Meg is nézted? Mert egy percig nem beszéltek a Realrólhehetheoriginal írta: Dekazz peet!
https://youtu.be/nFGJ4A7rOIk?si=srlq_wz6afkSoEBf

Értékeld a legutóbbi meccset
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
halálomig madridista leszek
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Dekazz peet!
thereisonly1ronaldo
Kb minden gólját így ünnepli, sztem brandelni próbálja magár ilyen Temus Bellingham módjára

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én Asensio után nagyon vártam, kellet a vérfrissítés és ezért is örültem Arda érkezésének, nem mintha Rodrygot nem kedvelném, de legyen versenyhelyzet és a legjobb legyen kezdő.Pad'em írta: Ez a gólörömeRajta semmi feszkót nem látok, hozza mindig magát akárhány percet kap, ki gondolta volna, hogy ekkora kedvenc lesz...
Nagyon bírom hogy full lazába, mindig vigyorogva játszik és örül mások sikerének, kihasználja a kapott perceket. Az is segíthet hogy nincs körülötte akkora hype és teher, mint a nagyobb sztárjainkon, elég a játékkal törödnie.
A gólöröme nem tudom honnan jött, de csere szerepe miatt bele lehet látni egy kis pimaszságot hogy, "na mivan!?"

- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Rodrynak néha elsül a lába meg jól ad be stb, de nekem mindig az volt a bajom, hogy nagy százalékban hoz rossz döntéseket. Persze Vini is sokszor elveszti de azért mert próbálja megcsinálni 3 enber között is. De a pajtija könnyű szituban is sokszor rosszul dönt, vagy pontatlan passz, hosszan tolja meg stb. Egyszerűen statisztikailag nem elit szint szerintem, és nem fejlődött ebben semmit. Egy jobb Asensio.
Tegnap amitől agyf@szt kaptam, az az első félidőben a millió védő indítás. Értem, hogy Rüdi, Mili néha odateszik (lásd Brahim gól), de mikor folyamat átívelték Arda feje felett a semmibe... Ez megint valami Carlo féle zseniség lehetett, mint az Atalanta ellen Körte indításai (amik tegnap már elmaradtak).
Tegnap amitől agyf@szt kaptam, az az első félidőben a millió védő indítás. Értem, hogy Rüdi, Mili néha odateszik (lásd Brahim gól), de mikor folyamat átívelték Arda feje felett a semmibe... Ez megint valami Carlo féle zseniség lehetett, mint az Atalanta ellen Körte indításai (amik tegnap már elmaradtak).
- hehetheoriginal
pont van még pár nap, hogy eladjuk a picsába végre.Rodrygo viszont ezer % hogy frusztrált, a múltkori whatsapp poszt is ezt támasztja alá, hiába magyarázták meg.
Pedagógia és különböző taktikák, Ancelottinak mindent be kell dobni, nem lesz laza szezonja idén se

thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Majd ha teljesen beilleszkedett és olyan csapatok ellen fogunk játszani, akik nem 30 méteren védekeznek 10 emberrel, akkor itt is az lesz. Már ezen a 3 meccsen is voltak olyan szituk, hogy remegett az ellen, mikor területet kapott és meglódult.IdentitásbólGyőzelem írta: Ahogy anno megkukizott egy city-t a BL-ben meg Monaco jatekoskent, azok az iranyvaltasok az a tempo…felrobbant nala a labda kb., brutal volt ossszessegeben
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pad'em
Ez a gólörömenzooli93 írta: Brahim golorome is nekem kicsit oda szúrás volt. Szóval lesz itt dolog bőven mindenkinek. Kíváncsi vagyok ,hogy menedzseli majd az olasz.

Rodrygo viszont ezer % hogy frusztrált, a múltkori whatsapp poszt is ezt támasztja alá, hiába magyarázták meg.
Pedagógia és különböző taktikák, Ancelottinak mindent be kell dobni, nem lesz laza szezonja idén se

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én nem temetem, szo sincs rola!
Nagyon szurkolok neki, de eddig nekem csalodas kicsit, de mondom erzelmileg elvitt nagyon ez a Saga az evek alatt

Szoval biztos velem van a “baj”.
Nagyon szurkolok neki, de eddig nekem csalodas kicsit, de mondom erzelmileg elvitt nagyon ez a Saga az evek alatt
Szoval biztos velem van a “baj”.
- nzooli93
Jó hát biztos nem egyszerű beilleszkedni, fejben is tuti görcsös,hogy bizonyítani kell. Tavaly kiesett Benzema, mindenkinek alkalmazkodnia kellett új dolgokhoz, most jott Bappe, kiesett Kroos is. Docog rendesen a dolog. Ráadásul Bellingham is rögtön kiesett. Latszott Guleren is,hogy rohadtul frusztralja,hogy nem mentek be helyzetek, gondolom o is minél többet kezdő akar lenni, és bizonyítani. Rodrygot is tuti zavarja fejben az egesz, hiaba mondja Carlo,hogy boldog,nekem a pályán nem tűnt annyira annak. Brahim golorome is nekem kicsit oda szúrás volt. Szóval lesz itt dolog bőven mindenkinek. Kíváncsi vagyok ,hogy menedzseli majd az olasz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Távol álljon tőlem hogy védjem, de 3 meccs után talán nem kéne még temetni az embert
Az jól látszik viszont hogy 1 érintős játékban nála is tud dadogni a labda, labdaátvétel szűk területen szintén necces, ilyenkor mindig hiányolom Benzema játékát, iszonyat milyen stabil volt ezen a téren egész karrierje alatt.

Az jól látszik viszont hogy 1 érintős játékban nála is tud dadogni a labda, labdaátvétel szűk területen szintén necces, ilyenkor mindig hiányolom Benzema játékát, iszonyat milyen stabil volt ezen a téren egész karrierje alatt.
-
Sokan leírták az elmúlt hónapokban itt, hogy Mbappe már nem olyan, mint néhány éve, persze ettől függetlenül top támadó, felsőpolcos meg minden!, de engem nagyon zavar, vagyis kicsit inkabb frusztrál, hogy vagy 6 éve várom, hogy leigazoljuk, mert mindig is minden jel arra mutatott h nalunk lesz egyszer.
Mindne evben megvolt az esély szal nem hiu abrand volt, aztan mire Madridba ért mar alig-alig latszik valami abbol, hogy miert is varjuk ennyi ideje…
Ahogy anno megkukizott egy city-t a BL-ben meg Monaco jatekoskent, azok az iranyvaltasok az a tempo…felrobbant nala a labda kb., brutal volt ossszessegeben. Mára ebbol semmi nem maradt…persze majd beindul a gol loves főleg, de agilitasban semmi eddig, ahhoz kepest amilyen volt.
Mindne evben megvolt az esély szal nem hiu abrand volt, aztan mire Madridba ért mar alig-alig latszik valami abbol, hogy miert is varjuk ennyi ideje…
Ahogy anno megkukizott egy city-t a BL-ben meg Monaco jatekoskent, azok az iranyvaltasok az a tempo…felrobbant nala a labda kb., brutal volt ossszessegeben. Mára ebbol semmi nem maradt…persze majd beindul a gol loves főleg, de agilitasban semmi eddig, ahhoz kepest amilyen volt.
- Galacticos
Szerintem a problema nem feltetlen mbappe.
Amit szerintem latunk az sokkal inkabb kroos vagy egy iranyito kozeppalyas hianya, de foleg a mallorca ellen latszott ez. Mbappe folyamatosan tamadja a teruletet es levalik a vedojerol de szinte sosem kapja a kiugratast.a gyors oldal valtasok sincsenek meg mert senki nem forgat ugy mint a nemet tette, es ez a betomorulo kiscsapatok ellen plusz joselu fizikalitasa a 16oson belul nagyon sokszor fog hianyozni. Tegnap is amikor otlet nelkul sokadszorra adogattuk korbe a labdat mbappe kozeprol ugyanugy visszalepett mint a tobbiek es ezaltal megint nem volt kozepen senki.
De latva az iszonyatosan tul toltott bal oldalt en mar nem hoznam daviest, vini/mbappe moge egy vedekezobb arc kell arra mendy tokeletes es ha ott lenne egy davies aki szinten felfutkarozna akkor mar tenyleg egymas laban taposnanak.
A kroosos problemara jude sem megoldas, modric nyilvan 39evesen nem elvarhato hogy ezt hozza egy szezonon keresztul ugyhogy szerintem erre talan a legalkalmasabb guler lehetne akiazert tamadobb mint kroos de a meccsek jo reszen ezt elbirna a csapat.
Amit szerintem latunk az sokkal inkabb kroos vagy egy iranyito kozeppalyas hianya, de foleg a mallorca ellen latszott ez. Mbappe folyamatosan tamadja a teruletet es levalik a vedojerol de szinte sosem kapja a kiugratast.a gyors oldal valtasok sincsenek meg mert senki nem forgat ugy mint a nemet tette, es ez a betomorulo kiscsapatok ellen plusz joselu fizikalitasa a 16oson belul nagyon sokszor fog hianyozni. Tegnap is amikor otlet nelkul sokadszorra adogattuk korbe a labdat mbappe kozeprol ugyanugy visszalepett mint a tobbiek es ezaltal megint nem volt kozepen senki.
De latva az iszonyatosan tul toltott bal oldalt en mar nem hoznam daviest, vini/mbappe moge egy vedekezobb arc kell arra mendy tokeletes es ha ott lenne egy davies aki szinten felfutkarozna akkor mar tenyleg egymas laban taposnanak.
A kroosos problemara jude sem megoldas, modric nyilvan 39evesen nem elvarhato hogy ezt hozza egy szezonon keresztul ugyhogy szerintem erre talan a legalkalmasabb guler lehetne akiazert tamadobb mint kroos de a meccsek jo reszen ezt elbirna a csapat.
-
Ahhoz nem, de jóval kevesebb idejük és területük volt.IdentitásbólGyőzelem írta: A felállt friss védelemnek semmi köze nem volt ahhoz, hogy elcsuszott a talpa alatt a labda vagy 3szor, meg kivezeti, elpattan tőle stb…
A Valladolid nagyon jól védekezett, amíg bírták tüdővel. Pl. Brahim góljánál lehetett ezt látni, az első félidőben simán le tudták védekezni ezeket jóval gyorsabb játékosok ellen.
Na mindegy, én ürülök neki, hogy a padon is van tűzerő, szükség lesz rá.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Endrick mögött ott volt Brahim és Ceba, akik nem azt nézték h kinek lehetne oldalra vagy vissza passzolni. Vini is gyenge volt tegnap, de még így is odatette MBappe lábára a labdát, csak be kellett volna lőni. Tök fasza a kötetlen szerepkör, de nem fog működni.IdentitásbólGyőzelem írta:Igen csak a kezdő hármas de csak maradjunk a franciánál, elvileg sokkal jobb játékos mindenben mint a kis dum-dum brazil nem?nuevo_ericco írta:
Egy hullafáradt védelem ellen, frissebb társakkal, már egy kinyíló Valladolid ellen.
Nem az érdemeikből akarok ezzel elvenni, de azért azt is látni kell, hogy a kezdő hármasnak jóval nehezebb dolga volt.
A felállt friss védelemnek semmi köze nem volt ahhoz, hogy elcsuszott a talpa alatt a labda vagy 3szor, meg kivezeti, elpattan tőle stb…
-
Igen csak a kezdő hármas de csak maradjunk a franciánál, elvileg sokkal jobb játékos mindenben mint a kis dum-dum brazil nem?nuevo_ericco írta:Egy hullafáradt védelem ellen, frissebb társakkal, már egy kinyíló Valladolid ellen.IdentitásbólGyőzelem írta: Endrick egyébként 10 perc alatt több támadóra emlékeztető megmozdulást hozott össze, mint Mbappe 85 perc alatt
Nem az érdemeikből akarok ezzel elvenni, de azért azt is látni kell, hogy a kezdő hármasnak jóval nehezebb dolga volt.
A felállt friss védelemnek semmi köze nem volt ahhoz, hogy elcsuszott a talpa alatt a labda vagy 3szor, meg kivezeti, elpattan tőle stb…
-
Egy hullafáradt védelem ellen, frissebb társakkal, már egy kinyíló Valladolid ellen.IdentitásbólGyőzelem írta: Endrick egyébként 10 perc alatt több támadóra emlékeztető megmozdulást hozott össze, mint Mbappe 85 perc alatt
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Modri, az már majdnem Rodri.IdentitásbólGyőzelem írta:
Modric becézésére már nem maradt “kreativitás”? Vagy mi a tök?
-
Modric becézésére már nem maradt “kreativitás”? Vagy mi a tök?hehetheoriginal írta: papinak volt 2 nagy helyzete, védte a kapus, güler is lőhetett volna kb 2-t, egyszerűen ennyire gyenge a valladolid, hogy a csatárukra fellőtt labdákon kívül abszolút semmire nem voltak képesek.
jó lenne minden őszi meccs elejét a meglepetés erejével kezdeni és megnyomni, gyorsan 1-2 gólos előnyt szerezni, aztán lehetne pihenni, meg játékot építeni.
továbbra is nálam az endre-papi-bini a kezdő trió elöl, a cseréik adottak.
mögöttük a beli-valvi-cami az alap, amig nyilvan a 2 ember sérült, addig modric és tucsi megy helyettük, de a legfontosabb lesz idén belinek megtanítani, hogy ő a fő szervező és irányító hátulról, ő szedi össze a megszerzett labdákat, ő diktálja a tempót. egy kombinált toni és modric szerep, csak bírja tüdővel meg lábbal, de a játékunk szempontjából a legfontosabb játékosunk jelenleg.
kivéve, ha endre odalép romário szintbe, mert akkor vérben és takonyban gázolva basz szét mindenkit![]()
![]()
Valvinál majdnem lehánytam a telefont

Endrick egyébként 10 perc alatt több támadóra emlékeztető megmozdulást hozott össze, mint Mbappe 85 perc alatt…
- hehetheoriginal
papinak volt 2 nagy helyzete, védte a kapus, güler is lőhetett volna kb 2-t, egyszerűen ennyire gyenge a valladolid, hogy a csatárukra fellőtt labdákon kívül abszolút semmire nem voltak képesek.
jó lenne minden őszi meccs elejét a meglepetés erejével kezdeni és megnyomni, gyorsan 1-2 gólos előnyt szerezni, aztán lehetne pihenni, meg játékot építeni.
mögöttük a beli-valvi-cami az alap, amig nyilvan a 2 ember sérült, addig modric és tucsi megy helyettük, de a legfontosabb lesz idén belinek megtanítani, hogy ő a fő szervező és irányító hátulról, ő szedi össze a megszerzett labdákat, ő diktálja a tempót. egy kombinált toni és modric szerep, csak bírja tüdővel meg lábbal, de a játékunk szempontjából a legfontosabb játékosunk jelenleg.
kivéve, ha endre odalép romário szintbe, mert akkor vérben és takonyban gázolva basz szét mindenkit
kivéve, ha endre odalép romário szintbe, mert akkor vérben és takonyban gázolva basz szét mindenkit

thereisonly1ronaldo