Jelenleg minden barcáék mellett szól, ez lehet a legnagyobb fegyverünk, Ancelotti remélem beszari lesz és előveszi a tavaly trófeákat érő taktikát.Nem barcelonában kell megváltani a világot.
A másik meg,hogy ott vagyunk a 8ban, a Barca-Chelsea-Bayern még nincs ott és nem is biztos,hogy mind3nak sikerül.2-3 hét alatt sokat változhat a világ ezt tapasztalhattuk magunkon is.
Az nem kérdés, hogy van probléma bőven; ennek ellenére én még mindig nem temetném el a csapatot; mert bár 3 hónapja konstans sz@rok vagyunk, a legnagyobb vicc, hogy még így is kiváló (igaz nem tökéletes, de nem is olyan vészes, mint ahogy itt párán azt hetek óta vizionálják) pozícióból várhatjuk a szezon döntő szakaszát, hozzáteszem JELENLEG és ez itt a kulcsszó! Nekem a tavalyi Dortmund elleni visszavágó (ápr. 8) és az azt megelőző Real-Barca (márc. 23.), Sevilla-Real (márc. 26.) bukta jutott kapásból eszembe és az, hogy a végén csak sikerült mindenkinek magába néznie és óriási örömet okozni a szurkolóknak; amíg erre matematikai és bármi esély van, én idén is valami hasonlóban, illetve ebbe bízom!

Innen még bármi megtörténhet, az hogy melyik irányban billen tovább a csapat szekere; csak és kizárólag a srácokon, illetve Carlon múlik; a tudás, tehetség adott, így én továbbra is optimista próbálok maradni, még ha az előjelek nem is kedvezőek!
Fölösleges itt bűnbakokat keresni, mert a klubvezetéstől az edzőn át a játékosokig mindenki vastagon benne van és felelős a most kialakult helyzetért, amit a komoly sérülésekkel kapcsolatos balszerencsénk csak megfejelt. Ennek ellenére, lehet csak túlzott optimizmusból, elfogultságból vagy csak szimplán naivságból én azért láttam pislákoló fényt is tegnap Cristiano és Modric személyében, ami Sergio és James visszatérésével vélhetően erősödik még!
Carlo szerint hiányzik a szervezettség (fizikálisan is visszább esett a gárda), gáz van a támadásokkal, a védekezéssel, hiányzik a harcosság, játékkedv néhány embernél és csapatszinten problémás az önbizalom (utóbbi elég összetett, de valóban érezhető most már pár játékosnál), illetve a koncentráltság kérdése! Szép sorjában végig lehetne venni és kielemezni az okokat, de ezt már sokan megtették itt! Ami a legszembetűnőbb Carlo szavaival élve; hogy
hiányzik az egyensúly 
, hiába a tavalyi siker formula, ha nem vesszük észre azt, hogy
ez már nem ugyanaz a csapat, főleg a középpályán nem az 2(3) teljesen új, más karakterisztikájú játékossal; nos ez megspékelve a motor, agy és James kiesésével hát nem is csoda, hogy leépítette a csapatot! Ehhez jött csapatszinten, hogy az egyes csapatrészek vezérei, mozgatórúgói is vagy lesérültek (Modric, Ramos, korábban Pepe), vagy ilyen-olyan okból kifolyólag gödörbe kerültek (Cristiano) --> az ő kiesésük magukkal rántották a többieket is kit ilyen kit olyan okból! Mindezt fokozza a rotáció hiánya, a kispad használhatatlansága (vagy minőségileg, vagy épp játékkedv/idő hiánya miatt) és az hogy a klubvb. után mentálisan teljesen kiengedett a gárda (ami a 12 éves nyomás, megszállottság után valahol érthető, még is nagyobb felelősséggel jár). Ennek ellenére én továbbra is vallom, hogy ha valaki, hát a Real Madrid képes innen felállni és mutatni a f.kkot; ráadásul most még nem is késő!

Nyáron meg szépen ki kell takarítani a hulladékot aztán csókolom!