Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Durant tradet kért. Minden napra jut valamelyik apátlan

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az mondjuk nem ártana.
És még néhány másik csapathoz sem (Hawks pl.)
És még néhány másik csapathoz sem (Hawks pl.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, oda mondjuk kell is kiegészítő ember. Normális edzőt nem akarnak btw?

- Anthony
47 milliós szerződése lett volna még 1 évig.hehetheoriginal írta: hát a sok buli meg a pia.
biztos, hogy aláír kevesebbert?
Most ezt írják hogy 33 körül írna alá 3 évre.Three years in the mid-$30 MMs and crossing the $100 MM threshold is the more precise estimate but INDEED a huge help to the Sixers' roster building plans
- Anthony
Azt írják, hogy ez a terv, aztán holnap kb. minden kiderül.hehetheoriginal írta: hát a sok buli meg a pia.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hát a sok buli meg a pia.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
Harden azért lépett ki a szerződéséből, mert beleegyezik abba hogy olcsóbban írjon alá, és így a Phillynek nagyobb pénzügyi mozgástere lesz.
Le van amortizálódva az emberünk, de legalább itt most korrekt módon jár el.
Le van amortizálódva az emberünk, de legalább itt most korrekt módon jár el.
- nmate
Kíváncsi lennék mi van a fejükben, valami pszichológusnak a jelentését elolvasnám róluk.hehetheoriginal írta: ez a harden mekkora kosz, kimerit mindent, ami a fejbengyenge apanelkuli jatekos definicioja.
ez is meg a laposföld haverja is, nem tudjak mit kezdjenek magukkal, sehol se jo nekik![]()
The Knicks when they get Jalen Brunson after trading half their team to clear cap space to overpay him

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez a harden mekkora kosz, kimerit mindent, ami a fejbengyenge apanelkuli jatekos definicioja.
ez is meg a laposföld haverja is, nem tudjak mit kezdjenek magukkal, sehol se jo nekik
ez is meg a laposföld haverja is, nem tudjak mit kezdjenek magukkal, sehol se jo nekik

thereisonly1ronaldo
- nmate
Hawks vitte, Gallinari + 3(!!!) első körösMarci77 írta: Murray tökéletes lenne az biztos,de 2 első kört elkérne a Spurs fixen, a Knicks meg menne nagyobb sztárra elvileg, nem biztos,hogy maradna elég pick.
23mas Knicks+Mavs
Harden meg free agent lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nyilván ég és föld a két ember, de azt gondolom kész csoda lenne ha elmegy 38 éves koráig komolyabb sérülés/sérülések nélkül.Marci77 írta:Csak legalább Curry tud dobni,"egész jól"Tjacks írta: mondjuk ilyen alapon curry is kemény lesz amikor 38 évesen, utolsó évében még keres egy 60-ast.![]()
róla nem húzódsz le a pályáról is,nem hogy csak a festékbe
.
Mondjuk azt elnézve,hogy jobban fejez be mint 6 éve,és jobb védő is (mert erősebb/izmosabb szemmel láthatóan),ha csak a boka nem jön elő,simán rendben lehet még 38 évesen.
60 milla persze sok,még akkor is,ha 25ben jön az új tv deal,és kilő a sapka újra.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Csak legalább Curry tud dobni,"egész jól"Tjacks írta: mondjuk ilyen alapon curry is kemény lesz amikor 38 évesen, utolsó évében még keres egy 60-ast.![]()

Mondjuk azt elnézve,hogy jobban fejez be mint 6 éve,és jobb védő is (mert erősebb/izmosabb szemmel láthatóan),ha csak a boka nem jön elő,simán rendben lehet még 38 évesen.
60 milla persze sok,még akkor is,ha 25ben jön az új tv deal,és kilő a sapka újra.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
westbrook természetesen kifacsarja az utolsó zöldhasút a karrierjéből, 47M
jövőre 35 lesz majdnem mire kezdődik a szezon, mehet is a veterán minimum neki.
mondjuk ilyen alapon curry is kemény lesz amikor 38 évesen, utolsó évében még keres egy 60-ast.

jövőre 35 lesz majdnem mire kezdődik a szezon, mehet is a veterán minimum neki.
mondjuk ilyen alapon curry is kemény lesz amikor 38 évesen, utolsó évében még keres egy 60-ast.

- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mmint Goran a Mavsbe mehet,főleg ha Brunson lép, a hírek szerint. Mondjuk Hardyt mentorálhatná.nmate írta: Thibs alatt biztosan nem Kezdő irányító kell, vele nem csinálhatja már amit szokott.
Randle jó képességű játékos,csak nem tudom,hogy contenderben ekkora fizuval szerepelhet-e. Szerintem kb 4. ember lehetne,de annak meg drága. És el is kellene fogadnia a szerepet. (+ védekezni)nmate írta: Nyílván nem Randle a legélesebb kés a fiókban, de szerintem őt egy jó edző rendbe tudná rakni fejben, első jó szezonja után kicsit elszállt most. Képességek megvannak, jól passzol, jó a midrange, tripla is van, palánk alatt sem szarik be.
Barrett lesz érdekes, egy DeRozan szint kb. a tető neki, de nem vagyok benne biztos, hogy ki tudja hozni magából. Most extrát kell adnia egész szezonban, különben nincs keksz.
Brunsonnál nekem is inkább az ára zavar, 4/110 az mocskos sok pénz.
....
Pedig DMurray kb. tökéletes lenne. De ez ilyen álom szint![]()
Barrettet én jobban bírtam draft előtt Zionnál asszem (mondjuk egyik játékosért se voltam oda a top3ban

Murray tökéletes lenne az biztos,de 2 első kört elkérne a Spurs fixen, a Knicks meg menne nagyobb sztárra elvileg, nem biztos,hogy maradna elég pick.
23mas Knicks+Mavs
- nmate
Nyílván nem Randle a legélesebb kés a fiókban, de szerintem őt egy jó edző rendbe tudná rakni fejben, első jó szezonja után kicsit elszállt most. Képességek megvannak, jól passzol, jó a midrange, tripla is van, palánk alatt sem szarik be.
Barrett lesz érdekes, egy DeRozan szint kb. a tető neki, de nem vagyok benne biztos, hogy ki tudja hozni magából. Most extrát kell adnia egész szezonban, különben nincs keksz.
Kezdő irányító kell, vele nem csinálhatja már amit szokott.
Thibs alatt biztosan nemMarci77 írta: Oké jöhet Dragic,de ő 36 éves,csoda ha végigbírja a szezont

Pedig DMurray kb. tökéletes lenne. De ez ilyen álom szintMarci77 írta: Csak Murrayért pickeket kell ugye adni,Brunsonért meg semmit,akkor sztárra nem marad pick![]()

- Marci77
Manapság kevés már a klasszikus irányító,Brunson még oké is lehetne,de nálam max évi 20ért. Viszont most erősen 4/110 maxról jönnek a hírek ami brutális,annyiért nem fogja matchelni a Mavs. Esetleg egy sntre ha rá tudják venni a nyújorkot, az jó lenne,mert így a semmiért lép Brunson,és pótolni se tudják. (Oké jöhet Dragic,de ő 36 éves,csoda ha végigbírja a szezont,nem hogy még Brunson közeli teljesítménnyel.)nmate írta: Detroitba ment Noel és Burks + második körösök plusz kp, mindezt cap space miatt, hogy meg tudják fizetni Brunsont. Hatalmas pofáraesés lesz, ha Brunson marad, de kitömni őt közel 30-cal is nagyon-nagyon sok. Kell irányító, mert Burks sosem volt az, Thibs agyából jött ez a borzalmas ötlet csak, de ez megint nagyon vakvágánynak tűnik nekem amit a Knicks csinálPláne, hogy Brunson sem egy klasszikus értelemben vett irányító.
Ez így elég erős maikor Harris és Seth Curry a liga top triplázóinak egyikeBerti írta: plusz kb Mills lenne az egyetlen aki tud triplát dobni a csapatban.

Csak Murrayért pickeket kell ugye adni,Brunsonért meg semmit,akkor sztárra nem marad pickBerti írta: Brunoson helyett Dejounte Murray lehet a befutó, akivel szerintem jobban is járnának. Idegbeteg Randlet kéne elpasszolni és maradna lóvé érdemi erősítésre.

Randle ilyen fizuval és játékstílussal nem tudom kinek kéne. PO csapatba nem látom. Indianaba elcserélhetik Hieldért és/vagy Brogdonért :DDD
Nekem a Brunson max+Donovan Mitchell az álmom Knicks haterként

Hihetetlen, hogy egy ekkora franchise lassan huszonéve kibaszott lúzer. Folyamatos elbaszott draftok és észtelen tradek. Brunoson helyett Dejounte Murray lehet a befutó, akivel szerintem jobban is járnának. Idegbeteg Randlet kéne elpasszolni és maradna lóvé érdemi erősítésre.nmate írta:Detroitba ment Noel és Burks + második körösök plusz kp, mindezt cap space miatt, hogy meg tudják fizetni Brunsont. Hatalmas pofáraesés lesz, ha Brunson marad, de kitömni őt közel 30-cal is nagyon-nagyon sok. Kell irányító, mert Burks sosem volt az, Thibs agyából jött ez a borzalmas ötlet csak, de ez megint nagyon vakvágánynak tűnik nekem amit a Knicks csinálnmate írta: Knicks meg Brunsont akarja, de nagy pofára esés lesz ebből.Elengedték 11. drafthelyet (+hálistennek Kemba is elhúzott), Ousmane Dieng lehett volna, ausztrál bajnokságból jön, hosszútávon szerintem ő jó lesz. Magas, atletikus, csak még nyers. Ezek szerint marad Mitch Robinson, Charlie Ward után az első rookie lehet, akivel hosszabbít a Knicks. Az bő 20 év, amíg nem sikerült egyet sem megtartani. Kínos csend.
Pláne, hogy Brunson sem egy klasszikus értelemben vett irányító.
- nmate
Detroitba ment Noel és Burks + második körösök plusz kp, mindezt cap space miatt, hogy meg tudják fizetni Brunsont. Hatalmas pofáraesés lesz, ha Brunson marad, de kitömni őt közel 30-cal is nagyon-nagyon sok. Kell irányító, mert Burks sosem volt az, Thibs agyából jött ez a borzalmas ötlet csak, de ez megint nagyon vakvágánynak tűnik nekem amit a Knicks csinálnmate írta: Knicks meg Brunsont akarja, de nagy pofára esés lesz ebből.Elengedték 11. drafthelyet (+hálistennek Kemba is elhúzott), Ousmane Dieng lehett volna, ausztrál bajnokságból jön, hosszútávon szerintem ő jó lesz. Magas, atletikus, csak még nyers. Ezek szerint marad Mitch Robinson, Charlie Ward után az első rookie lehet, akivel hosszabbít a Knicks. Az bő 20 év, amíg nem sikerült egyet sem megtartani. Kínos csend.

Ezt mondjuk nagyon megnézném.nmate írta:
Fantasy: Simmons - Westbrook backcourt jövőre felfut a Netsnél, mekkora komédia lesz amikor egymás után 5x kipasszolják a ziccert, mert egyik tripladuplát akar, másik meg fél, hogy blokkolják.![]()

Amúgy nincs akkora hülye csapat, amelyik átvenné Brick szerződését.
- nmate
Azért írtam, mert kb. a Lakers az egyetlen aki hajlandó lenne befogadni Irvinget ÉS tudna is helyet csinálni a plafon alatt. De a Nets ennyire nem hülye azérthehetheoriginal írta: nem lesz, mert friss info szerint flatearth barátom marad, rajott, hogy senkinek sehova se kell, es a garantalt 30vhány milla helyett nem akar 6 millert kapni a lakerstol![]()