dzsi91 írta:Nyilatkozatok alapján eléggé magabiztosnak tünnek a Juve
Játékosai.
Remélem túlgörcsölik,kb minden második szavuk ,hogy nyugalom és hogy nem kell foglalkozni a múltal.Nekem ez úgy jön le ,hogy rohadt feszültek.
Jah, nagyon fogadkoznak, meg mindenki hangsulyozza, hogy nyugalom, nyugalom, nyugalom... Tanultunk az elozo dontobol, erosek vagyunk fejben es nyugodtak, stb...
Hat majd meglatjuk. A tulzott nyugtatas forditva is elsulhet.
En biztos vagyok benne hogy mi leszunk nyugodtabbak es higgadtabbak. Nyertunk 2 BL-t az utobbi harom evben, nincs akkora teher rajtunk mint a Juve-n szerintem. Nekik lehet ez az utolso es egyetlen eselyuk (sok jatekosnak). Bizonyitani akarnak, es javitani. Nagy a nyomas. Kivancsi leszek hogy tudjak majd kezelni. A masik oldala a dolognak persze az hogy ezert lehet hogy motivaltabbak valamivel mint a mieink, amibol elonyt kovacsolhatnak.
En ha semleges lennek, akkor tuti a Real gyozelmere tennem a felesleges penzemet (ha lenne

). Nagyon jo jatekosallomannyal rendelkezo, egyseges, kiforrott csapat, oriasi BL rutinnal, kirobbano fizikai allapotban, jo formaidozitessel, szezon vegere Iscoval osszeallt a rendszer. A legtobb elojel nekunk kedvez... De persze tudjuk hogy a BL trofeakat nem erre adjak. Ezt a dontot szivvel lehet majd megnyerni, mert egy harcos, kuzdelmes meccs lesz, keves helyzettel, es valoszinuleg keves futballal, ahol a tudasbeli kulonbseg annyira nem tud kijonni.
Nincs konnyu donto, de azert haromszor is megkapni a fegyelmezett brusztolos-bekkelos, foggal korommel harcolo, csipo-harapo csapatot a szezon legfontosabb meccsen kicsit bosszanto. Sebaj, ketszer sikerult, miert ne sikerulne ujra.
Szerintem nyerunk, ezuttal rendes jatekidoben, 1 gollal.