EURO 2024
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: EURO 2024
Az mitől van, hogy Jude és Musiala még együtt tolták az ifi válogatottban, de közben Musiala a németeket választotta?
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Már bocs,de ő is nyeri az érméket.Remy írta:Meg kell nézni a válogatott kereteket, hogy ki milyen szinten van. Ez a francia generáció most már bő 10 éve, top szint. Bárhol indulsz, fő esélyes vagy.miro. írta:
Nekem se szimpatikus,sot nem ertem,hogy neha mit probal csinalni ezzel a kerettel,de azert az utolso 8 eve is teny:
2016-EB donto
2018 -VB gyoztes
2020-Nemzetek ligaja gyoztes
2022-VB donto.
A kokler is tulzas.
DD semmit nem ad a képletbe, max elvesz. 2 forduló után kilátástalan támadójáték és 0 lőtt gól van a nevük mellett.
Angolok ugyanez. Van ott is egy elég komoly generáció már jó néhány éve. És egyszerűen hulladék auz egész, amit leraknak.
Egy Rossi kis túlzással simán érmet nyerne ezzel a két kerettel.
Amit fel, lehet róni neki az a Benzema-s sztori,de igy oldotta meg és valljuk be nincs nehéz helyzetben, hogy nem tud kit behívni.
Most akkor Georgia vagy Grúzia mert hol így,hol úgy mondta múltkor is
Nem értem miért nem Grúzia egyébként.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg kell nézni a válogatott kereteket, hogy ki milyen szinten van. Ez a francia generáció most már bő 10 éve, top szint. Bárhol indulsz, fő esélyes vagy.miro. írta:Nekem se szimpatikus,sot nem ertem,hogy neha mit probal csinalni ezzel a kerettel,de azert az utolso 8 eve is teny:RaúlCF írta: Camavinga,WZE a padon mit érezhetnek. Barcola se egy észlény de megpörgetné a szélén. 95 milliós Kolo Muani is csücsül mert van világ legjobb lövés nélküli csatár. DD 12 éve a válogatott edzője és ennyi idő alatt ennyire futja. leesett egy vb meg egy nl de mellette csúnya bukták is.
2016-EB donto
2018 -VB gyoztes
2022-VB donto.
A kokler is tulzas.
DD semmit nem ad a képletbe, max elvesz. 2 forduló után kilátástalan támadójáték és 0 lőtt gól van a nevük mellett.
Angolok ugyanez. Van ott is egy elég komoly generáció már jó néhány éve. És egyszerűen hulladék auz egész, amit leraknak.
Egy Rossi kis túlzással simán érmet nyerne ezzel a két kerettel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezeket az eredményeket te vagy én is hoztuk volna. Van pár haverja, akik bárhogy jatszanak, fixen kezdők. Hat mi volt a Rabiot golhelyzete kapuval szembe?miro. írta:Nekem se szimpatikus,sot nem ertem,hogy neha mit probal csinalni ezzel a kerettel,de azert az utolso 8 eve is teny:RaúlCF írta: Camavinga,WZE a padon mit érezhetnek. Barcola se egy észlény de megpörgetné a szélén. 95 milliós Kolo Muani is csücsül mert van világ legjobb lövés nélküli csatár. DD 12 éve a válogatott edzője és ennyi idő alatt ennyire futja. leesett egy vb meg egy nl de mellette csúnya bukták is.
2016-EB donto
2018 -VB gyoztes
2022-VB donto.
A kokler is tulzas.

A fasznak sérült meg...rikko írta:Mintha erre bármilyen esélye lett volna ...hehetheoriginal írta:
Nagylegenda levandovszkij nem lotte oket be az elodontoig?
![]()

Amúgy meg tegnap bejött 1-1nél, azt kaptak kettőt utána.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Mintha erre bármilyen esélye lett volna ...hehetheoriginal írta:Nagylegenda levandovszkij nem lotte oket be az elodontoig?'shutterisland írta: kozben a tegnapi holland-francia dontetlen utan meg is van az elso kieso, a lengyelek.
azert ez is nagy bravur, mar 2 kor utan matematikailag is kizugni egy olyan rendszerben, ahol meg a 4 legjobb csoportharmadik is tovabbmegy.![]()
![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nagylegenda levandovszkij nem lotte oket be az elodontoig?'shutterisland írta: kozben a tegnapi holland-francia dontetlen utan meg is van az elso kieso, a lengyelek.
azert ez is nagy bravur, mar 2 kor utan matematikailag is kizugni egy olyan rendszerben, ahol meg a 4 legjobb csoportharmadik is tovabbmegy.![]()

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozben a tegnapi holland-francia dontetlen utan meg is van az elso kieso, a lengyelek.
azert ez is nagy bravur, mar 2 kor utan matematikailag is kizugni egy olyan rendszerben, ahol meg a 4 legjobb csoportharmadik is tovabbmegy.
azert ez is nagy bravur, mar 2 kor utan matematikailag is kizugni egy olyan rendszerben, ahol meg a 4 legjobb csoportharmadik is tovabbmegy.

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szep focit jatszanak,tamadnak,latszik,hogy elvezik a hazai palyat.BLevi96 írta:
Nagyok közül eddig a németekbe csalódtam pozitívan, döntőbe jutást simán kínézek belölük.
Kivancsi leszek rajuk egy eros csapat ellen is,azert eddig a skot-magyar duo inkabb az also kalapbol volt.
Az igazi elso teszt meg var rajuk.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
De Nagelsmann jó edző is, szintekkel jobb, mint ezek a kóklerek
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Közbe egy Zidane ott vár a padra évek óta, de köszönik nemwZoLee7 írta:Semmi tulzas nincs benne. Pontosan az. Edzo nelkul is lehozna ennyit az a keret annyira kiemelkedo. Konkretan az edzo csak gyengit a franciakonmiro. írta:
Nekem se szimpatikus,sot nem ertem,hogy neha mit probal csinalni ezzel a kerettel,de azert az utolso 8 eve is teny:
2016-EB donto
2018 -VB gyoztes
2022-VB donto.
A kokler is tulzas.

Nagyok közül eddig a németekbe csalódtam pozitívan, döntőbe jutást simán kínézek belölük.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És annyi, azon kívül semmi, de én azt a sógoroknak tulajdonitom.chronic írta:? Maga hülye?L.Miki írta: A második meccs az Eb-n, hogy a franciák nem tudtak gólt szerezni![]()
Első meccsen begyötört egyet bappé osztrák segítséggel.![]()

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmi tulzas nincs benne. Pontosan az. Edzo nelkul is lehozna ennyit az a keret annyira kiemelkedo. Konkretan az edzo csak gyengit a franciakonmiro. írta:Nekem se szimpatikus,sot nem ertem,hogy neha mit probal csinalni ezzel a kerettel,de azert az utolso 8 eve is teny:RaúlCF írta: Camavinga,WZE a padon mit érezhetnek. Barcola se egy észlény de megpörgetné a szélén. 95 milliós Kolo Muani is csücsül mert van világ legjobb lövés nélküli csatár. DD 12 éve a válogatott edzője és ennyi idő alatt ennyire futja. leesett egy vb meg egy nl de mellette csúnya bukták is.
2016-EB donto
2018 -VB gyoztes
2022-VB donto.
A kokler is tulzas.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
? Maga hülye?L.Miki írta: A második meccs az Eb-n, hogy a franciák nem tudtak gólt szerezni

Első meccsen begyötört egyet bappé osztrák segítséggel.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
2 döntőt is elbukott az erősebb csapattal mellé 20as eb 16 között kiestek a svájciak ellen. és nyilván vannak eredményei de kimagaslóan a legerősebb kerettel. nyilván edző és vannak eredményei de borzalmas amit 12 év folyamatos munkával felkínál
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A második meccs az Eb-n, hogy a franciák nem tudtak gólt szerezni... Eddig ez édes kevés.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nekem se szimpatikus,sot nem ertem,hogy neha mit probal csinalni ezzel a kerettel,de azert az utolso 8 eve is teny:RaúlCF írta: Camavinga,WZE a padon mit érezhetnek. Barcola se egy észlény de megpörgetné a szélén. 95 milliós Kolo Muani is csücsül mert van világ legjobb lövés nélküli csatár. DD 12 éve a válogatott edzője és ennyi idő alatt ennyire futja. leesett egy vb meg egy nl de mellette csúnya bukták is.
2016-EB donto
2018 -VB gyoztes
2022-VB donto.
A kokler is tulzas.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Jól elsétálgatnak a franciák.
Ilyen kerettel szinte művészet ilyen ötlettelenül focizni.
Dösamp te zseni

Ilyen kerettel szinte művészet ilyen ötlettelenül focizni.

Dösamp te zseni
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Camavinga,WZE a padon mit érezhetnek. Barcola se egy észlény de megpörgetné a szélén. 95 milliós Kolo Muani is csücsül mert van világ legjobb lövés nélküli csatár. DD 12 éve a válogatott edzője és ennyi idő alatt ennyire futja. leesett egy vb meg egy nl de mellette csúnya bukták is.