tipikus geciegy olyan speci permetszer, (amit par hete betiltottak, mert tulsagosan jo vegyszer volt)

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 26., szerda 8:38
tipikus geciegy olyan speci permetszer, (amit par hete betiltottak, mert tulsagosan jo vegyszer volt)
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 26., szerda 8:37
rikko írta: Akkor, hogy legyen komolyság is![]()
Természetes úton : bazsalikom, kakukkfű, menta ültetés kisebb virágos ládába, ez távol tartja őket, a konyhában meg jól jön a fűszer.
Van egy másik véglet.
Amazon-ról rendelsz egy 30-50 eurós : mosquito outdoor repellent.
A havernak ilyen van és működik :
Deal: WUEAOA Electric Insect Killer with LED Lamp, Mosquito Lamp with 15 W UV Lamp 4200 V, Effective Mosquito Repellent Waterproof IPX4, Mosquito Trap Electric for Mosquitoes, Wasp Traps, Cockroaches https://amzn.eu/d/04qOaooW
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 26., szerda 6:03
A Thermacell jó dolog, vadászatnál bevált. Érdemes még kipróbálni az említett növényeket (muskátli, büdöske, levendula, citromfű, stb) és a citronella gyertyákat, citromolajos fáklyákat.Babinho írta: Thermacell tabletop a megoldás, kösz mindenkinek nagyon kösz szépen kösz![]()
Égessek meg falazzak basszátok meg...![]()
Meg füstölő mbappi mezt fogok fokhagymaval kenegetni, csak a muskátli legyen![]()
Fórum menj haza...![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. június 25., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 25., kedd 21:38
Babinho írta: Ez a felfalazott teraszon égő muskátli segítségcsomag nagyszerű, tényleg nagyon értékelem, de lehetne jó tipp is baromarcuak?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 25., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 25., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. június 25., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 25., kedd 20:53
Falazd fel, szivesenBabinho írta: Teraszra leghatékonyabb szúnyogriasztó?![]()
Pénz nem számít![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 25., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 25., kedd 20:52
Rakj tüzet, a füstöt nem szeretikBabinho írta: Teraszra leghatékonyabb szúnyogriasztó?![]()
Pénz nem számít![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 25., kedd 20:51
10 köbméter félnyers fenyőt szépen begyújtasz....Babinho írta: Teraszra leghatékonyabb szúnyogriasztó?![]()
Pénz nem számít![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. június 25., kedd 20:46
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. június 23., vasárnap 14:46
Köszönöm szépen! Eddig soha semmilyen balesetben nem voltam érintett, remélem így is marad. Le is kopogom! *kop-kop-kop*miro. írta:Gratula,ovatosan,balesetmentes kilometereket kivanok!!bluebike írta: Ferni, köszi!
Nika; nem vagyok egy "car guy" típus, nem követem az autópiacot, csak ugyanúgy, mint amikor pl telót kell venni, feltúrom a neten, igyekszem minél jobban képbe kerülni. Szóval megnéztem kb minden márka honlapját, amit ismerek, ami minimálisan szóba jöhetett, aztán pár szalont meglátogattam. Tesztvezetésre amúgy csak a végső győztest vittem el, mást nem. A fő szempont a költséghatékonyság volt, elsősorban az ár és a fogyasztás. Az elején elektromosban is gondolkodtam, de azok annyival drágábbak, hogy nekem nem éri meg. Aztán plug in hybrid téma is piszkálta a fantáziámat, de ott sem találtam olyan modellt, olyan árban, ami szóba jöhetett volna. Végső soron elég könnyen leszűkült erre az egy autóra a választás.
4 Honda Civic volt egymás után korábban mindig a családban, leginkább azokat ismerem. 8 éves 1.6-os, 142 LE civicből ültem át ebbe, ami 2000 cc, 197 LE. Király nagyon, élmény vezetni. Az elején fura a rengeteg új biztonsági kütyü, meg kutyafüle. Vannak benne felesleges baromságok is, ami miatt csak fogom a fejem (pl kilépőfény, toyota chr hangulátfény vagy milyen fantázianevek vannak). Amúgy kuplung után automata, az egy vicces váltás, néha, hirtelen szituknál fejben érzem, hogy a bal lábam is indulna a kuplung felé.Meg a 200 ló baromi nagy élmény, vagány érzés, nagyon észnél kell lenni, hogy ne kapjon el a menőzhetnék.
Sávtartó is újdonság nekem érdekes élmény, jópofa is bár nem hiszem, hogy ne lennék meg nélküle. A holttér figyelő már inkább érződik hasznosabbnak. Bár ez a rengeteg biztonsági cucc gondolom mind úgy van, hogy szükségtelennek érzem, nagy a szám, aztán majd ha megment egy koccanástól, vagy valamitől, akkor hálát adok, hogy benne volt.
Amúgy a csomagtartó valamivel kisebb, mint a hondáé, ebbe a fűnyíró nem fér bele, szóval erre majd kell valami megoldás. De nem ért meglepetésként, tudtam előre. Meg a garázzsal voltam úgy, h papíron szűken befér, de kicsit azért be voltam tojva, de ebben ezzel sem volt gondom. A fogyasztást észszerűen még nem sikerült kipróbálnom, mert mindig jött egy frány egyenes, ahol egyedül voltam, és csak ki kellett próbálni, hogy mit bír.
Szóval mindent összevetve élvezem nagyon, jó vétel volt 2 napnyi tapasztalat alapján. "Finomabb műszer" az előzőnél, meg vadabb is. De mivel nem sok autóval van tapasztalatom, túl komoly összehasonlításokat nem tudok írni. 8-10 évig szándékozom ezt megtartani, ez a két nap alapján élmény lesz.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 23., vasárnap 14:01
Gratula,ovatosan,balesetmentes kilometereket kivanok!!bluebike írta: Ferni, köszi!
Nika; nem vagyok egy "car guy" típus, nem követem az autópiacot, csak ugyanúgy, mint amikor pl telót kell venni, feltúrom a neten, igyekszem minél jobban képbe kerülni. Szóval megnéztem kb minden márka honlapját, amit ismerek, ami minimálisan szóba jöhetett, aztán pár szalont meglátogattam. Tesztvezetésre amúgy csak a végső győztest vittem el, mást nem. A fő szempont a költséghatékonyság volt, elsősorban az ár és a fogyasztás. Az elején elektromosban is gondolkodtam, de azok annyival drágábbak, hogy nekem nem éri meg. Aztán plug in hybrid téma is piszkálta a fantáziámat, de ott sem találtam olyan modellt, olyan árban, ami szóba jöhetett volna. Végső soron elég könnyen leszűkült erre az egy autóra a választás.
4 Honda Civic volt egymás után korábban mindig a családban, leginkább azokat ismerem. 8 éves 1.6-os, 142 LE civicből ültem át ebbe, ami 2000 cc, 197 LE. Király nagyon, élmény vezetni. Az elején fura a rengeteg új biztonsági kütyü, meg kutyafüle. Vannak benne felesleges baromságok is, ami miatt csak fogom a fejem (pl kilépőfény, toyota chr hangulátfény vagy milyen fantázianevek vannak). Amúgy kuplung után automata, az egy vicces váltás, néha, hirtelen szituknál fejben érzem, hogy a bal lábam is indulna a kuplung felé.Meg a 200 ló baromi nagy élmény, vagány érzés, nagyon észnél kell lenni, hogy ne kapjon el a menőzhetnék.
Sávtartó is újdonság nekem érdekes élmény, jópofa is bár nem hiszem, hogy ne lennék meg nélküle. A holttér figyelő már inkább érződik hasznosabbnak. Bár ez a rengeteg biztonsági cucc gondolom mind úgy van, hogy szükségtelennek érzem, nagy a szám, aztán majd ha megment egy koccanástól, vagy valamitől, akkor hálát adok, hogy benne volt.
Amúgy a csomagtartó valamivel kisebb, mint a hondáé, ebbe a fűnyíró nem fér bele, szóval erre majd kell valami megoldás. De nem ért meglepetésként, tudtam előre. Meg a garázzsal voltam úgy, h papíron szűken befér, de kicsit azért be voltam tojva, de ebben ezzel sem volt gondom. A fogyasztást észszerűen még nem sikerült kipróbálnom, mert mindig jött egy frány egyenes, ahol egyedül voltam, és csak ki kellett próbálni, hogy mit bír.
Szóval mindent összevetve élvezem nagyon, jó vétel volt 2 napnyi tapasztalat alapján. "Finomabb műszer" az előzőnél, meg vadabb is. De mivel nem sok autóval van tapasztalatom, túl komoly összehasonlításokat nem tudok írni. 8-10 évig szándékozom ezt megtartani, ez a két nap alapján élmény lesz.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. június 23., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 23., vasárnap 13:43
Nem olyan vészesen drága az utazás, lehet okosan csinálni. Egy Vietnámban olcsóbban elvagy, mintha bérelnél egy lakást Budapesten. Ha meg remote tudsz dolgozni, viszonylag sima ügy Ázsia nagy része. Persze ez nem lehetőség mindenkinek, de elég sokan dolgoznak már kizárólag otthonról idehaza is.Dupla D írta: Jó látni, hogy a külföldön élő magyarok európai fizuval hova tudnak eljutni...![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 23., vasárnap 12:31
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 23., vasárnap 12:30
És hogy tetszik a gép? Mi alapján lett ez a nyerő?bluebike írta: Srácok, vettem egy Toyota chrt. Korábban nem volt még olyan autó a családban, amihez applikáció tartozott volna, szóval ebben nincsen rutinom. Amikor bezárom az autót, jön az értesítés a telóra, hogy ellenőrizzem a hátsó ülést. Ez csak arra figyelmeztet, hogy ne felejtsem ott a nem létező gyerekemet a forró napon, vagy kéne valami konkrétat csinálnom? Lenyitottam, meg visszazártam az üléseket, de nagyon mást nem tudtam tenni.![]()
Még szokni kell az új gépet, bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 23., vasárnap 12:28
Igen, gyerek miatt van ez.bluebike írta: Srácok, vettem egy Toyota chrt. Korábban nem volt még olyan autó a családban, amihez applikáció tartozott volna, szóval ebben nincsen rutinom. Amikor bezárom az autót, jön az értesítés a telóra, hogy ellenőrizzem a hátsó ülést. Ez csak arra figyelmeztet, hogy ne felejtsem ott a nem létező gyerekemet a forró napon, vagy kéne valami konkrétat csinálnom? Lenyitottam, meg visszazártam az üléseket, de nagyon mást nem tudtam tenni.![]()
Még szokni kell az új gépet, bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem