 2 verziónál ott vannak a pontos adatai, bár jóval jobb volt a 13ban Welliton

Wellitonból most akkor 3 van UTban,vagy melyik? (Sao P meg a Celtás?)
13ban nagyon bírtam

nézd meg a másik verzióját... ott van a képe alatt, katt a 77es számra...Marci77 írta:Miert vennek meg pont a spanyol csapatba? Chilei raadasul braziliaba jatszik. chemistryt se tudod kihozni vele.realmadridfan írta:A spanyol (BBVA) csapatokba ajánlom Vargast, próbáljátok ki, cserének tökéletes, rohadt gyors és rengeteg gólt lőttem már vele. http://www.futhead.com/14/players/9920/eduardo-vargas/
meg tudhatnád, hogy eligazolt a Valenciába és azért játszott már pár meccsen :P
és tényleg jó, érdemes kipróbálni

ő se rossz amúgy.
http://www.futhead.com/14/players/13740/welliton/
a mésik 2 verziónál ott vannak a pontos adatai, bár jóval jobb volt a 13ban Welliton
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Spanyol UT csapatomba akarom megvenni Marcelot és Fabregast...kérdezném, hogy érdemes-e rájuk költeni vagy nézzek más játékost helyettük esetleg. Mennyire számítanak jónak az Ultimate Team-ben?

- Marci77
Miert vennek meg pont a spanyol csapatba? Chilei raadasul braziliaba jatszik. chemistryt se tudod kihozni vele.realmadridfan írta:A spanyol (BBVA) csapatokba ajánlom Vargast, próbáljátok ki, cserének tökéletes, rohadt gyors és rengeteg gólt lőttem már vele. http://www.futhead.com/14/players/9920/eduardo-vargas/
alex... PS2n milyen a fifa? Mert en mar a 13nal is azt vettem eszre hogy szinte full ugyanaz mint a 12,csak a jatekosokat raktak at.
Ezeket a jatekos osszertekeket se ertem igazan,mivel nem ezek a statok a 14ben.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
PS2, Fifa 14, Arsenal 2. szezon vége: Szczesny (84), Fabianski (76), Hildebrand (74) - Sagna (78), Jenkinson (76) Mertesacker (84), Inigo Martinez (85), Koscielny (79), Vermaelen (78), Gibbs (77), Monreal (74) - Ramsey (83), Arteta(79), Wilshere (C) (86), Frimpong (76) - Walcott (79) Chamberlain (81), Özil (85), Fabregas (85), Podolski (77), Cazolra (84), Ryo (75), - Benteke (86), Henry (76), Afobe (73).
- realmadridfan
A spanyol (BBVA) csapatokba ajánlom Vargast, próbáljátok ki, cserének tökéletes, rohadt gyors és rengeteg gólt lőttem már vele. http://www.futhead.com/14/players/9920/eduardo-vargas/

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nasri meg van, ő elég jó, kifelejtettem:)Cazorla helyett Nasrit tudom ajanlani
Hat,Nanival jobba lehet cselezgetni,mig Navas gyorsabb. De amugy nekem meg egyik se volt.
Miert A.Cole a balhatveded? Miert nem Clichy? Es hogyhogy nem Walker a jobbos?(mondjuk legalabb nem sablon
)
Affelay a CAM a spanyolodban,vagy ki? vagy ez milyen felallas? (442?)
Mert Diegot neked is tudom ajanlaniEliseut latom megtalaltad mar.
Esetleg Courtoist a kapuba
Aduriz amugy jo?
ashley cole nekem bevált, ráadásul csomagból jött ki, clichyre most nincs pénz, másra gyűjtök, no meg ott van még baines, aki szintén elég jó, ha minden kötél szakad, akkor pedig gibbs is.

affelay balszélső csatár a csapatomban.
diego talán még nem volt meg, majd kipróbálom, köszi.
courtois a cserekapus

adurizt mindenképp ajánlom, lehet, hogy statok szerint nem annyira jó, de a valóságban szinte mindent belő, erős, megtartja a labdákat és jól fejel, és elég olcsó. sokszor nem szabad hinni az értékeknek

ja, az árazós cucc már rég sz.r, inkább ne írjatok be árat, és akkor talán megtaláljátok azt, akit kerestek

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az árra való szűrés nem nagyon jött össze idén,legalábbis nekem úgy tűnik..van hogy 2000-nél értékesebb játékost sem talál nekem...becike80 írta:Valakinek szokott olyan problémája lenni ha játékost keres és mondjuk 100000 magasabb értékű játékost akkor ezt irja hogy nincs ilyen játékos! ?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Engem sem enged felhunmadridista írta:Srácok, másnak is szarakszik az UT? Nekem azt írja, hogy jelenleg a fifa ultimate team szerverek nem elérhetők![]()
Csak nálam van a baj, vagy mást se enged fel?
Guardadot próbáld ki...igaz ő nem jobblábas azt hiszem, nekem nagyon bejön. Esetleg Alexis Sanchez vagy Pedro. Pedro nálam az egyik legjobb, őt ajánlom!Chancee9 írta:nekem most UT-ben egy ilyen spanyol csapatom van:
Lopez - Carvajal, Pepe/Varane, Ramos, Marcelo/Alba - Modric/Arteta, Cazorla/Koke, Ander Herrera, Thiago/Xavi - Arda, Benzema/Costa, Vela/Hulk
még most megpróbálom Songot megvenni, ahogy ajánlottátok, esetleg Arda helyett ki jöhetne szóba? mindenképp egy jobblábas valakit szeretnék
Valakinek szokott olyan problémája lenni ha játékost keres és mondjuk 100000 magasabb értékű játékost akkor ezt irja hogy nincs ilyen játékos! ?
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Srácok, másnak is szarakszik az UT? Nekem azt írja, hogy jelenleg a fifa ultimate team szerverek nem elérhetők

Guardadot próbáld ki...igaz ő nem jobblábas azt hiszem, nekem nagyon bejön. Esetleg Alexis Sanchez vagy Pedro. Pedro nálam az egyik legjobb, őt ajánlom!Chancee9 írta:nekem most UT-ben egy ilyen spanyol csapatom van:
Lopez - Carvajal, Pepe/Varane, Ramos, Marcelo/Alba - Modric/Arteta, Cazorla/Koke, Ander Herrera, Thiago/Xavi - Arda, Benzema/Costa, Vela/Hulk
még most megpróbálom Songot megvenni, ahogy ajánlottátok, esetleg Arda helyett ki jöhetne szóba? mindenképp egy jobblábas valakit szeretnék
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Sziasztok!
Én Ronira gyűjtögetek már 1,2M megvan szóval már csak 1M kell!
ma reggel megint leálltak a szerverek persze hogy játék legvégén is igy olyan mintha én léptem volna ki és se zseton se pont illetve a kővetkező meccseket is kevesebb zsetont kapok majd!
Én Ronira gyűjtögetek már 1,2M megvan szóval már csak 1M kell!
ma reggel megint leálltak a szerverek persze hogy játék legvégén is igy olyan mintha én léptem volna ki és se zseton se pont illetve a kővetkező meccseket is kevesebb zsetont kapok majd!
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
nekem most UT-ben egy ilyen spanyol csapatom van:
- Marci77
Ja,a 13nak meg el az UTje? 
En azthittem hogy az mar nincs. Vagy a Fifa12nek az UTjet zartak le telen?
Nem tudok akk mit mondani. Igy jartal. 1x velem is elofordult mondjuk vmikor 3-4 honapja a 14-ben.

En azthittem hogy az mar nincs. Vagy a Fifa12nek az UTjet zartak le telen?

Nem tudok akk mit mondani. Igy jartal. 1x velem is elofordult mondjuk vmikor 3-4 honapja a 14-ben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Fifa 13 ha számít valamit, kilépett és kiírta ,h bent maradtál a jelenlegi osztályban, szóval nem tudtam lejátszani a mérkőzést.Marci77 írta:Egyreszt felesleges nyitogatnod a sima csomagokat,mert azoknal kicsi a nyereseg eselye,inkabb gyujtogess.
masreszt ha kilep akkor vagy jovairjak gyozelemnek,vagy nem szamit a meccs,es megint lejatszhatod azt az utso meccsed.
- Marci77
Egyreszt felesleges nyitogatnod a sima csomagokat,mert azoknal kicsi a nyereseg eselye,inkabb gyujtogess.
masreszt ha kilep akkor vagy jovairjak gyozelemnek,vagy nem szamit a meccs,es megint lejatszhatod azt az utso meccsed.