Barátnőm, aki egyáltalán nem néz focit, is végig érdeklődve nézegette az ereklyéket. Élvezte a stadion látványát, a kispadot, stb.
Túra után a jó Real étterem, ablak mellett, pedig meg is koronázza az eseményt a 4 fogásos menüvel.

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 27., szerda 17:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 27., szerda 17:15
Hát, Te mint Barca drukker bent voltál ennyi időt, ez egyértelmű. Az ismerőseim, Realos, nem Realos, fél és egy órát töltött kb. bent. Míg olyanok, akik a focit sem szerették, csak a párjukat kísérték el Madridba meccsre, úgy jöttek ki, hogy nedves volt a bugyijuk. (biztos van ilyen nálatok is, ezt csak úgy írom)palesz77 írta:Madrid túrája mikből áll? Csak mert nekem a Barca Múzeum kegyetlenül tetszett, 3,5 órát kb ott is voltunk, de ezek után már érdekel, hogy mivel tud többet a Real Múzeuma. Valaki írna egy kis élménybeszámolót róla? Előre is köszi, aki veszi a fáradtságot!Realista24 írta:Ismerősök voltak Barca stadion túrán. Tobb is. Vélemény=egy vicc. Nem csak Realosok irtak.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. szeptember 27., szerda 14:43
Na zsír,de addig még kéne párL.Miki írta: Mondjuk amikor megnyertük most es tavaly es 2024-Ben a BL-t
Chelsea múzeumjában voltam 2011 tavaszán. (Sajnos más londoni stadionba nem tudtam elmenni) Nem volt túl sok normális kupagaborz1 írta:Érdekelne a véleményetek arról, hogy ti más nagy európai klubcsapat múzeumát is megnéznétek/tétek?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. szeptember 27., szerda 14:36
KAG írta:BlancoMark írta:Valaki mondja mar el, hogy nehez valakinek kontrollalnia magat IRASBAN egy forumon? Meg eloben megertenem, de itt eltelnek masodpercek mire bepotyogi valaki a hsz-t es elkuldi.
Gyorsabban írok, mint gondolnád.![]()
Miki közben a jövőbe is lát
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. szeptember 27., szerda 14:32
BlancoMark írta:Valaki mondja mar el, hogy nehez valakinek kontrollalnia magat IRASBAN egy forumon? Meg eloben megertenem, de itt eltelnek masodpercek mire bepotyogi valaki a hsz-t es elkuldi.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. szeptember 27., szerda 14:06
Mondjuk amikor megnyertük most es tavaly es 2024-Ben a BL-t en nem tudtam magam kontrollálni se így se úgy, es szerintem senki! Ahogy ordibaltam eloben úgy vetettem "papírra".BlancoMark írta:Valaki mondja mar el, hogy nehez valakinek kontrollalnia magat IRASBAN egy forumon? Meg eloben megertenem, de itt eltelnek masodpercek mire bepotyogi valaki a hsz-t es elkuldi.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 27., szerda 13:57
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. szeptember 27., szerda 13:56
Madrid túrája mikből áll? Csak mert nekem a Barca Múzeum kegyetlenül tetszett, 3,5 órát kb ott is voltunk, de ezek után már érdekel, hogy mivel tud többet a Real Múzeuma. Valaki írna egy kis élménybeszámolót róla? Előre is köszi, aki veszi a fáradtságot!Realista24 írta:Ismerősök voltak Barca stadion túrán. Tobb is. Vélemény=egy vicc. Nem csak Realosok irtak.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 27., szerda 13:55
Miért volt vicc? Csak kíváncsiságból.Realista24 írta:Ismerősök voltak Barca stadion túrán. Tobb is. Vélemény=egy vicc. Nem csak Realosok irtak.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. szeptember 27., szerda 13:51
KAG írta:Azzal viszont egyetértek, hogy utána, már tiszta fejjel tényleg nem ebből kellene, hogy álljon a fórumozásunk.
Valakinél ez teljesen normális elfogadható viselkedés, és szerinte ha így állna hozzá mindenki akkor üres lenne a fórum. Az már más kérdés, hogy ez elég alacsony szint.H.E.H.E. írta:úgy gondolom ez teljesen helyénvaló viselkedés részemről.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 27., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. szeptember 27., szerda 13:43
En a man utd turajan voltam par hete. Hatalmas elmeny volt meg realoskent is. Mondjuk azon kicsit meglepodtem, hogy a tag, aki korbevitt minket, ronaldobol folyamatosan viccet csinalt.gaborz1 írta:Érdekelne a véleményetek arról, hogy ti más nagy európai klubcsapat múzeumát is megnéznétek/tétek?
Nekem volt szerencsém hétfőn a Bayern Münchenét és örömmel konstatáltam hogy a múzeumban lévő legnagyobb trófea egy Bernabeu-kupa.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 27., szerda 13:38
hát én futballfüggő vagyok de egyáltalán nem érdekel az atma múzeuma főleg nem a barcáé. csak fel elevenedne bennem a sok elcsalt, elfújt meccs... túl gondolva még pénzzel is támogatnám (belépő ára) az általam gyűlölt csapatokat és cserébe jól fel is idegesítem magam a túra alatt... no wayfutball függők vagyunk, nekünk ez olyan, mint egy művésznek a festményeket nézegetni.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. szeptember 27., szerda 13:34
Én nem tudok olyan csapatot mondani, amelyik múzeumát, ha tudom róla, hogy igényes ne nézném meg. Ez az érdeklődési körünk, futball függők vagyunk, nekünk ez olyan, mint egy művésznek a festményeket nézegetni.gaborz1 írta:Érdekelne a véleményetek arról, hogy ti más nagy európai klubcsapat múzeumát is megnéznétek/tétek?
Nekem volt szerencsém hétfőn a Bayern Münchenét és örömmel konstatáltam hogy a múzeumban lévő legnagyobb trófea egy Bernabeu-kupa.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. szeptember 27., szerda 13:33
Pipita írta:Benz topicra reagálva:
Most kétszínű leszek, mert a Valencia meccs után én is kurvaanyáztam Benzemát elég durván (bár én nem a fórumon), mert megharcolt érte...
...de ha a madridom fórumra jövök, akkor nem azt akarom olvasni, hogy ez meg az a Real Madrid játékos mekkora kibaszott nyomorék. Arra ott az enesó meg a jurobarsza meg a többi, itt nem erre vagyok kíváncsi. De gyakran a mi fórumunk sem szól másról, ami elég szomorú szerintem.
És nem a kritikával van baj hanem a stílussal. Lehet azt mondani, hogy Balenél van jobb játékos a keretben, szarul játszik, kapja össze magát vagy üljön le, vagy lehet azt kívánni hogy törjék ketté a pályafutását és dögöljön meg. A kettő közötti különbség ég és föld. És Bale az idei kedvenc, de minden évben megvan az a 2-3 ember aki ezeket megkapja minden egyes nap minden egyes órájában. Ez meg egyszerűen túl sok és tényleg fárasztó mindenhol azt olvasni, hogy mekkora nyomorék ez meg az a játékos (gyakran épp az aki sorra hozza a meccseinket...).
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. szeptember 27., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. szeptember 27., szerda 13:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 27., szerda 11:29
Jah, durva, hogy ennek ellenére mindig szidjátok Karimot.gyakran épp az aki sorra hozza a meccseinket...).
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. szeptember 27., szerda 11:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 27., szerda 8:21
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem