Köszi, ennyit vartam toled >>>miro. írta:Ezzel nem lesz igazad,de nem is erted meg mindig amit irtam.Realista24 írta:
Segits akkor. Ribanc a lányod ilyen esetben vagy sem? Ribanc a feleséged ha a korábbi párját mondjuk pont veled csalta meg vagy nem?
Egy-egy igen vagy nem elég. Minden más mellébeszélés.
Csak leszukitetted,mintha azt mondanam,hogy szerined ribanc a lanyom ha a te fiatad csalta meg?
Vagy mondjuk ribanc a volt feleseged,ha velem csalt meg?
Engedjuk el,innen ez nem vita a temarol,hanem arrol szol,hogy igazad legyen. Ez meg nem erdekel igy mar. Jatszd ezt massal.
Veled ellentetben en nem tartok valakit egybol ribancnak. Ha valaki valakit valamiert megcsal, annal lehet ez az egyik oka, de az esetek tobbsegeben sokkal osszetettebb dolog van mogotte.Egy-egy igen vagy nem elég. Minden más mellébeszélés.
Senki nem normalizalta a megcsalast, pusztan annyit irtam, hogy nem kell egybol ribancozni valakit, aki megcsalta a masikat.Halfkey írta:Nálam amúgy igen, és a feleségem is így gondolja, csekkoltam vele ;). Lehet te normalizálod a megcsalást, de szerintem nem az, és nem gondolom reálisnak a 95%os tipped sem. Szakítson, és váltson utána.Realista24 írta:
Segits akkor. Ribanc a lányod ilyen esetben vagy sem? Ribanc a feleséged ha a korábbi párját mondjuk pont veled csalta meg vagy nem?
Egy-egy igen vagy nem elég. Minden más mellébeszélés.
Ahogy a férfi sem hős, hanem fasz ilyen esetben. A kettős mérce a nemek között nem megcsalásnál hanem pl annál van meg inkább hogy hány emberrel feküdtek le.
Foleg, hogy a teljes sztorit sem ismeri senki. De Yamalka (ahogy miro nevezi) fel nappal kesobb mar ket masik novel is össze lett boronalva, eggyel lencsevegre is kaptak. Szoval ki tudja mi volt elobb...de tudom, a lenyeg, hogy a volt csaja egy ribanc.