Nekünk pont ugyanez a cucc van (mmint a whirlpool), asszony nagyon csípi, én nem tudom, én csak kávézni járok a konyhába.TheBull6 írta:+1Csabi írta:
mi arra valtottunk (Electrolux) költözés utan, gázról. szemelyszerint soha nem térnék vissza mar masra. a feleségem tartott tőle, de neki is nagyon bevált
Asszony nálunk is ellene volt nagyon, csak a gáz. Aztán mikor elé álltam, hogy már pedig ez lesz, akkor meg azon ment a hiszti, hogy de ő AEG-ot akar, meg aminek van az élén fém, nem kell neki ekkora, stb-stb.
Azóta meg mindig azt hallgatom, hogy milyen jó. Mondjuk tényleg egy csoda. 5 edényt/serpenyőt még nem raktam rá egyszerre, de 4-et kb mindig amikor komolyabb főzés/sütés van. De bőven elférne az ötödik is. Én se mennék vissza, már csak a takarítás könnyűsége miatt se.
@sonic: ez érdekes, nekem gázszerelő haverom mondta, hogy felejtsem el a gázos cuccokat, ő annyival többre tartja az indukciós vonalat.
Az biztos, amit Bull is írt, hogy takarítani pl. könnyebb, de a vizet is hamarabb felforralja, jó a fokozatkiosztás, stb., szerintem okos cucc. Ez a szatén szín meg még jól is mutat (fehér munkapult van), megvetted végül Prof?