Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 1., csütörtök 11:16

Ronci is panaszkodott a madridos szurkolókra.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. június 1., csütörtök 11:12

az a bajom, hogy nézegetem, hogy hogy szórakoznak meg vidámkodnak a srácok az edzésen, céronaldo nyilatkozgat, ramos-szal tréfavideó meg interjúk meg minden lófasz.
Ők is nyilatkozgatnak. :lol:
Madridban az edzőim száz százalékosan megbecsültek, ugyanez azonban nem mondható el a szurkolókról. Ha volt tíz jó meccsem, az magától értetődőnek számított, ha viszont a tizenegyedik nem sikerült jól, azt mondták, nem vagyok elég jó, hogy ott játsszak” – mondta Khedira a német Kickernek.
10 jó meccs... :lol: :lol: :lol:
Helyre kell tenni szépen.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 1., csütörtök 11:06

MIVANMIVAAAAAAAAAAAN

az a bajom, hogy nézegetem, hogy hogy szórakoznak meg vidámkodnak a srácok az edzésen, céronaldo nyilatkozgat, ramos-szal tréfavideó meg interjúk meg minden lófasz.

tele van az internet a real madriddal.

eközben a juventus garantálom, hogy keményen koncentrálnak a feladatra.

egy meccs bazmeg, kurvára nehéz lesz, és nem mi vagyunk az esélyesek, a barca 180 percen át nem tudott nekik gólt rúgni, mi meg mindig kapunk.....
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 1., csütörtök 9:37

tarajosanéger írta:Mi jobbak vagyunk e?Mikről beszélsz te itt Bütyök?Amúgyis a Benzema avataros moderátoros arcú Bütyök majd jön és csendre int éngem,de véleményem szerint ez szopi lesz és ez nem jó!!!
Minden oké?

De hogy ne legyek teljesen off, nem szeretném Balet a játékidő során a pályán látni. Ja, de gólörömnél. :shifty:

tarajosanéger
Kedvenc játékosaid: Böde
Kedvenc csapatod: FTC

HozzászólásSzerző: tarajosanéger » 2017. június 1., csütörtök 9:29

Mi jobbak vagyunk e?Mikről beszélsz te itt Bütyök?Amúgyis a Benzema avataros moderátoros arcú Bütyök majd jön és csendre int éngem,de véleményem szerint ez szopi lesz és ez nem jó!!!

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. június 1., csütörtök 9:24

Szerintem ez az Alves kérdés kicsit túl van aggódva.. (ahogy az Atletico elleni visszavágó is volt..)

Én abban bízom, hogy Ramos okos énje jön elő és nem kap illetve, hogy Casemironak sem pont most mutatják majd fel a pirosat.

Ha ezt a két dolgot megússzuk, akkor behúzzuk a meccset. Szerintem rajtunk kívül nincs a világon még egy olyan csapat, akik közelről, távolról, fejjel, szögletből, szabadrúgásból, egyszerűen bármiből képes veszélyt teremteni és ehhez még hozzájön Pintus és a hihetetlen teherbírás. Kemény meccs lesz, de mi vagyunk a jobb csapat és ez ki fog jönni!

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 1., csütörtök 9:08

Remelem Isco kezd. Ha atadjak a teruletet, akkor jaratni kell a labdat, minel kevesbbre csokkenteni a labda eladasokat, ez miatt se kezdjen Bale. En a Kroos-Modric-Isco harmasban bizok nagyon, h kontrollaljak a meccset egesszeben. Viszont Alvestol tartok kicsit, h megforgatja Marcelot vagy a mi brazilunk nem er vissz. Remelem meg egyszer Kroos besegit azon az oldalon, mert legutobb azt tokeletesen es fegyelmezetten tette.
Jovore mar lesz uj balhatvedunk es vkp-nk, akkor mar nem lesz ennyire szukseges meglepni ezt a taktikai lepest. Egyebkent sem szeretnem huzamosan balszelen latni, annal azert jobb jatekos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 1., csütörtök 8:46

Két éve a Juve játékosok fejenként 50K-t kaptak volna, ha győznek. Most 350ezret...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. június 1., csütörtök 8:25

En amugy lehet hogy pepevel kezdenek ramos mellett.
Center naluk higu, balszelso mandzukic akire ivelgetnek. Az szerintem mindenki szamara tiszta sor hogy carvajalt 10bol 8× le is fogja fejelni, de ha pepe menne ki ra akkor ebbol nem szarmazna elonyuk szerintem. Rutimosabb, aggresszivabb az ilyen helyzetekben mint varane, ugyhogy en a portugallal kezdenek.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 31., szerda 18:52

Mindket csapat nagyon magabiztos, de ez termeszetes a ket dontos reszerol. A palyan fog eldolni, ott meg jobbak vagyunk. Nehez lesz, de szinte biztos vagyok a sikerben. #12
:goat:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 31., szerda 17:12

Annak sem örülök, hogy elég sokat hagyott ki a csapat (2 hét)... simán benne van hogy így kiesnek a ritmusból...ezért is gondolom azt hogy a Juve ezt próbálja majd kihasználni az elején és nekünk jönnek...nagyon jó lenne elkerülni egy korai gólt majd...

Amúgy brutál magabiztosak a Juvésok...nem tudom hogy ez nekünk jó-e vagy sem...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 31., szerda 16:53

Mindenképpen kontrára fognak játszani.

Valami juvés azt írta a foci ünnepe lesz szombaton, a nagy ló@@t, szokásos olasz rombolás lesz, ami nekünk sosem feküdt, de hátha hátha!

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 31., szerda 16:46

A Juve szerintem nekünk fog rontani az elején...megpróbálnak rúgni 1-2 gólt utána meg lehet szabadon kontrázniuk és védekezni...mi meg majd szokás szerint rohanunk az eredmény után...
Az lesz a kulcs hogy ki rúgja az elsőt...ebben majdnem biztos vagyok...

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 31., szerda 15:56

Egyetertek azokkal akik szerint Mandzukic kikapcsolasa lesz a kulcs, nem szabad engedni hogy raivelgessek a labdat es lefejelgesse azokat mert akkor masodpercek alatt a kapunk ele erhetnek gyakorlatilag mindenfele megeroltetes nelkul. Kivancsi vagyok ZZ hogy akarja majd ezt megoldani, lehet hogy Varanenak kell majd folyamatosan kilepegetnie ra es fejparbajt vivni ami kockazattal is jar sajnos mert olyankor uresen marad a helye. De nem latok rajta kivul mast aki ezt meg tudna oldani, meg talan Ramos sem.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2017. május 31., szerda 15:01

Nem sok juve meccset láttam ,de egy valamitől rettegek. A másod hullámba visszapasszolt labdáktól. Amit néztem juve meccset rendre ezzel próbálkoztak. Cuadrado, Alves, Mandzukic (mindegy ki) le alapvonalig, vissza passz, lövés. Na hát ezeknek a levédekezésében sehol sem vagyunk. Állandóan ebből kapjuk a gólokat. Kíváncsi leszek...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 31., szerda 13:20

Ennél jobb dolog azért nem történhetett volna velünk,hogy itt kb mindenki számára ez egyértelmű juve győzelem lesz.

Hatalmas nyomás lesz rajtuk,ha megbírkóznak ezzel úgy hogy mi vagyunk az ellenfél és behúzzák Higuainokkal emelem kalapom.

És nem csak a Juventusra mint csapatra pakolják a nyomást, ottvan a döntőkomplexuszos higany meg buffon akitől majd valami emberfeletti aranylabda formát várnak 40 évesen.

Nyugodtak kell maradjunk és meg lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 31., szerda 12:50

Dupla D írta:
csabi* írta:varane miatt nem félek, bl döntőkre eddig mindig bekapcsolta a god modeot akármilyen formában is volt előtte
Tavaly Pepe játszott, de Lisszabonban jó volt.
nem emlékeztem pontosan ezért írtam így :mrgreen:
Kép

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 31., szerda 12:47

csabi* írta:varane miatt nem félek, bl döntőkre eddig mindig bekapcsolta a god modeot akármilyen formában is volt előtte
Tavaly Pepe játszott, de Lisszabonban jó volt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 31., szerda 12:42

varane miatt nem félek, bl döntőkre eddig mindig bekapcsolta a god modeot akármilyen formában is volt előtte
Kép

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. május 31., szerda 12:39

Lehet hogy Mandzukic pl nem egy nagy szam jatekos, de o az egyik kulcs a tamadojatekukban. Rendre oda ivelik fel a labdat a bal szelre, nagyon sok fejparbajt nyer, es kesziti le a labdakat Dybalanak, amibol tudnak kontrazni. Emellett fel le rohan a bal szelen, sokat vedekezik...

A keretunk nekunk erosebb papiron. A kezdonk is. De Allegri olyan jol hasznalja az ovet, hogy konnyen lehet hogy nem fog kijonni a kulonbseg.

Nagyon szervezettnek kell lennunk es minimalisra kell csokkenteni a hibakat.

Nalunk Varane miatt aggodok a legjobban, mert nagyon bizonytalan mostanaban. Naluk Higuainba bizok hogy flop lesz. Kulcsfontossagu lesz hogy tudjuk-e higgadtan tartani a labdat a kozeppalyan, mert azert ott peldaul sokkal jobbak vagyunk mint ok.

Izgalmas meccs lesz az biztos, Valoszinuleg a vegeig szoros lesz. Le fogjuk ragni a kormunket.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: