HozzászólásSzerző: pongraczp_ » 2024. március 6., szerda 23:41
Sztem minden Real szurkoló, mindnyájan nem csak az eredmények, hanem a hozzá kapcsolodo egyfajta stilus miatt szerettük meg a klubot.
"Úriemberek klubja", "Fehér Balett", stb..
Ha a mindenkori Real Madridra gondolunk olyan stílus jellemzők jutnak eszünkbe, hogy támadó foci, klasszis egyéniségek, győztes mentalitás és kifinomult viselkedés, úriember stílus.
Na mármost ezek olyan jellemzők, amik remélem örök jellemzők maradnak. Ezért szeretjük ezt a csapatot.
És egyszeruen Vinicius leveri a lecet. És sztem nagyon sok szurkolóknak elege van, hogy a csapat kirakat játékosa O. És ezt csak magának, illetve részben stábnak köszönheti.
A meccsről meccsre való értelmetlen ripacskodas, a semmire való szurkolo hergeles, tiszteletlen stílus az ellenfellel és bíróval szemben, agyatlan kirohanasok, és szerintem lehetne sorolni.
Az, hogy top3as szélső és tud clutch player lenni kétségkívüli, de számomra elviselhetlen, hogy egy ilyen agyatlan, szegyentelen, nagyképű, buta hülyegyerekkel azonosítsuk magukat, mint legfontosabb játékos.
Voltak dolgai Ronaldonak, Ramosnak, Raulnak, stb..de érződött rajtuk a komolysag és tisztelet.
Vinicius viselkedése olyan mint egy 5 éves hulyegyereke, és emellett számomra érthetetlen, hogy Ancelotti, aki olyan szintű klasszisokkal dolgozott már együtt, hogy leesik az alad, miért adja a lovat alá mind a gesztusaival, mind a taktikank rá építésével.
Amikor sokatrangu játékos volt Benzema alatt, és látszott az alázat és kuzdenitudas, akkor még el lehet neki nézni, hogy egy agyilag gyamoltalan alap hiányosságokkal rendelkező játékos. De fojatekosnak ekkora arccal és hozzá parosodo szegyentelenseggel, ez rém kellemetlen minden szurkoló számára.
Ez a karakter nem idevalo és remélem hamarosan ebben változás fog beállni.