Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 30., csütörtök 20:54

Durant tradet kért. Minden napra jut valamelyik apátlan :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 30., csütörtök 16:34

Az mondjuk nem ártana.

És még néhány másik csapathoz sem (Hawks pl.)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 30., csütörtök 15:55

Hát, oda mondjuk kell is kiegészítő ember. Normális edzőt nem akarnak btw? :lol:

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 30., csütörtök 13:40

hehetheoriginal írta: hát a sok buli meg a pia.
biztos, hogy aláír kevesebbert?
47 milliós szerződése lett volna még 1 évig.
Three years in the mid-$30 MMs and crossing the $100 MM threshold is the more precise estimate but INDEED a huge help to the Sixers' roster building plans
Most ezt írják hogy 33 körül írna alá 3 évre.

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 30., csütörtök 8:27

hehetheoriginal írta: hát a sok buli meg a pia.
Azt írják, hogy ez a terv, aztán holnap kb. minden kiderül.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 30., csütörtök 8:19

hát a sok buli meg a pia.
thereisonly1ronaldo

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 30., csütörtök 8:14

Harden azért lépett ki a szerződéséből, mert beleegyezik abba hogy olcsóbban írjon alá, és így a Phillynek nagyobb pénzügyi mozgástere lesz.

Le van amortizálódva az emberünk, de legalább itt most korrekt módon jár el.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 30., csütörtök 8:01

hehetheoriginal írta: ez a harden mekkora kosz, kimerit mindent, ami a fejbengyenge apanelkuli jatekos definicioja.
ez is meg a laposföld haverja is, nem tudjak mit kezdjenek magukkal, sehol se jo nekik :lol:
Kíváncsi lennék mi van a fejükben, valami pszichológusnak a jelentését elolvasnám róluk.

The Knicks when they get Jalen Brunson after trading half their team to clear cap space to overpay him :lol: :lol: :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 30., csütörtök 7:51

ez a harden mekkora kosz, kimerit mindent, ami a fejbengyenge apanelkuli jatekos definicioja.
ez is meg a laposföld haverja is, nem tudjak mit kezdjenek magukkal, sehol se jo nekik :lol:
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 30., csütörtök 7:19

Marci77 írta: Murray tökéletes lenne az biztos,de 2 első kört elkérne a Spurs fixen, a Knicks meg menne nagyobb sztárra elvileg, nem biztos,hogy maradna elég pick.
23mas Knicks+Mavs
Hawks vitte, Gallinari + 3(!!!) első körös

Harden meg free agent lesz.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 29., szerda 14:09

Marci77 írta:
Tjacks írta: mondjuk ilyen alapon curry is kemény lesz amikor 38 évesen, utolsó évében még keres egy 60-ast. :|
Csak legalább Curry tud dobni,"egész jól" :D róla nem húzódsz le a pályáról is,nem hogy csak a festékbe :lol: .
Mondjuk azt elnézve,hogy jobban fejez be mint 6 éve,és jobb védő is (mert erősebb/izmosabb szemmel láthatóan),ha csak a boka nem jön elő,simán rendben lehet még 38 évesen.
60 milla persze sok,még akkor is,ha 25ben jön az új tv deal,és kilő a sapka újra.
Nyilván ég és föld a két ember, de azt gondolom kész csoda lenne ha elmegy 38 éves koráig komolyabb sérülés/sérülések nélkül.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. június 29., szerda 13:50

Tjacks írta: mondjuk ilyen alapon curry is kemény lesz amikor 38 évesen, utolsó évében még keres egy 60-ast. :|
Csak legalább Curry tud dobni,"egész jól" :D róla nem húzódsz le a pályáról is,nem hogy csak a festékbe :lol: .
Mondjuk azt elnézve,hogy jobban fejez be mint 6 éve,és jobb védő is (mert erősebb/izmosabb szemmel láthatóan),ha csak a boka nem jön elő,simán rendben lehet még 38 évesen.
60 milla persze sok,még akkor is,ha 25ben jön az új tv deal,és kilő a sapka újra.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 29., szerda 12:30

westbrook természetesen kifacsarja az utolsó zöldhasút a karrierjéből, 47M :lol:

jövőre 35 lesz majdnem mire kezdődik a szezon, mehet is a veterán minimum neki.

mondjuk ilyen alapon curry is kemény lesz amikor 38 évesen, utolsó évében még keres egy 60-ast. :|

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. június 29., szerda 10:07

nmate írta: Thibs alatt biztosan nem Kezdő irányító kell, vele nem csinálhatja már amit szokott.
Mmint Goran a Mavsbe mehet,főleg ha Brunson lép, a hírek szerint. Mondjuk Hardyt mentorálhatná.
nmate írta: Nyílván nem Randle a legélesebb kés a fiókban, de szerintem őt egy jó edző rendbe tudná rakni fejben, első jó szezonja után kicsit elszállt most. Képességek megvannak, jól passzol, jó a midrange, tripla is van, palánk alatt sem szarik be.
Barrett lesz érdekes, egy DeRozan szint kb. a tető neki, de nem vagyok benne biztos, hogy ki tudja hozni magából. Most extrát kell adnia egész szezonban, különben nincs keksz.

Brunsonnál nekem is inkább az ára zavar, 4/110 az mocskos sok pénz.

....
Pedig DMurray kb. tökéletes lenne. De ez ilyen álom szint :D
Randle jó képességű játékos,csak nem tudom,hogy contenderben ekkora fizuval szerepelhet-e. Szerintem kb 4. ember lehetne,de annak meg drága. És el is kellene fogadnia a szerepet. (+ védekezni)
Barrettet én jobban bírtam draft előtt Zionnál asszem (mondjuk egyik játékosért se voltam oda a top3ban :D ), de nagyon vegyes volt már akkor is,még mindig nehezen tudom hova tenni. Ez a DeRozanes párhuzam nem rossz. Kérdés,hogy egy olyan játékossal top2 opcióként mennyit lehet elérni.

Murray tökéletes lenne az biztos,de 2 első kört elkérne a Spurs fixen, a Knicks meg menne nagyobb sztárra elvileg, nem biztos,hogy maradna elég pick.
23mas Knicks+Mavs

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 29., szerda 9:29

Nyílván nem Randle a legélesebb kés a fiókban, de szerintem őt egy jó edző rendbe tudná rakni fejben, első jó szezonja után kicsit elszállt most. Képességek megvannak, jól passzol, jó a midrange, tripla is van, palánk alatt sem szarik be.
Barrett lesz érdekes, egy DeRozan szint kb. a tető neki, de nem vagyok benne biztos, hogy ki tudja hozni magából. Most extrát kell adnia egész szezonban, különben nincs keksz.

Brunsonnál nekem is inkább az ára zavar, 4/110 az mocskos sok pénz.
Marci77 írta: Oké jöhet Dragic,de ő 36 éves,csoda ha végigbírja a szezont
Thibs alatt biztosan nem :D Kezdő irányító kell, vele nem csinálhatja már amit szokott.
Marci77 írta: Csak Murrayért pickeket kell ugye adni,Brunsonért meg semmit,akkor sztárra nem marad pick :D
Pedig DMurray kb. tökéletes lenne. De ez ilyen álom szint :D

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. június 29., szerda 8:49

nmate írta: Detroitba ment Noel és Burks + második körösök plusz kp, mindezt cap space miatt, hogy meg tudják fizetni Brunsont. Hatalmas pofáraesés lesz, ha Brunson marad, de kitömni őt közel 30-cal is nagyon-nagyon sok. Kell irányító, mert Burks sosem volt az, Thibs agyából jött ez a borzalmas ötlet csak, de ez megint nagyon vakvágánynak tűnik nekem amit a Knicks csinál :roll: Pláne, hogy Brunson sem egy klasszikus értelemben vett irányító.
Manapság kevés már a klasszikus irányító,Brunson még oké is lehetne,de nálam max évi 20ért. Viszont most erősen 4/110 maxról jönnek a hírek ami brutális,annyiért nem fogja matchelni a Mavs. Esetleg egy sntre ha rá tudják venni a nyújorkot, az jó lenne,mert így a semmiért lép Brunson,és pótolni se tudják. (Oké jöhet Dragic,de ő 36 éves,csoda ha végigbírja a szezont,nem hogy még Brunson közeli teljesítménnyel.)
Berti írta: plusz kb Mills lenne az egyetlen aki tud triplát dobni a csapatban.
Ez így elég erős maikor Harris és Seth Curry a liga top triplázóinak egyike :mrgreen: De nem kell nekik Westy ez tény. Igazából 47ért senkinek. Még a feléért se

Berti írta: Brunoson helyett Dejounte Murray lehet a befutó, akivel szerintem jobban is járnának. Idegbeteg Randlet kéne elpasszolni és maradna lóvé érdemi erősítésre.
Csak Murrayért pickeket kell ugye adni,Brunsonért meg semmit,akkor sztárra nem marad pick :D
Randle ilyen fizuval és játékstílussal nem tudom kinek kéne. PO csapatba nem látom. Indianaba elcserélhetik Hieldért és/vagy Brogdonért :DDD

Nekem a Brunson max+Donovan Mitchell az álmom Knicks haterként :lol:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. június 29., szerda 8:42

nmate írta:
nmate írta: Knicks meg Brunsont akarja, de nagy pofára esés lesz ebből. :lol: Elengedték 11. drafthelyet (+hálistennek Kemba is elhúzott), Ousmane Dieng lehett volna, ausztrál bajnokságból jön, hosszútávon szerintem ő jó lesz. Magas, atletikus, csak még nyers. Ezek szerint marad Mitch Robinson, Charlie Ward után az első rookie lehet, akivel hosszabbít a Knicks. Az bő 20 év, amíg nem sikerült egyet sem megtartani. Kínos csend.
Detroitba ment Noel és Burks + második körösök plusz kp, mindezt cap space miatt, hogy meg tudják fizetni Brunsont. Hatalmas pofáraesés lesz, ha Brunson marad, de kitömni őt közel 30-cal is nagyon-nagyon sok. Kell irányító, mert Burks sosem volt az, Thibs agyából jött ez a borzalmas ötlet csak, de ez megint nagyon vakvágánynak tűnik nekem amit a Knicks csinál :roll: Pláne, hogy Brunson sem egy klasszikus értelemben vett irányító.
Hihetetlen, hogy egy ekkora franchise lassan huszonéve kibaszott lúzer. Folyamatos elbaszott draftok és észtelen tradek. Brunoson helyett Dejounte Murray lehet a befutó, akivel szerintem jobban is járnának. Idegbeteg Randlet kéne elpasszolni és maradna lóvé érdemi erősítésre.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 29., szerda 7:27

nmate írta: Knicks meg Brunsont akarja, de nagy pofára esés lesz ebből. :lol: Elengedték 11. drafthelyet (+hálistennek Kemba is elhúzott), Ousmane Dieng lehett volna, ausztrál bajnokságból jön, hosszútávon szerintem ő jó lesz. Magas, atletikus, csak még nyers. Ezek szerint marad Mitch Robinson, Charlie Ward után az első rookie lehet, akivel hosszabbít a Knicks. Az bő 20 év, amíg nem sikerült egyet sem megtartani. Kínos csend.
Detroitba ment Noel és Burks + második körösök plusz kp, mindezt cap space miatt, hogy meg tudják fizetni Brunsont. Hatalmas pofáraesés lesz, ha Brunson marad, de kitömni őt közel 30-cal is nagyon-nagyon sok. Kell irányító, mert Burks sosem volt az, Thibs agyából jött ez a borzalmas ötlet csak, de ez megint nagyon vakvágánynak tűnik nekem amit a Knicks csinál :roll: Pláne, hogy Brunson sem egy klasszikus értelemben vett irányító.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. június 28., kedd 12:25

nmate írta:
Fantasy: Simmons - Westbrook backcourt jövőre felfut a Netsnél, mekkora komédia lesz amikor egymás után 5x kipasszolják a ziccert, mert egyik tripladuplát akar, másik meg fél, hogy blokkolják. :lol:
Ezt mondjuk nagyon megnézném. :lol: plusz kb Mills lenne az egyetlen aki tud triplát dobni a csapatban.
Amúgy nincs akkora hülye csapat, amelyik átvenné Brick szerződését.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 28., kedd 10:19

hehetheoriginal írta: nem lesz, mert friss info szerint flatearth barátom marad, rajott, hogy senkinek sehova se kell, es a garantalt 30vhány milla helyett nem akar 6 millert kapni a lakerstol :lol:
Azért írtam, mert kb. a Lakers az egyetlen aki hajlandó lenne befogadni Irvinget ÉS tudna is helyet csinálni a plafon alatt. De a Nets ennyire nem hülye azért :D

Vissza: