Szerintem ott is meghuzodna 5 utes utanV. Mester 77 írta:Én is ezt mondtam. Az a bl nélküle is meg lett vna. Nekem hatalmas csalódás az itt léte. És ez meg, h már többet sérült, mint nem, ez röhej. Köszi a kupa döntős gólt, eszméletlen futás volt, de most már mehet golfozni
Gareth Bale - 18
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Gareth Bale - 11
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is ezt mondtam. Az a bl nélküle is meg lett vna. Nekem hatalmas csalódás az itt léte. És ez meg, h már többet sérült, mint nem, ez röhej. Köszi a kupa döntős gólt, eszméletlen futás volt, de most már mehet golfozni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Örülök, hogy valaki emlékszik a részletekre is, és nem csak a gól maradt meg benne, mint azokban, akik az eredmények.com-on követték a meccset.pheco írta:Lehet nelkule nem is kellett volna hosszabbitast jatszani, mert katasztrofa volt es kihagyott 2-3 nagy helyzetet. Persze jo volt ez a dramai Ramos fejessel, de ha Bale-en mulik eluszik a Tizedik. Aztan ki tudja meg lenne e azota...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Lehet nelkule nem is kellett volna hosszabbitast jatszani, mert katasztrofa volt es kihagyott 2-3 nagy helyzetet. Persze jo volt ez a dramai Ramos fejessel, de ha Bale-en mulik eluszik a Tizedik. Aztan ki tudja meg lenne e azota...V. Mester 77 írta:Igen. De én arra gondoltam, h az az egy cím ( spanyol kupa ) amit úgymond ő hozott. Nyilván lőtt gólt, meg játszott jól máskor is. De az én olvastomban ennyit tett.BBeno írta:meg egy fejesgól a bl döntőben.
Az a bl meglett vna nélküle is
- Mester77
Igen. De én arra gondoltam, h az az egy cím ( spanyol kupa ) amit úgymond ő hozott. Nyilván lőtt gólt, meg játszott jól máskor is. De az én olvastomban ennyit tett.BBeno írta:meg egy fejesgól a bl döntőben.
Az a bl meglett vna nélküle is
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
meg egy fejesgól a bl döntőben.
- Mester77
Pedig a kupán kívül semmihez sem volt köze
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- pheco
Igazabol miota itt van, szarranyerte magat a csapat, szoval nem lesz a legnagyobb bukasok kozott emlegetve.Steve írta:Ez valami kegyetlen durva így leírva és olvasva..Csabi írta:bélának minden egyes pályáralépése eddig 1 millió eurójába került a real madridnak.
Félelmetes tényleg.![]()
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Ez valami kegyetlen durva így leírva és olvasva..Csabi írta:bélának minden egyes pályáralépése eddig 1 millió eurójába került a real madridnak.
Félelmetes tényleg.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Főleg nem hogy még egy Hazard-t is beáldozzanak érte. Nincs annyi gólja, mint Balenek, talán gólpassza sem, de mezőnyben extrát nyújt és megteremti a különbséget. De ha egy Martial jönne mondjuk helyette (ha már Mounak kell, a franciával meg alapból nem számol alapemberként) akkor is elsírnám magam örömömben.BlancoMark írta:Ep eszu embernek ezek utan nem kell Bale.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Javult? Nem nagyon... amikor bl-t nyertek rendben volt tavasszal, de amúgy sérülés hegyek ott is. https://www.transfermarkt.com/arjen-rob ... ieler/4360BBeno írta:nem lehetne felbérelni a bayern orvosait akik a robbent kezelték éveken át? hát elképesztő ami itt történik és ez nem csak gareth hibája mert robben is mindig is egy porcelán volt de valahogy a bayernben csak javult a helyzet.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Süti
megért minden egyes eurót.Csabi írta:bélának minden egyes pályáralépése eddig 1 millió eurójába került a real madridnak.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Ep eszu embernek ezek utan nem kell Bale.ikarus93 írta:Tőlem mehetne a Bale-Hazard csere.
Az angolok is jobban járnának, mert Bale feltudná húzni a csapatot, na persze ha nem dől ki félévekre![]()
és mi is jól járnánk Hazarddal.
Ezert kell rasozni Mourinhora.
- ikarus93
Tőlem mehetne a Bale-Hazard csere.
Az angolok is jobban járnának, mert Bale feltudná húzni a csapatot, na persze ha nem dől ki félévekre
Az angolok is jobban járnának, mert Bale feltudná húzni a csapatot, na persze ha nem dől ki félévekre
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Zseniális.
Remélem nyáron elhúz innen.
Nem ide való.Pedig bíztam benne annó.
Remélem nyáron elhúz innen.
Nem ide való.Pedig bíztam benne annó.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
bélának minden egyes pályáralépése eddig 1 millió eurójába került a real madridnak.
nem lehetne felbérelni a bayern orvosait akik a robbent kezelték éveken át? hát elképesztő ami itt történik és ez nem csak gareth hibája mert robben is mindig is egy porcelán volt de valahogy a bayernben csak javult a helyzet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha ugy lenne ennyit serult, hogy o csak egy a sok kozul, mint anno pl Robben (pedig mar o is nagyobb nev volt akkoriban), azt meg duzzogva, de elfogadnank... de o egy kiskiraly, egy huzoember, egy majd' vagy lehet hogy tobb mint 100 millios jatekos, keci magas fizetessel es nagy adag kivetelezessel. Nem szolgalt ra, vagy ha igen, pl a bl-ben, akkor is az a vegeredmeny, hogy: NEM. LEHET. RA. SZAMITANI.
Ui: es elveszi a helyet a jobbak, fiatalabbak elol. Hogy uzleti szempontbol mi lenne a jo? Majd Perez megoldja, de ha eladjuk, az mar biztos, hogy az idei +80 millios merleg 0-ba vagy neadjisten minuszba fordul. MEGERTE SPOROLNI NYARON??????
Ui: es elveszi a helyet a jobbak, fiatalabbak elol. Hogy uzleti szempontbol mi lenne a jo? Majd Perez megoldja, de ha eladjuk, az mar biztos, hogy az idei +80 millios merleg 0-ba vagy neadjisten minuszba fordul. MEGERTE SPOROLNI NYARON??????
- Süti
lestat írta:BlancoMark írta:Kivancsi vagyok, hogy Perez mostanra eljutott-e odaig hogy elengedje a kiskedvence kezet. Igy is tul sokaig fogta mar neki.
Rossz topic![]()
Még pár sérülés, aztán egész nyáron a Bale el - Neybar be pletykák mennek majd. Don Balón szerintem már előre megírt 4-5 ilyen cikket.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Dehogy ér 50-et, én 10-et nem adnék érte jelen helyzetben. De ha esetleg van valaki olyan idióta, hogy adna akkor azonnal mehet.wZoLee7 írta:Amugy nem kell szarakodni, szinte mind1mennyiert megy el. 50 et siman meger, akar telen, es a fizetese felszabadul, kaptunk is valamit, semmi ertelme mar huzni ezt.
Amúgy meg egy vicc az egész, ha vissza is tér 1 hónap múlva, utána mi lesz? Lesérül megint 2 hét után...
2014-ben adott hozzá a csapathoz utoljára valamit, azóta szenvedés az egész történet. Nehéz erre mit mondani...
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady