OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
CS0ki

Re: OFF

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 15., kedd 17:34

Sztem ez nem igaz. :) Tavaly novemberben tolatott belém egy idióta furgonos, szerencsére csak a bal első sárvédő horpadt be. Betétlapot megírtuk, még aznap be is jelentettem a káreseményt. Pár nap múlva jött a kárfelmérő, és nem sokkal később már utalták is a pénzt, ami ráadásul több volt mint amire számítottam. :D

Persze az is igaz, hogy ez csak egy eset.

Amúgy asszem pont az Uniqa volt.
Realmadrid <3
És annak, aki beléd ment ez miért volt jobb? Mivel a kötelező nem neked fizet, így a te szempontodból alapvetően mindegy, hogy melyik a kötelező biztosítod. Mondjuk ott lehet érdekes, ahol mondjuk egyéb okok miatt be akarja hajtani rajtad az okozott kárt, mert ittál vagy ilyesmi. De gondolom ilyenekben nagyjából egységesek.
Valaki nem járt itt köztetek Bled-be(Szlovénia)? Arra lennék kíváncsi, hogy melyik évszakban érdemes elmenni oda.
Május elején voltam. Akármikor jó lehet, a tél nyílván kicsit más, de tavasz, ősz kirándulgatós, akkor ideális mászkálgatni. Nyáron viszont lehet fürdeni...Ki mit akar csinálni. :) Peričnik-vízesés kötelező!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 11., péntek 16:04

Köszi mindenkinek!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 10., csütörtök 19:02

Realista24 írta: Minden biztosító addig jó, amíg nincs káresemény :lol:
Sztem ez nem igaz. :) Tavaly novemberben tolatott belém egy idióta furgonos, szerencsére csak a bal első sárvédő horpadt be. Betétlapot megírtuk, még aznap be is jelentettem a káreseményt. Pár nap múlva jött a kárfelmérő, és nem sokkal később már utalták is a pénzt, ami ráadásul több volt mint amire számítottam. :D

Persze az is igaz, hogy ez csak egy eset.

Amúgy asszem pont az Uniqa volt.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2017. augusztus 10., csütörtök 18:17

Valaki nem járt itt köztetek Bled-be(Szlovénia)? Arra lennék kíváncsi, hogy melyik évszakban érdemes elmenni oda.

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. augusztus 10., csütörtök 13:10

___Samy___ írta:UNIQA biztosítóval van vkinek tapasztalata? A kotelezot akarom náluk megkötni neten, mert sokkal olcsóbb, mint a jelenlegi.
Nekem náluk van baleset biztosításom.
Idén műtöttek, összeszedtem az orvosi papírokat, beszkenneltem, mindent elküldtem nekik mailben, majd egy hét múlva a számlámon volt egy olyan összeg, hogy azóta is elérzékenyülök, ha eszembe jut :mrgreen: Pedig nem volt még 1 éves sem a biztosításom, de nem kötekedtek. Persze ez sok mindentől függ, mindenesetre nekem ez egy nagy nagy plusz.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 10., csütörtök 11:17

kötelező biztinél tökmindegy ki az, a lényeg az ár.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 10., csütörtök 11:02

Azt tudom, hogy mindegyik baszik fizetni, de a "minőségre" lennék kíváncsi :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:55

___Samy___ írta:UNIQA biztosítóval van vkinek tapasztalata? A kotelezot akarom náluk megkötni neten, mert sokkal olcsóbb, mint a jelenlegi.
Minden biztosító addig jó, amíg nincs káresemény :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:50

UNIQA biztosítóval van vkinek tapasztalata? A kotelezot akarom náluk megkötni neten, mert sokkal olcsóbb, mint a jelenlegi.

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 7., hétfő 18:14

Nem tudom hogy ismered e ezt az fb csoportot: https://www.facebook.com/groups/1456471 ... 3/?fref=ts
de itt érdemes szétnézned.
nagyon sok a fejvadász meg cégtulajdonos van fent aki biztos tudna segíteni.

Én is amúgy web devvel akartam volna foglalkozni de rájöttem hogy nem nekem való. Hobbi szinten még okés. Úgy már szívesebben űzöm.

Én majd lassan mint hálózati mérnők fogom belevetni magam a munkaerő piacba. Amennyire utáltam régen, annyira szerettem meg mostanság.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 7., hétfő 17:58

Full-Stack Web Developerként dolgozom jelenleg és igen ezzel szeretnék továbbra is foglalkozni. Csak sajnos itt nem fizetik meg őket úgy, mint Nyugaton, mert itt még mindig a haveri alapon mennek a weboldal fejlesztések, nyilván óccó pénzért.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 7., hétfő 17:54

it terület az ahol ezt pont megteheted.:D
Persze ha programozóként tervezel dolgozni. Mondjuk rendszergazdaként is megoldható csak ahhoz olyan tudás is kell.:D

itn belül amúgy mit csinálsz most? ill ugyan azt csinálnád kövi munkahelyeden is v más?

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 7., hétfő 17:43

IT területen bontogatom szárnyaimat.
Tudom már rég Pesten kéne lennem, csak nem akarom itt hagyni a várost mert sokkal jobban bejön mint Pest. Munkalehetőségen kívül, a többi pozitívabb mint a fővárosba.
Amúgy Debrecenben lakom.
Puskás Ferenc

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 7., hétfő 17:39

Hát ez nagyban függ attól hogy mit is dolgozol. Ha megteheted akkor nyugodtan kérdezz rá a fizetésre. ha meg nem mondják el akkor nem azt a céget keresed.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 7., hétfő 17:33

Munkaerőpiacon tapasztaltabbaktól kérdem.
Mennyire probléma az, ha egy HR-es megkeres vagy ha én keresek meg egy céget, egyből a fizetésről beszélek.
Stratégiát kell váltanom, mert eddig 3 cégnél mentem végig 5 körön és a végén mondták a pénzt, ami kevesebb mint amennyit most keresek. :lol:
Tudom ez Kelet-Magyarország, nincsenek nagy elvárásaim a fizetéssel kapcsolatosan, csak kezdem unni, hogy végigmegyek ezeken a körökön és a végén mondják a pénzt, amivel kuka az egész gürizésem. :lol:
Puskás Ferenc

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 5., szombat 21:38

Olyat én speciel nem, de innen régóta tervezünk valamit összehozni, hátha sikerül, akkor csatlakozz majd
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 5., szombat 19:04

Pesten van e lehetőség focizni haveri társaság nélkül?

Ismertek e olyan helyet vagy bármit ahova időközönként lejárhat az ember és random emberekkel focizhat?
Sajnos a haveri társaság akivel elszoktam járni - munka, suli, asszony miatt szétszéledt így egyedül maradtam. A foci pedig hiányzik. :'(

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. augusztus 4., péntek 16:38

Jobb lenne, ha nem lenne megosztva, és nem tudnánk róla? Akkor elhiheted, hogy még több ilyen eset történne, csak sokkal kényelmesebb lenne, hiszen minket nem zavarna.

Talán a sztori egyetlen pozitív oldala az, hogy több ember hall az állatvédelmi törvény szigorításáról szóló petícióról.

ravenite
Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo

HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. augusztus 4., péntek 16:22

Köszi a figyelmeztetést, iszonyatosan fel tudom magam idegesíteni, ha meglátok valami ilyesmit, de az még jobban felidegesít, hogy miért kell ezt megosztani.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. augusztus 4., péntek 16:13

18+ :angry:
A link alatt állatkínzással kapcsolatos dolog látható. R24

Vissza: