Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 22., kedd 18:15

soadroli írta: Dzsudzsák -> Debrecen :D
szegény dvsc, előbb kiesnek, most meg ez
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. szeptember 22., kedd 15:49

Dzsudzsák -> Debrecen :D
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. szeptember 22., kedd 11:35

Szerintem sem fog hazajönni, de sajnos ennek nem az lesz az oka, hogy ne férne be az nb1-be. Remélem kap még egy szerződést egy viszonylag komolyabb ligából (mondjuk top10), az elmúlt évek messze legjobb és legértelmesebb magyar játékosa.

Az az osztrák-gól örök emlék :'( :sziv: :salute: :salute: :salute:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. szeptember 22., kedd 10:24

Szerintem nem fog hazajönni.
Fradi támadósorába nem fér be, Fehérváron Niko a sztár, meg meg most vitték oda Zivzivadzét is. Szalai Honvéd nevelés, de ők meg hazahozták a 2 méteres Balogh Norbit, nem hiszem, hogy kellene nekik még1 ilyen típusú játékos. Nem látom hol lenne helye, talán Újpesten, a kisebb csapatokhoz nem hiszem, hogy aláírna meg fizetni se tudnák a bérét.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. szeptember 22., kedd 8:25

sebydani írta: Szalait kirakta az első keretből a Mainz, nem számítanak rá. Kiváncsi vagyok hova kerül.
Hazajon a Fradiba :D vagy Vidi.
:goat:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. szeptember 22., kedd 7:35

Mainz szinten elég magas lehet a fizetése és mivel még mindig nem lehetnek bent a szurkolók, ezért valahol meg kell vágni a kiadásokat. Egy 33 éves kiegészítőnek tartott embert könnyebben raknak ki, mint fiatalabbat, akiből még lehet pénzt is csinálni.
Ő 10 évet tolt le a legmagasabb szinten, napról napra küzdött a helyéért és megragadt, ellenben a sok NB1 huszárral, akiket B kategóriás ligákból zavarnak haza 2 hónap után.
A válogatottban pedig ő az legeredményesebb csatárunk Kiprich óta, ami felöleli az elmúlt 25 évet. Nagyon fog hiányozni a taktikai fegyelme, hasznossága és a szintünkön impozáns gólaránya (0.33).

Remélem kap még lehetőséget az első osztályban :)

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 22., kedd 6:30

'shutterisland írta: lehet egyedul vagyok vele, de en eddig sem ertettem, hogy ragadt meg ilyen stabilan a bundesligaban es raadasul nem is csak kis csapatokban.

keves golt rug, keves golpasszt ad, nem gyors, nem technikas, es hat clutch playernek sem mondanam.
persze taktikai elemnek hasznos a fizikuma es labdamegtartasai miatt, de az utobbi idoben ebbol is kevesebbet latni, a valogatottban speciel sokszor olyan volt, mint egy bot.

szvsz o iszonyatosan kimaxolta a karrierjet.
szerintem nem jon haza, marad a bundas 2-ben vagy ausztriaban.
A mainz elnöke vagy edzoje nyilatkozta h nem csak tamadasban hanem mar vedekeuesben is nagyon hasznos taktikai elem, hozzallasa peldaeeteku stb
Ra 3 honapra kirakjak a kererbol :kalapos:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. szeptember 21., hétfő 22:43

lehet egyedul vagyok vele, de en eddig sem ertettem, hogy ragadt meg ilyen stabilan a bundesligaban es raadasul nem is csak kis csapatokban.

keves golt rug, keves golpasszt ad, nem gyors, nem technikas, es hat clutch playernek sem mondanam.
persze taktikai elemnek hasznos a fizikuma es labdamegtartasai miatt, de az utobbi idoben ebbol is kevesebbet latni, a valogatottban speciel sokszor olyan volt, mint egy bot.

szvsz o iszonyatosan kimaxolta a karrierjet.
szerintem nem jon haza, marad a bundas 2-ben vagy ausztriaban.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. szeptember 21., hétfő 22:19

Szalait kirakta az első keretből a Mainz, nem számítanak rá. Kiváncsi vagyok hova kerül.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. szeptember 19., szombat 21:55

Méhes és talán haraszti. A többi képtelen elfogulatlan maradni. Hajdu B nem nekünk kommentálja a meccseket hanem a barátnőinknek feleségeinknek nagymámáknak unokáknak.Abban tényleg jó,hogy lekössön olyanokat akiket maga a meccs nem,de kétlem hogy bármelyik szurkoló vagy futball szerető kiváncsi a multszázadi szóvicceire egy bl vagy vb döntőn.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 19., szombat 21:54

Méhes egyértelműen kiemelkedik, a fiatalabbak közül Haraszti említésre méltó. Hajdú B nagyon elment ebbe a belterjes trollfocis álpoénos vonalba, Knézy Jr meg a nőveréshez jobban ért.
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. szeptember 19., szombat 19:19

Knézy egyszerűen irritáló, szakmailag is megkérdőjelezhető, akinek a nevén és az apjához hasonló hangján kívül semmi keresnivalója a riporterállásnál. Az apja is tudott baromságokat mondani - Denilson, 1998 -, de a fia a szabályokkal sincs tisztában, nem hogy a játék taktikai melységeivel.
Legviccesebb az, amikor eljinxeli a meccset :lol:

Hajdú szimplán irritáló. A nyugdíjasnénik és a Hofi poénokon nosztalgiázók kedvence.

A fiatalabbak között van pár igazán tehetséges, nekem Haraszti a kedvencem. Tárgyilagos, szakmailag is mélyebb tudással rendelkezik és nem csak a statisztikákat tudja felmondani.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. szeptember 19., szombat 19:00

illgner írta: Szerintem riporternek születni kell, azt a szakmát nem lehet tanulni. Vagy van egyéniséged, vagy nincs. Neki van, jó az orgánuma, van hozzá kreativitása is, csak tény, hogy nagyképű és felkészületlen. De még mindig ezerszer inkább őt hallgatom, mint sok más, a statisztikákat tökéletesen idéző, de rendkívül unalmas és sótlan riportert, neveket most inkább nem említek, de ők vannak abszolút többségben.
Ja, csak ha kicsit értesz bármilyen sporthoz, rájössz hogy akkora világtalan hülyeségeket mond 2 percenként, hogy fogod a fejed. Az is a dolga lenne, hogy hasznos infokat adjon át, de az alapvető szabályokkal, sportspecifikus dolgokkal nincs tisztában. Cserébe magabiztoz, abban, ami hülyeség.
Nekem idei Tour de Hongrie volt a mélypont, annyira vakon volt, mint aki még kempingbiciklin se ült soha.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. szeptember 19., szombat 17:34

Ifj.Knézy nálam sztriptízklub felkonf színvonal, de megértem ha valakinek tetszik, nekem sajnos nagyon nem jön be amit tol.

Más: Sallai gól+gólpasszal indított a Bundesligában :salute: Van a gyerekben kakaó, remélem szép karriert fut majd be.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 19., szombat 17:26

Hajdú csak engem irritál? Annyira idegesít, amikor 5-10 perce megy a meccs, és még mindigbaz 50 évvel ezelőtti statjait nyomatja. Meg lenne ezeknek a helye az üresjáratokban, jétékmegszakításoknál, de az nálam nem járja hogy percekig nem mondja, hogy mi történik a pályán, kinél van a labda. Meg amúgyis az aktuális statoknak van értelme, nem az évtizedekre visszanyúlóknak. Másfelöl viszont nem nagyon panaszkodom, sok jó, felkészült kommentátor van mostanság. Akiket te mondtatok, Egri, Somos, Szarka, Haraszti, Márkus...

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. szeptember 19., szombat 16:57

Szerintem riporternek születni kell, azt a szakmát nem lehet tanulni. Vagy van egyéniséged, vagy nincs. Neki van, jó az orgánuma, van hozzá kreativitása is, csak tény, hogy nagyképű és felkészületlen. De még mindig ezerszer inkább őt hallgatom, mint sok más, a statisztikákat tökéletesen idéző, de rendkívül unalmas és sótlan riportert, neveket most inkább nem említek, de ők vannak abszolút többségben.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. szeptember 19., szombat 16:52

illgner írta:
flori írta: Jenő még ehhez a megyekettes színvonalhoz is nagyon kevés. Közhelygyár, bizalmaskodó, belterjeskedő, fodbalistázó szerencsétlen. Félidőben “bontsanak egy sört” frázissal zárt. :lol:
Tény, hogy rengeteg baromságot mond, meg személyeskedik, de Hajdu B., Faragó, Petúr és Méhes mellett ő az, aki valamilyen meccshangulatot képes átadni a nézőnek. A többiek annyira sótlanok, unalmasak, hogy szinte kár is őket hallgatni, pedig vannak vagy 20-an a szakmában.
Hát oké, hogy hangulatot ad, de ne ilyet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. szeptember 19., szombat 16:50

flori írta: Jenő még ehhez a megyekettes színvonalhoz is nagyon kevés. Közhelygyár, bizalmaskodó, belterjeskedő, fodbalistázó szerencsétlen. Félidőben “bontsanak egy sört” frázissal zárt. :lol:
Tény, hogy rengeteg baromságot mond, meg személyeskedik, de Hajdu B., Faragó, Petúr és Méhes mellett ő az, aki valamilyen meccshangulatot képes átadni a nézőnek. A többiek annyira sótlanok, unalmasak, hogy szinte kár is őket hallgatni, pedig vannak vagy 20-an a szakmában.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 19., szombat 13:50

Jenő még ehhez a megyekettes színvonalhoz is nagyon kevés. Közhelygyár, bizalmaskodó, belterjeskedő, fodbalistázó szerencsétlen. Félidőben “bontsanak egy sört” frázissal zárt. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 19., szombat 13:18

Dzsudzsák anno 2,5 Mért ment a PSVbe... 10 éve. Annyit talán most is megérne valakinek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: