na akkor még a trailernek se adok esélytfüst írta: Én megnéztem amikor kijött, sőt még meg is támogattam a film készítőjét egy kevéskével, mert az 1. részt nagyon szeretem.
De ettől függetlenül méltatlan lett a folytatás.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. szeptember 7., szerda 16:53
na akkor még a trailernek se adok esélytfüst írta: Én megnéztem amikor kijött, sőt még meg is támogattam a film készítőjét egy kevéskével, mert az 1. részt nagyon szeretem.
De ettől függetlenül méltatlan lett a folytatás.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. szeptember 7., szerda 14:29
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. szeptember 7., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: gunner » 2022. szeptember 6., kedd 9:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 2., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 2., péntek 13:10
Meg mint az eyetestek.hehetheoriginal írta: mindketten zarjatok be a forumot es menjetek el hetvegere most már, kösz![]()
remi a te filmajánlóid annyit érnek, mint R24 hírei![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 2., péntek 13:07
Akkor megnyugodtam, még mindig többet, mint a kommentjeid.hehetheoriginal írta: remi a te filmajánlóid annyit érnek, mint R24 hírei![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 2., péntek 12:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 2., péntek 12:44
Uncut Gems pl. egy jobb film, ez a Hustle elég közepes, kiszámítható, sablonos. Valamennyire feldobták az NBA arcok, némi easter egg / inside joke / NBA fanservice (ismét témánál vagyunkhehetheoriginal írta: nem tudom mi a rántott faszért maradt még ki nálam, de aki szereti a kosárlabdázósos filmeket, annak a hustle szendler ádámmal, korrekt mellékszereplőkkel, meg egy halom ismert nba es nemzetközi arccal, nézendő, jó cucc.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 2., péntek 12:42
Látod látod... Ha olvastál volna, láttad volna, hogy írtam róla.hehetheoriginal írta: nem tudom mi a rántott faszért maradt még ki nálam, de aki szereti a kosárlabdázósos filmeket, annak a hustle szendler ádámmal, korrekt mellékszereplőkkel, meg egy halom ismert nba es nemzetközi arccal, nézendő, jó cucc.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 2., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. szeptember 1., csütörtök 18:26
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. augusztus 31., szerda 20:18
nzooli93 írta: Felkerult a netflixre egy majd két órás domumentumfilm a figo atigazolasrol![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 15:01
nem vitazom, nem nezek en "tudatosan" filmet, csak még magam is meglepődtem, hogy ennyire szembeötlő volt ez a pár dolog, es nem tudtam belemerulve maradni a történetben.Ertem en, csak azt mondom hogy aki nem nez annyira tudatosan filmet mint pl te, tehat a celkozonseg 90%-a, az siman tovabblibben ezen, fel sem fogja. Vagy szarik ra, mint remy.![]()
takarodj márMondom mindezt ugy hogy nem lattam
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 30., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 30., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 30., kedd 14:53
Hát, ha ez nem az, akkor semmi. Szóval erről ennyit. Nem kell imádni ezt a filmet, de aki itt nem látja, hogy messze több, mint, mint az átlag Marvel, Transformers, Fast széria, stb limonádé, azzal nem tudok mit kezdeni. Akkor annak az embernek már soha semmi nem lesz jó.hehetheoriginal írta: leirtam mit várok, te se tudsz olvasni bazmeg?
te aztan vagod mi az igazi minőségHype is pont annyi körülötte, amennyit megérdemel. Hosszú idő után, minőségi mozis blockbuster esemény történt. Felső polc, nem Transformers szintű popcornozás. Még jó, hogy ott a hype. Legyen is.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 30., kedd 14:46
Tavol alljon tolem a blockbuster vedelem, de “rendes” filmeknel is kirivoan ritka az olyan eset, amikor nincs bukfenc, ez meg aztan plane nem az a mufaj ahol ez szamit. Ezen gondolkodtam sokat, hogy miert nem foglalkoznak ilyesmikkel azok, akiknek ez a dolguk, szerintem minden abszolut a hatasnak van alarendelve, hiaba docog logikailag, ha a sztori folyekonyabb tole, illetve olyan dramaturgiai fordulatok vannak inkabb, amik az egyszerubb nezoket valamiert meg mindig meghokkentenek, es szarnak a bukfencre (egyik legjobb pelda az elso Furesz vege, az eg vilagon senkit nem erdekelt a plothole mert annyira hatasos es csavaros volt a finale).hehetheoriginal írta: soha nem fog megtortenni, hogy pár tök alapvető logikai bukfencet rendberakjanak, mielott kiadnak vmit a kezukbol?
akkor le is adhatja mindegyik a munkajat, aztan lehet menni gyárba csomagolonak
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem